- 13 Ekim 2008
- 2.327
- 0
gökhanın da en son haberi olmus canım..
yoksa polis serbest bırakmazdı..
okan abisine hic girmeden apartmandan ayrılmıs..
gökhanın da en son haberi olmus canım..
yoksa polis serbest bırakmazdı..
okan abisine hic girmeden apartmandan ayrılmıs..
Allahım ya inanamıyorum anlatlanlara çoçuk sanırım bide o gün eroin kullanmış...
yazık ya o canlara kıydın ne diyeyım bensana pislik ömür boyu cezası çek daha öbür dünyayı unutmadan.birde gökhan gelecekmiş yayına bence hiç gelmesın parçalarlar...
eroin kullanmış değil canım. eroini örnek olarak söylediler. madde almış olabilirmiş.
arkadaslar dinleyin şimdi;
anlatıo müge anlı..
yok bilerek acmısmıs yok hoslanıomus..
sacma sapan yorumlar yapıosunus
kadın öle bişi olsa evinde mi yapar??
dinleyin şimdi
ölen insanın arkasından
konusuosunus!!klava:
bilmiyorum ama cidden Gökhan çok çelişkili ifadeler veriyordu ben yine de O nun haberi olabileceğini düşünüyorum
nasıl kıydılar o yavrulara o gencecik kadına ya eroin almış galiba 5 lira için ya lanet olsun kadın al demiş parayı telefonu bırak bırakmamış yine adi ya
Programı hergun ızleyen varmı kızlar ? bırsey soracam ben , bu hafta hangi gundu hatırlamıyorum Müge hanım telefon baglantısıyla bırıyle konusuyordu . ben cogu zaman ev toparlarken sesını acıp dınlemekle yetınıyorum hatırlamıyorum kimdi o yüzden . O gün telefonda bı beyle konusurken, telefondaki demişti ki Tahsın bey etraftaki cöp kutularını karıştırsaydı cinayet aletini bulurdu . Bu kelimeyi cok iyi hatırlıyorum , çünkü Müge hanım neden boyle bısey soyledın dıye sormustu . O telefonda konustugu Gökhanmıydı bilen varmı ? Bıcagıda bi çöp kutusuna atmış katil bu konusmaya hiç değinmiyorlar bence bunun altında bisey var .
Programı hergun ızleyen varmı kızlar ? bırsey soracam ben , bu hafta hangi gundu hatırlamıyorum Müge hanım telefon baglantısıyla bırıyle konusuyordu . ben cogu zaman ev toparlarken sesını acıp dınlemekle yetınıyorum hatırlamıyorum kimdi o yüzden . O gün telefonda bı beyle konusurken, telefondaki demişti ki Tahsın bey etraftaki cöp kutularını karıştırsaydı cinayet aletini bulurdu . Bu kelimeyi cok iyi hatırlıyorum , çünkü Müge hanım neden boyle bısey soyledın dıye sormustu . O telefonda konustugu Gökhanmıydı bilen varmı ? Bıcagıda bi çöp kutusuna atmış katil bu konusmaya hiç değinmiyorlar bence bunun altında bisey var .
gökhanın verdiği cevap "kem küm öylesine dedim"