• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

haklısın...cem çok ilginç bir vaka kesinlikle..
msnde demiş ya sarışın bir çocuğu kıskanmış münüden...başka bir kız olsa umrumda değil ama sen şakasını bile yapma fln demiş..
ilginç geldi bana...yaa bu çocuk psikopatın önde gideni, ya da ilk defa sevgiyi tattı,münüye kapıldı da bunları yaptı..
sürekli ilişkisi olmayan gecelik ilişkiler yaşayan bir tipmiş çünkü..

oda tutmuşlar falan yazıldı nasıl kalmışlar sevgiller gününde flan bakıreyse...kafamçokkarıştı

canim illa birsey yapacak degiler ya bosver o konularda kizin günahin almayalim...
birde münevver ne zaman öldürüldü cünkü cuma günündn bahediyorlar acaba bu zaman baska bir bulusmami?
ya birde cem kizi arka kapidan sokmusta bunu münevverde istemis güvenlik görür filan demis neden acba neden cekiniyor ki

Diyelim ki parasina aldandi ailesi gereginden fazla anlayis gosterdi (ki herkesin anlayisi farklidir misal bana gore 18 inde bir kizin aksam 10 cikmasi normal degilken bir baskasina gore gayet olagandir) ama her ne olursa olsun sonuc bu olmamali idi adi, serefsiz, insanliktan nasibini almamis, para kabadayisi zibidi!
Temennim bir an once yakalanmasi ve boyle adice islenen suclar buna insana, hayvana yapilan tecavuz de dahil idam gelmesidir!

diyelimki münününde suçlu olduğu noktalar var.diyelimki aileside,öğretmenleride hatta arkadaşlarıda suçlu her ne olursa olsun hiçbir insan bu şekilde ölümü haketmez..konuş,tartış ama sen kimsinde kızın canını alıyorsun..

kızlar...
mününün ailesini gereksiz yere suçluyoruz..
neden derseniz..münü ailesinin haberiyle katıldığı barlarda,ya da otelde gece vakti öldürülmedi...münü ailesine haber vermeden gittiği gündüz vakti öldürüldü..ve facebook sitesinde okuduğum kadarıyla msn kayıtları cuma günkü buluşma içinmiş..ve salı günkü buluşmalarıyla ilgili kafama taksicinin dediği birşey takıldı..mününün üzgün oluşu..
bir de ilginç olan cinayeti cem içeri girdikleri andan itibaren 10dk içinde işliyor..29bıçak darbesi fln..çok tuhaf testereyi sonradan almaya gidiyorsa adli tıp raporuyla ilgili çelişki var çünkü boynu yaşıyorken kesilmiş..yani bilemiyorum..hala canlıyken evde bırakmış olabilir..ya da evde bir bahaneyle bırakıp,ya da birisiyle testereyi almaya gitmiş olabilir...

ya kızlar ben birkaç gündür izleyemiyorum . yusuf bulundumu? hani yengesiyle ailesi savcılığa çağrılmıştı sonra ne oldu acaba?

gazetede okuduğum yazıların hiç bir önemi kalmadı bu münevver olayı tam kaos halinde
olaylara yaklaşılıyor garipoğlu ailesi kedinin fare ile oynadığı gibi türk emniyeti ile oynuyor
tır şöforu açıklama yapmıştı ben kaçırdım şimdi ki haber ben kaçırmadım :kızgın:evin arka kapısı :çok üzgünüm:moskovada görüldü CADIARZU vs ......
bunların hepsi planın içerisinde hergün yeni bir konu yeni bir haber ama cem den haber yok:1no2:

birde şunu belirtmek istiyorum arkadaşlar hani diyoruzya babası bilmiyor cemle olan arkadaşlığını sadece annesi ve kardeşi biliyor..yanlız münü için değil ama annesi,babası,kardeşi bilmese bile o yaşlarda gençler birşey yapmayı kafaya koyduysa emin olun bir yolunu bulur yapar.izinmi alamıyor bir bahane bulur..arkadaşını yalanına ortak eder,okulu,dersaneyi bahane eder yinede gider..o yüzden baba bilmiyormuş,anne bilmiyormuş bu saatten sonra bence önemini yitiriyor..önemli olan bilmek değil önemli olan doğruyu, yanlışı öğretmek oluyor asıl görev..

:CüvCüv:
gazetede okuduğum yazıların hiç bir önemi kalmadı bu münevver olayı tam kaos halinde
olaylara yaklaşılıyor garipoğlu ailesi kedinin fare ile oynadığı gibi türk emniyeti ile oynuyor
tır şöforu açıklama yapmıştı ben kaçırdım şimdi ki haber ben kaçırmadım :kızgın:evin arka kapısı :çok üzgünüm:moskovada görüldü CADIARZU vs ......
bunların hepsi planın içerisinde hergün yeni bir konu yeni bir haber ama cem den haber yok:1no2:

kaydirigubbakcemile4vereliniortakkaydirigubbakcemile5mafoldumbenkötükedihüso

Tabiki hiçbir canlı haketmez bu şekilde ölmeyi,öldürülmeyi...
Ben kesinlikle akli dengesinin yerinde olduğunu düşünmüyorum,
bunu yapan insan müsvettelerinin...
hangi çağda yaşıyoruz,bu nasıl bir caniliktir böyle...

Benimde cinayetle ilgili şöyle bir teorim var...CADIARZU
Bilmiyorum yazan oldumu daha önce...

Msn deki yazışmalarında bence Cem,Münevverle cinsellik yaşamak istiyordu...
Msn de bunu ima etti,sonra kıvırdı romantik alşam yemeği diye...
Cem nasılsa münevveri bir şekilde cinselliğe ikna ederim dedi kafasında...
Cinayet günü Münevveri okuldan aldı,evde yemekler hazırlanmıştı tamda Münevvere söylediği gibi...
Ama bence tüm bunlar kandırmacaydı...
Yemek yendimi yenmedimi bilinmez Cem Münevvere birliktelik teklif etti fakat Münevver kabul etmedi,direndi...
Cem Münevvere tecavüze kalkıştı , boğuşma yaşandı...
Sinirlenen Cem mutfaktan bıçağı aldığı gibi ard arda Münevvere sapladı....
Kızı gitar kutusuna sığdırmaya çalıştı...
Sığmadı...
Sonra ne yapacağını bilemedi ve telefon sinyalindende anlaşılacağı üzere babasını aradı...
Üzerini değiştirip,taksiye atlayıp,testere aldı...
Ama bence tek başına zavallı münevveri parçalamadı....
Yardımcı veya yardımcıları vardı....
Olayın planlanmadan yapıldığını düşünüyorum,eğer olayı planlasaydı testereyi daha önceden alır,cinayetten sonraya bırakmazdı.....

Valla cinayetin nasil islendigi buyuk bir muamma bu konuda polis ile adli tip kurumu bile farkli sonuclar ortaya koyuyorken....
Taksici olayina da inanmiyorum ben muge anli da da oyle birseyler cikmisti hedef sasirtmak icin olabilir...
Cinayetin nasil islendigini ne amacli islendigini o adi ve varsa taniklik edenlerden baskasi bilemez...
Kanimca bu vahsetin kiskanclikla yakindan uzaktan alakasi yok sirf zevk icin oldurdu, zavalli kizcagiz zibidinin oyuncagi oldu:delphin:
Ruhun sad olsun munu Allah ailene ve sevenlerine buyuk sabirlar versin...senağlama

spermin tek kişiye ait olduğu söylendi..ama inanın aklım karışıyor..biliyorsunuz hem adli tıp hem de emniyette çelişkiler varmış
ama bence emniyetin raporları adli tıptan daha güvenilir..h.üzmez(yani üzer) meselesi gibi..

He bide polise gore mununun ustunde gri beyaz bir kilot varmis,
adli tip kurumuna gore ise bir kilot arti ustunde bir boxer daha varmisCADIARZU
Polis ve adli tipda birbiri ile celisiyorCADIARZU

bu arada dün fırat inan diye bir çocuğun cesedi bulunmuştu ya katili şenolmuymuş?
neden yapmış?mügede açıklama oldumu?

Back