• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Bende çok sevindim mügenin başlamsına..
Ay seda sayan programı kaldırılmış deyince pek sevinmiştim,
Ama öğleden sonra yapıcakmış artık ve içeriği nerdeyse mügeyle aynı..

Bende çok sevindim mügenin başlamsına..
Ay seda sayan programı kaldırılmış deyince pek sevinmiştim,
Ama öğleden sonra yapıcakmış artık ve içeriği nerdeyse mügeyle aynı..

olsun şekerim zaten öğle sonrası kuşağında hiç bir şey olmuyor sabahtan mügeyi izleriz öğleden sonrada sedayı :)
esra ceyhandansa sedayı izlemeyi tercih ederim tabii içeriği mügenin programı gibiyse...

gizemin katili yakalamıştı ama katil bir kişi değil iki kişi
dilberin yatakçısı katil sinan intihar etti
münevveri cinayetinde durum belli hergün yeni olaylar var ama cem yok
yusuf kayıp hala bulunamadı
bu olaylardan devam eder umarım

gizem şu sobada yanan kızcagızmıydı arkadaşlar
inanın bende bekliyorum müğe anlıyı
sonuçlanmayan olaylarıda merak ediyorum.

bi hafta var yani ,oh beee ,şu yaz sezonunu sevmiyorum hiç ,izliycek bişey yok ,sabahtan akşama cennet mahallesi :)))

gizem şu sobada yanan kızcagızmıydı arkadaşlar
inanın bende bekliyorum müğe anlıyı
sonuçlanmayan olaylarıda merak ediyorum.

yok canım gizem program ilk başladığında cesedi çatıda bulunan kız ..komşunun yeğeni öldürmüştü ama dna raporunda bir kişi olmadıkları çıktı. katil tecavüze yeltenmiş başaramayınca kızı öldürmüştü kızın cenazesine de gidip evinde çay içmişti kızı aile ile beraber aramıştı

başlıyor mu müge anlı ayy iyi bari.tvyi hiç açmıyorum artık,bir şey yok ki :((

Nee hurdacı sinan ıntıhar mı etmiş.... Yoksa mecburmu kalmıs acaba yuz karası...

intihar etmesi diğerlerine gün doğmasına sebeb oldu şimdi diğerleri bütün suçu ölene atıyorlarmış daha az ceza yemek için
sinan da vicdan azabından değil baskılardan intihar etti hapiste rahat ettiremediler

İstanbul Polisi'nin yeniden mercek altına aldığı Münevver Karabulut cinayetinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

İstanbul Polisi’nin yeniden mercek altına aldığı Münevver Karabulut cinayetinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Güvenlik kamerası kayıtlarından, katil zanlısı Cem G.’yi olay günü öğle saatlerinde evinin önünden alıp Bahçeşehir Meydanı’na götüren taksiciye ulaşıldı

İSTANBUL’da 3 Mart’ta öldürülen Münevver Karabulut’un anne ve babasının, olayın yaşandığı 3 Mart’ta katil zanlısı CemG.’nin yakalanıp serbest bırakıldığını ileri sürerek, “İlk 12 saatte büyük suiistimal var” iddiası üzerine tüm detaylarıyla yeniden mercek altına alınan cinayette yeni gelişmeler yaşanıyor.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın ‘ilk sıraya’ koyduğu cinayet dosyası polis tarafından yeniden sıkı bir incelemeden geçiriliyor. Soruşturmada herhangi bir eksiklik olup olmadığı, varsa eksikliğin giderilmesi için yapılan çalışmalarda Cem G.’nin güvenlik kamera görüntüleri yeniden
incelendi. Kamera görüntülerinde anne Makbule G., küçük kızıyla saat 11.04’te evden çıkıyor. Cem G. ise saat 12.48’de evin önüne gelen kırmızı bir taksiyle siteden ayrılıyor; 20 dakika sonra ise başka bir kırmızı taksiyle geri dönüyor. Cem G. taksiden indikten sonra evin kapısına yöneliyor. Burada bir şeyler yapıp, yeniden taksiyle ayrılıyor.

Görüntülerdeki kişinin eve neden geri gelip gittiği sorusunun cevabını bulmak için kolları sıvayan polis, Cem G.’yi meydana götüren söz konusu taksinin şoförünü buldu.

İSMİ GİZLİ TUTULUYOR
Kurulan özel bir ekip tarafından yoğun araştırmalar sonucunda bulunan ve adı saklı tutulan taksici, Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği’ne getirildi. 3Mart’ta taksi durağına gelen bir telefon üzerine siteye gittiğini ve buradan ‘genç birini’ aldığını anlatan taksici, “Taksiye bir genç bindi. Bahçeşehir’e gideceğini söyledi. Ben de onu Bahçeşehir’deki meydana bıraktım” dedi.
Taksicinin ifadesi üzerine, Cem G.’nin Bahçeşehir Meydanı’na neden gittiğini bulmak isteyen polis, yeni görgü tanıklarının peşine düştü. Polis, cinayette kullanılan testerenin Bahçeşehir’deki alışveriş merkezinden saat kaçta alındığını tespit etmek için de araştırma başlattı.

Hayyam Garipoğlu gözaltında

Münevver Karabulut cinayeti soruşturması çerçevesinde Hayyam Gariboğlu dahil 5 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar arasında Cem Gariboğlu'nun kardeşi ve dedesi de var.

Bu 5 kişinin ifadelerine başvurulmak üzere karakola çağrıldığı, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılacakları bildirildi

bence cem i ortaya cikarirlar artik ailesi yani cünkü ailesini hep aliyolar iceri babasi icerde hala yani cikarirlar artik gibime geliyor ama tabi öldürmedilerse kendileri..

3 Mart 2009'da Etiler'de başı vücudundan ayrılmış bir biçimde çöp konteynırında bulunan Münevver Karabulut cinayetinde flaş gelişme!!

3 Mart 2009'da Etiler'de başı vücudundan ayrılmış bir biçimde çöp konteynırında bulunan Münevver Karabulut cinayetinde flaş gelişme. Garipoğlu ailesinden 12 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar arasında işadamı Hayyam Garipoğlu ile Cem Garipoğlu'nun dedesi, ağabeyi ve evin hizmetçileri de var. 12 kişinin ıstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadelerine başvurulacak

Back