Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Rahmi bey mügeye sordu,üzerine kan bulamşamış mı,binadan nasıl çıkmış diye..mügede herşeyi burada anlatırsak doğru olmaz dedi.emniyetin bildiği şeyler var dedi.

ya ben bişi anlamadım...bi para deniyor
şimdide erdallar geliyor,telaşlandı,saklandı falan deniyor
yaaaaaaa ne diye saklanıyorki....
erdalda bakın bişiler duymuş , ama söylemiyor

Canım Erdallar binaya girince gürültü olmuş İlknur kapıyı açmak istemiş O pislik te paniğe kapılmış Tahsin geldi beni burda görürse yanlış anlar diye sonra işlemiş cinayetleri ruh hastası resmen yaa kötükedihüso

zaten herşeui sen yazıyorsun biliyorsun bundan sonra sana soracağımsırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bakın şimdi ne diyor müge...başka başka şeyler var bu işin içinde...söylemedikleri çok şey var bence...neyse sonra çıkar kokusu...

Müge hanımın anlatamadığı seyler var , kendıne söylüyo . Daha cok sey cıkacak bu işten anlasıldı .

Canım Erdallar binaya girince gürültü olmuş İlknur kapıyı açmak istemiş O pislik te paniğe kapılmış Tahsin geldi beni burda görürse yanlış anlar diye sonra işlemiş cinayetleri ruh hastası resmen yaa kötükedihüso

tüüüüüüüüüüüüü rezil..yapacak olsa çocuklarının yanında mı yapar.......yuuuuuuuuuuhhhhhhhhh
başka başka şeylerde var bence.....iyice konuştursunlar ,çıkar sonra herşey

yaf olay yargıya geçmiş bilmem ne,
var bi bildikleri ama söylemiyolar.
1 ay boyunca izlettirip sonucu saklamaları saçma.
bizde vatandaş olarak merak ediyoruz. emniyet yakaladığına göre, ifadeside alındığına göre saklayacak bişey olmamalı. vatandaşın bu durumu bilmesi emniyeti zor durumda bırakmaz diye düşünüyorum.

tüüüüüüüüüüüüü rezil..yapacak olsa çocuklarının yanında mı yapar.......yuuuuuuuuuuhhhhhhhhh
başka başka şeylerde var bence.....iyice konuştursunlar ,çıkar sonra herşey

Ewet canım zamanla çıkar herşeyin kokusu derdi neymiş pisliğinn ....

ya gökhan belki de kardeşini kendisi açığa çıkarmak istemedi..ispiyoncu misali yanii
o da ortaya bişi attı ,yani bıçak olayını... güya ağzından kaçırmış gibi...kardeşide onu suçlamayacaktı belki de
ayyy ne biliyim

Son düzenleme:
mügede bişey saklıyo bence ...neden anlatmıyolar..açık açık

Bence Emniyetten onlara konuşulmaması gereken konular hakkında bilgi veriyolar ona göre hareket ediyo Müge. Ama yüz ifadesinden de belli bişeyler bildiği..

Rahmi Amca yine coştu coşturdu alkışlarken

Arif Bey konuşunca dinledikçe dinleyesim geliyo ama Rahmi Bey konuşunca susması için sabırsızlanıyorum:)

gökhan suçlu ve onun hakkında tam delil toplamak için anlatmıyorlar...ilknurun günahını almayın eğer içinizde kötü düşünenlar varsa günaha girmeyin derim

Yaa dünden beri programı bekliyorum ögrenmek için olanları , bisey anlatmadılar ki haksızlık buu . merak ediyoruz ama yaa , daha bekleyecez demekki baska care yok .

yazık yazık gelseydin ben verirdim sana 100 verirdim ya ne istedin o yavrucakllardan neden öldürdünnn bence hiç mantıklı bi açıklaması yokksaklanan çok şeyy varrgece uyuyamadım heryerde çocugun yüzü gözlerimin önündeydii
ama ben kimseya kapı açmıyorum kapıyı yüzüne kapatıyorum kimse kusura kalmasınn benişm evladım varr
nasıl bir vicdandır bu o yavrunun bogazını nasıl kestinnn
nasıll ya versinler o vicdansız namussuzu assınlar yaaa nie yaşıyoki neden nedennnn
sırf o adam için asılma tekrar çıksın asın ya böle şerefsizleri 9aylık bebeklere tecavüz eden şerefsizleri
asınnn nie yaşıyolarki onların aldıgı nefes bile zarar bizee
neden o şerefsizler bizim tertemiz havamızı kirletiyolarrrr

X