Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozebusum valla banada öyle geldi.
sanki bi ara asuman badak sunuyorduya hani itirazım var gibi bişiydi adı işte ona benzettim daha çok..
iyiler hep iyimi.
kötüler hep kötümüydü vs konuşmalar yapıyor...
hee evet hatırladım canım...
sanki ayrı olan karı koca olcakta onları bır araya getırıp barıstırcak falan,ya da haksızlıga ugrayan bır kısıyı savunmaya calıscak falan ne bıleyım öle gelıo banada nedense...
o programdakiler oyuncuymuş kızlar, bi gazetede okumuştum, bi ajanstan seçiliyorlarmış, gerçek dışıydı yanii..
Seda sanmıyorum öyle bi hataya düşmez, gerçek duşı tamamıyla kurmaca olaylar olursa anlaşılır ve rating yapmaz sanırım.. o mahkumlarla felan yürütcekmiş programı, birde objektidi sunan kadir çelik vardıya onunla çalışacaklarmışş..
ya aslında ne düşünüyorum...
yani ne bileyım tamam genel ahlaka uygunda olsa,seda sayan hangı programı yaparsa yapsın asıl meslegı sarkıcılık oldugu ıcın bana bu konularda tam işinin ehli deıl gıbı gelıyor..Yani kendısıne göre cok fazla agır böyle bır program onu demek ıstıyorum canımcım...Hep onu allı pullu acık elbıselerle gördük,kadırgalı kımlıgıyle tanıdık her zaman... halbukı bu tarz bı program sedaya cok fazla... ılk zamanlar randımanlı götürsede sonradan cılkı cıkacak gıbıme gelıyor canım...