evet bazı şeyleri anlatmıyor müge anlı.yaa denizcinin prensesi ürküyorum şu avartarından yaa
gökhan çok zeki mutlaka açık vermedi ve polis her an tutuklayabilir onu gibi geliyor bana
kesin suçlu olduğuna altına imzamı atarım fakat polisin eli bağlı yeterli delil toplamsı ya da gökhanın itiraf etmesi gerekir
yaz bunları gı
gökhan itiraf etmediği için delil toplamaları ya da bir açığını yakalamaları lazım polislerin mutlaka iz üstünde olduklarına eminim
ve bu tv konuşması bence çapraz sorgulama olacakk
evet bende...denizcinin prensesi senden reca etsekte bir süreliğine değiştirsenkaydirigubbakcemile3
günah münah almıyoruz
kesinkes gökhanda ilgili bu olayla.
gökhan çok zeki mutlaka açık vermedi ve polis her an tutuklayabilir onu gibi geliyor bana
kesin suçlu olduğuna altına imzamı atarım fakat polisin eli bağlı yeterli delil toplamsı ya da gökhanın itiraf etmesi ge
gökhan itiraf etmediği için delil toplamaları ya da bir açığını yakalamaları lazım polislerin mutlaka iz üstünde olduklarına eminim
ve bu tv konuşması bence çapraz sorgulama olacakk
Kızlar hani demiş ya Gökhan " çöpleri arasaydı bulurdu bıçağı" demiş. O bile planlı bir laf sanki. Hani ilerde kardeşi yakalanınca bilsem öyle dermiydim demek için. Allah bilir artık ama gerçekten çok uyanık birine benziyo..
ali gördüğüm bu diyo, müge yok değil diyo. gittim diye ifade vermiş diyo.
okan yalan söylüyo zaten. tutupta ordaydımmı diyecek.
yaf şu bakkalın ordaki gibi bi mobese kamerası falan yokmuki.
günah falan alınmıyor, her kelimesine katılıyorum ...
sorgulama başladı işte...eski konuşmalardan başladılar..programı polisin yönlerdiğini düşünüyorum..
ne bilem şaşırdım inşallah müge hanımm topiğimize bakarrr
da
bilmiyorum arkadaşlar çok şaşkınım hani çarşaflı kişi nerde