• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

neee,seda sayan miii :bbo:
gicigim var hee,hele hele müge anliya öküz gibisin dediginden bu yana laelaelaelaelae

seda sayan müge anlıya öküz gibisin mi dedi :bbo: inanamıorum bu kadar olur :olmaz: nasıl bir konuşma tarzı helede işini başarıyla yapan birine karşı

ayyy fragmanlar dönmeye başladı..
dilberi gösterdikçe tepe tüylerim kalkıyo valla.....

ya kızlar bişiy dicem şimdi artık 10 da başlayacakya program eeee öğle arası haberleri falan veriliyor o zaman yani öğlende bitecekse program kısa sürecek sanırım..
yani eskiden sabahtan öğleye kadar sürerdi uzun olurdu.
şimdi 2 saate ne sığarki..

seda sayan müge anlıya öküz gibisin mi dedi :bbo: inanamıorum bu kadar olur :olmaz: nasıl bir konuşma tarzı helede işini başarıyla yapan birine karşı

evet canım...

Hemde kameralar karsısında...:umursamaz: ınsan bı selam verır ayol öküz gıbısın dedı:1shok:

Ama müge agzını acıp tek kelıme bıle etmedı...:lepi:

ayyy fragmanlar dönmeye başladı..
dilberi gösterdikçe tepe tüylerim kalkıyo valla.....

ya kızlar bişiy dicem şimdi artık 10 da başlayacakya program eeee öğle arası haberleri falan veriliyor o zaman yani öğlende bitecekse program kısa sürecek sanırım..
yani eskiden sabahtan öğleye kadar sürerdi uzun olurdu.
şimdi 2 saate ne sığarki..

Evet canım, sanırım kısa sürecek program,
Müge zaten program uzun diye söylenip duruordu, hatta şu dilber olayında programı kapatırken,yine süremi aştım bana diorlarki hem programım uzun diorsun hemde süreni aşıyorsun, demişti...
Ama kısa da tadı tuzu olmaz, bari 9 da başlasaydıı...

ne zmaan başlıcak biliyomusunuz kızlar yaaa
bende müge hastasıyım hiçbi rprogramını kaçırmadan izledim fragmanların döndüğünü bile görmemişim bu arada yeni üye oldum ben.
yarın akşama kadar atv izlicem
bende burdayım artık

kameralar seda sayani cekiyordu..müge anlida orda duruyordu..arkasindan geldi eliyle itekledi mi ne..sonra ayol insan bir selam verir,egilir öper,öküz gibisin öküz dedi gitti...
müge anli cevap vermeye bile tenezzül etmedi :lepi:

Operasyonu başlatan sır ihbar mektubu...

Garipoğlu ailesinin ardından dün de anne ve baba Karabulut Emniyet’te ifade verdi. Emniyet Genel Müdürlüğü müfettişlerinin cinayeti soruşturan polislerin ve müdürlerinin de ifadelerini alacağı öğrenildi

Başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut’un ailesi dün “katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun cinayetten sonra gözaltına alınıp serbest bırakıldığı” iddialarıyla ilgili olarak Emniyet Genel Müdürlüğü müfettişlerine ifade verdi. Önceki gün Garipoğlu ailesinden 12 kişi Emniyet’e getirilmişti. Müfettişlerin, cinayeti soruşturan polis ve polis müdürlerinin de ifadelerine başvuracakları belirtildi.

Münevver’in annesi Nagihan Karabulut ve babası Süreyya Karabulut dün İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek, “Garipoğlu’nun cinayetten sonra gözaltına alınıp serbest bırakıldığı”, “Garipoğlu ailesinin evindeki 700 bin dolar ya da euro’nun resmi evraklara kaydedilmediği” yönündeki iddialarıyla ilgili idari soruşturma yürüten Emniyet Genel Müdürlüğü’nün iki polis başmüfettişine ifade verdi. Süreyya Karabulut, “Devletim bana katili yakalamak için namus sözü verdi. Sabırla bekliyorum, dua ediyorum. Hayyam Garipoğlu şerefli insansa yeğenini adalete teslim eder” dedi.

Operasyonu yaptıran ihbar mektubu!

Öte yandan Garipoğlu ailesinden 12 kişiye yönelik önceki gün düzenlenen operasyonun savcılığa giden bir ihbar mektubu doğrultusunda yapıldığı bildirildi. Mektupta Garipoğlu’nu aile yakınlarının sakladığı ve zanlının aile üyeleriyle irtibat halinde olduğu iddia edildi. Bilgisine başvurulan 12 kişinin ise emniyette “basmakalıp” ifadeler verdiği belirtildi. Edinilen bilgiye göre, aralarında Hayyam Garipoğlu’nun eşi Emine Başer ve kayınvalidesi Fatma Başer’in de bulunduğu 12 kişi ifadelerinde Garipoğlu’nu olayın ardından hiç görmediklerini söyledi. “Cem’in yerini bilsem polise haber veririm” diyen Garipoğlu ailesi üyelerinin “Bu cinayet yüzünden millet içine çıkamıyoruz” dedikleri de öğrenildi. Garipoğlu ailesi üyelerinin evlerinde yapılan aramalarda el konulan 4 bilgisayar da incelemeye alındı. Polise, aile üyelerinin zanlıyla internet üzerinden görüştüğüne yönelik ihbarların geldiği belirtildi.

Vali: Hata varsa gereği yapılır

İstanbul Valisi Muammer Güler, Cem Garipoğlu’nun olay gecesi yakalanıp serbest bırakıldığı iddialarını asla ihtimal vermediğini yineledi. Güler, emniyetin en kısa sürede olayla ilgili delillerin elde edilmesi ve faillerin belirlenmesi konusunda gerekli çalışmayı yaptığını, şu anda da takibinin sürdüğünü belirterek, şunları kaydetti: “Ben yakalanacağına olan inancımı da belirtmek istiyorum. Geçtiğimiz gün Münevver Karabulut’un babası, sabırla beklemesi gerektiği yolundaki telkinlere saygı gösterdiğini ve buna da uyacağını söylemişti. Kendisinden sabırla sonucu beklemesini istiyoruz. Varsa yapılmış bir hata mutlaka kanuni gereği yapılır, ama biz bu işin en hassasiyetle takibini sürdürüyoruz.”

Cinayette flaş gelişme..

Münevver Karabulut cinayeti soruşturması ile ilgili Garipoğlu Şirketler Grubu'ndan 9 kişi gözaltına alındı.

Allahım inşallah, sona varılıyor,
Çok üzülüyorum münevver olayına, Hem vahşice öldürülüp hemde katilinin bulunamaması çok kötü bir durum, cani en kısa zamanda bulunup cezasını çeksin inşallah.

kameralar seda sayani cekiyordu..müge anlida orda duruyordu..arkasindan geldi eliyle itekledi mi ne..sonra ayol insan bir selam verir,egilir öper,öküz gibisin öküz dedi gitti...
müge anli cevap vermeye bile tenezzül etmedi :lepi:

inanamıorum ya gercekten komik
kaydirigubbakcemile3

pzt başlıyormuş...severim müge anlı ya da programınıda...müde anlıya bu tarz programı daha cok yakıştırdım...magazin pek gitmiyordu ona...niyeyse artık...

Vali Güler: "Ailenin sakladığına dair şüpheler var"

İstanbul Valisi Muammer Güler, Etiler’de başı kesilerek öldürüldükten sonra çöp konteynırına atılan Münevver Karabulut olayıyla ilgili olarak, Garipoğlu ailesinin firardaki katil şüphelisi Cem Garipoğlu’nu sakladığına dair şüphelerin bulunduğunu belirtti.

Güler, olayla ilgili çeşitli iddialar öne sürüldüğünü belirterek, şunları söyledi:

”Bunların idari yönden araştırılması İçişleri Bakanlığı tarafından yapılıyor. Elbette işin asıl inceleme mercii Cumhuriyet Başsavcılığı’dır. Adli işlemler ilgili Cumhuriyet Savcısı’nın nezaretinde yapılıyor. Bizim görevimiz şüpheliyi en kısa sürede yakalamaktır. Kırmızı bültenle arandığı da bilinmektedir. Ailesinin kendisini sakladığına dair olan ihbarlar, iddialar yine savcılık talimatıyla değerlendirilmektedir. Bilgisayar kayıtları tekrar elden geçirilecektir. Kendisinin yakalanacağına olan inancımı sürdürüyorum. Sonuca yaklaşıldığını söylemek şu anda mümkün değil ama ailesinin bu konudaki manevi mükellefiyetini bir kere daha hatırlatmak istiyorum. Artık kamuoyuna mal olmuş bir konunun daha da uzatılmasına gerek yok. Eğer bu çocuğa yardımcı olunuyorsa, belli bir yerde saklanıyorsa bu büyük bir vebaldir. Ailesi için vebaldir. Böyle bir vebalin altında olmamalarını beklerim"

Güler, ”Bu yönde şüpheler mi var?" sorusu üzerine ”Böyle şüpheler var tabi. Kamuoyunda da paylaşılan şüpheler var. Bu anlamda kendisinin adalete teslim edilmesinde de ailesinin yükümlülüğünü söylüyorum. Bu mükellefiyet manevi bir mükellefiyettir. Biz kendisini yakından izliyoruz. Yakalanması için çalışmaları bütün hassasiyetle sürdürüyoruz" dedi.

neee,seda sayan miii :bbo:
gicigim var hee,hele hele müge anliya öküz gibisin dediginden bu yana laelaelaelaelae

ayyy şaşırdım valla nasıl der öyle birşeyi
kadın kendini geliştiren bir kadın
hem çalışıp hemde okuyor.

bencede seda sayan müğe anl kadar yapamaz
ona en çok sevgilileriyle beraber sahneye çıkmak yakışıyor.

Münevver Karabulut cinayetine ilişkin bugün de bir gelişme oldu... Garipoğlu ailesinden 6 kişi Emniyet'e çağrıldı... Anneanne ve dayı da Emniyet'e çağrıldı.

Cem Garipoğlu'nun dayıları Sedat Erol ile Serhat Erol, anneannesi Saadet Erol, teyzesi Lütfiye Pınar, amcası Nizam Garipoğlu ile eşi Tijen Garipoğlu, Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

ANNEANNE VE DAYIYA 'YER' SORGUSU

Son olarak Vali Muammer Güler'in "Ailenin Cem Garipoğlu'nun yerini bildiğine dair şüpheler var" sözleri yankı uyandırmıştı.

Münevver Cinayeti'ni soruşturan Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorguda akrabalarına Cem'i görüp görmedikleri soruldu. Bütün yakınları da cinayetten sonra Cem Garipoğlu'nu görmediklerini ve konuşmadıklarını söylediler. Polis, sorguladıkları kişilerin bilgisayarlarını da incelemeye aldı. Yakınlarının Cem Garipoğlu ile internet üzerinden bağlantı korup kurmadıkları araştırılıyor.

Bu hafta içinde Münevver Karabulut cinayetine ilişkin önemli adımlar atıldı... Garipoğlu şirketler grubunda çalışan 10 kişinin yanı sıra, katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun aile ve hizmetçilerinden oluşan 12 kişinin de ifadesi alınmıştı

Soruların ardından Karabulut cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında ifadelerine başvurulan katil zanlısı C.G'nin 6 yakınından 4'ü emniyetten ayrıldı.

C.G'nin anneannesi S.E. Gayrettepe'deki İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

BEN YAPTIĞINA İNANMIYORUM

Polisin kendisine C.G'yi görüp görmediklerini sorduklarını belirten S.E, ''Ben torunumu görmedim. Nerede olduğunu da bilmiyorum'' dedi.

Suçlamalarla ilgili ne düşündüğü sorulan anneanne, “Mümkün değil. Böyle bir şey olabilir mi? Parmak kadar çocuk mümkün değil yapamaz. Onun yaptığına inanmıyorum. Biz onu kucağımıza oturtup severdik. Çok sevecen bir çocuktu, agresif değildi. Bana geldiği zaman sırtımı okşardı. Anneanne seni çok seviyorum diye. Fazla gezmeyi seven bir çocuk da değildi"

CİNAYET İŞLEYECEĞİNE KEŞKE ÖLSEYDİ

Kendisinin daha önce de ifade verdiğini, evlerinin arandığını ancak herhangi bir şey bulunamadığını anlatan E, ''Bir memleket meselesi haline getirdiniz. Bir tek o mu cinayet işliyor? Biz Öcalan’ı geçtik. Böyle bir cinayeti hiç normal karşılamıyorum. Bizim acımız Münevver'in ailesinin acısından büyük. Kızım ifadelerinde, 'C. böyle bir cinayeti işleyeceğine keşke ölseydi' dedi'' diye konuştu.

BASIN KORKUTTU TESLİM OLMUYOR

Anneanne S.E. bir gazetecinin ''C.G neden teslim olmuyor?'' sorusuna ''Onu, basın korkuttu. Her gün televizyonlarda, gazetelerde gösteriyorsunuz. Korkmasaydı babasına kıyamazdı. Babası onun yüzünden şu anda cezaevinde. Ortaya çıkar teslim olurdu'' yanıtını verdi.

C.G'nin anneannesi S.E. dayıları S. ve S.E ile teyzesi L.P. daha sonra İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nden ayrıldı.

bu pazaertsi başlıyo ama ben izleyemm artık yaa iş değişiklği yaptım mümkün değil çok beğeniyorum dürüstlüğüne dobralığına hastayım münevver olayınıda daha yakıından takip ediyodum ama malesef eczanede izleyemicem yaa

Back