Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Allahım ya inanamıyorum anlatlanlara çoçuk sanırım bide o gün eroin kullanmış...
yazık ya o canlara kıydın ne diyeyım bensana pislik ömür boyu cezası çek daha öbür dünyayı unutmadan.birde gökhan gelecekmiş yayına bence hiç gelmesın parçalarlar...

nesrin111 tşk canım
bence bu hırsızlık değil ama çıkar yakında.
mügede şu an bildiği bazı şeyleri saklıyor.
bu arada bıçak kime aitmiş. aceba ilknurun evindenmi almış, yoksa yanındamı getirmiş aceba??

gökhanın da en son haberi olmus canım..
yoksa polis serbest bırakmazdı..
okan abisine hic girmeden apartmandan ayrılmıs..

bilmiyorum ama cidden Gökhan çok çelişkili ifadeler veriyordu ben yine de O nun haberi olabileceğini düşünüyorum

nasıl kıydılar o yavrulara o gencecik kadına ya eroin almış galiba 5 lira için ya lanet olsun kadın al demiş parayı telefonu bırak bırakmamış yine adi ya

eroin kullanmış değil canım. eroini örnek olarak söylediler. madde almış olabilirmiş.

aynen katılıyorum sana canım.

bilerek açmış yok açmamış bilmemne

ne farkeder neyi değiştirir kadıncağız ve bebekleri öldü mü ölmedi mi

ölünün arkasından konuşmak da nesi?

Programı hergun ızleyen varmı kızlar ? bırsey soracam ben , bu hafta hangi gundu hatırlamıyorum Müge hanım telefon baglantısıyla bırıyle konusuyordu . ben cogu zaman ev toparlarken sesını acıp dınlemekle yetınıyorum hatırlamıyorum kimdi o yüzden . O gün telefonda bı beyle konusurken, telefondaki demişti ki Tahsın bey etraftaki cöp kutularını karıştırsaydı cinayet aletini bulurdu . Bu kelimeyi cok iyi hatırlıyorum , çünkü Müge hanım neden boyle bısey soyledın dıye sormustu . O telefonda konustugu Gökhanmıydı bilen varmı ? Bıcagıda bi çöp kutusuna atmış katil bu konusmaya hiç değinmiyorlar bence bunun altında bisey var .

polis serbest bırakana kadar kesinlikle savunuyordum gökhanın bilgili olduğunu

canım demin yazmıştım ben onu..onu diyen gökhan

5 tl için falan diildir
öyle olsa hadi o anda yaptı diyelim daha sonradan bu adamda bi pişmanlık falan olur.
ama görüntüsüne göre hiç pişman gibi değildi.

gökhan demiş ve gökhana sordu

evet Gökhan dı cnm.................

:) hızınıza yetişemiyorum görmedim yazdıgını canım özür . Bence Gökhanın herseyden haberi vardı o zaman cıkar mutlaka ortaya nasılsa .

ay nedir bu su meselesi..su isteyip tecavüz ederler,su isteyip öldürrüler
su isteyen olmaz inşallah.)
olursa sularım kesik diyecem

Kızlar bende şunu anlamadım o pislik cinayetleri işledikten sonra binadan çıkmış hemen öyle demiş ifadesinde. O zaman nasıl aşağıda sigara içiyomuş hiçmi üstüne kan filan sıçramamış onla ilgili bişey söylediler mi?

ya ben bişi anlamadım...bi para deniyor
şimdide erdallar geliyor,telaşlandı,saklandı falan deniyor
yaaaaaaa ne diye saklanıyorki....
erdalda bakın bişiler duymuş , ama söylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…