Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

gökhan çok zeki mutlaka açık vermedi ve polis her an tutuklayabilir onu gibi geliyor bana
kesin suçlu olduğuna altına imzamı atarım fakat polisin eli bağlı yeterli delil toplamsı ya da gökhanın itiraf etmesi ge
gökhan itiraf etmediği için delil toplamaları ya da bir açığını yakalamaları lazım polislerin mutlaka iz üstünde olduklarına eminim
ve bu tv konuşması bence çapraz sorgulama olacakk

Ewet olabilir canım. Ama herkesin günahı alındı bu olayda kocanın, kaynananın v.s umarım onun da günahını alınmıyodur, ne düşüneceğimi şaşırdım.. :1no2:

ya bu gökhanın ailesi nerede? yani gökhan çalışmıyor,parası yok...eeee o zaman senin neyine tek başına kirada kalmak..ailesini yanına neden gitmiyor

unutmayınki gökhan çok net ve ikna edici konuşmalar yapıyor. programda yaptığı konuşmaları dinleyenler bilir.
polislede bu tavırla konuşmuştur ve polis ağzından bi laf alamamış olabilir. delil yetersizliğinden 24 saatten fazlada gözaltında tutamaz. o nedenle serbest bırakmışlardır.
ama bir açığını bulacaklardır. onuda programda anlatacak halleri yok tabi.

günah falan alınmıyor, her kelimesine katılıyorum ...

sorgulama başladı işte...eski konuşmalardan başladılar..programı polisin yönlerdiğini düşünüyorum..

zaten bu programı polisler ve psikologlar takip ediyor.
müge söylemişti bunuda. burda insanlar emniyete göre daha rahat konuşuyorlarmış. polislerinde açık bulmaları daha kolay oluyor.

ya balık unsuz kızartılırmıymış hiç ,tavaya yapışır....ay bu balık meselesi de baydı beniii

Kızlar hani demiş ya Gökhan " çöpleri arasaydı bulurdu bıçağı" demiş. O bile planlı bir laf sanki. Hani ilerde kardeşi yakalanınca bilsem öyle dermiydim demek için. Allah bilir artık ama gerçekten çok uyanık birine benziyo..

ya neden özellikle çöp kovası diyor ki...ev dikkatli aransın,kömürlüğe bakılsın.çöp kutusuna bakılsın falan filan denir de neden illa çöp kovasııı

ben bu topiğin adresini müge anlıya yollamıştım.
bakarlarmiki acep
baksalarda en azından şu fikirlerimizi bi görseler.

ali gördüğüm bu diyo, müge yok değil diyo. gittim diye ifade vermiş diyo.
okan yalan söylüyo zaten. tutupta ordaydımmı diyecek.
yaf şu bakkalın ordaki gibi bi mobese kamerası falan yokmuki.

ali gördüğüm bu diyo, müge yok değil diyo. gittim diye ifade vermiş diyo.
okan yalan söylüyo zaten. tutupta ordaydımmı diyecek.
yaf şu bakkalın ordaki gibi bi mobese kamerası falan yokmuki.

Ewet Ali'de ısrarla buydu diyo kendinden çok emin :bbo:

ne bilem şaşırdım inşallah müge hanımm topiğimize bakarrr
da
bilmiyorum arkadaşlar çok şaşkınım hani çarşaflı kişi nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…