bu arada dün fırat inan diye bir çocuğun cesedi bulunmuştu ya katili şenolmuymuş?
neden yapmış?mügede açıklama oldumu?
yani bilemiyorum cinayet planlı olsaydı cem testereyi daha önce almaz mıydı?
bu münevver olayında annenin tutumunu hiç beğenmedim. mügenin programında diyor ki ben her gece kızımla ve oğlumla sohbet ederdim cemle ilgili konuşurduk diyor. annelik ayrı arkadaş gibi dinlemek ayrı anne orada kızını masal anlatır gibi dinlemiş. hiç kızım sen 17 yaşındasın gece gezmeleri pahalı hediyeler alkol yani cemin yaşam tarzı sana uygun değil senin hedeflerin olmalı dememiş. ya da net bir ifade kullanmamış. zaten münevver de resimleri itibariyle hiç 17 lik gibi durmuyo makyaj full. burdan şu anlaşılmasın hiç bir canlı böyle bi vahşeti haketmez ama anneler sınırları net çizmeli sonuçta yine evladımızı koruyoruz.
yarın program tatile girecek ama
müge anlı biz iyi yetiştirdi bizde katil zanlılarını daha önceden tanıyor cinayet nasıl işlenir die fikir yürütyoruz
dilberi ve fıratın katilin sesinden tanıdımm
burda birçok kişide benim gibi biliyor
müge tatile gitsin bir süre programı biz idare edelim kaydirigubbakcemile3
bence cem cinayeti planladı fakat cesedin bavula sığmayacağını düşünemedi..o yüzdende testereyi cinayeti işlediği gün almak zorunda kaldı..yoksa önceki msn konuşmaları ele veriyorda bu adam testere almayı akıl edemiyormu...üstelik testereyi almaya gitmek vakit kaybı cem için, başı kesmeyi kafaya koyan adam bu vakit kaybını göze alırmı..o sırada eve birilerinin gelme ihtimalide düşünülürse..testere işi sonradan çıktı hatta mününün boynundaki bıçak izleri testereye sonradan ihtiyacı olduğunu gösteriyor..belkide başta bıçakla keserim diye düşündü CANİ..
benimde okuduğuma göre bu yemek borusunu kesmek çok çok çok zor bişeymiş CADIARZU
onu hesap edememiş olsa gerek
zaten bi çok bıçakla denenmiş bıçaklar kesemeyince testere alınmış
benim kafama takan bu olayda cem denilen cani bavulu o kadar çok rahat taşıyorki sanki içi boş bavul taşır gibi. oysa maktüle boylu boslu bir kızmıştı.
çok zor taşıması lazım değilmiydi :çok üzgünüm:
zorda tasısa kolayda tasısa o bavulun ıcınde o kızcagız vardı canımcım maalesef... öle ya da böle bu kızı sıkıi pıkış sokmus... lanet olasıca...
orası öylede tatlım dediğim gibi o kadar rahat yürüyorki sanki çok hafifmiş gibi:gitme:
allah o canininde belasını versin bu kızdan bin beter ölüm nasip etsin inşallah:uhm:
10 dakikada ruhu bedenden ayrılmasın acı çeke çeke gebersinkötükedihüso
orası öylede tatlım dediğim gibi o kadar rahat yürüyorki sanki çok hafifmiş gibi:gitme:
allah o canininde belasını versin bu kızdan bin beter ölüm nasip etsin inşallah:uhm:
10 dakikada ruhu bedenden ayrılmasın acı çeke çeke gebersinkötükedihüso
benimde okuduğuma göre bu yemek borusunu kesmek çok çok çok zor bişeymiş CADIARZU
onu hesap edememiş olsa gerek
zaten bi çok bıçakla denenmiş bıçaklar kesemeyince testere alınmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?