günaydın mügeciler...bgn program tatilemi giriorr
başladı başlamaz mı?Bugün bu yılın cinayetlerini özet alıyorlar,katilleri bulunanları çıkarmışlar.Ben de bunları tam takip edememiştim de,şu çat katında boğazı kesilen kızın katili komşu mu çıkmış,katil yakalandı dediler ama katil komşu muydu,kimdi acaba?Bilen var mı ?
başladı başlamaz mı?Bugün bu yılın cinayetlerini özet alıyorlar,katilleri bulunanları çıkarmışlar.Ben de bunları tam takip edememiştim de,şu çat katında boğazı kesilen kızın katili komşu mu çıkmış,katil yakalandı dediler ama katil komşu muydu,kimdi acaba?Bilen var mı ?
Katil üst katttakı komsunun yiğenı cıkmıstı canım 29 yasında erkek.....
katil komşularının evli oğlu çıktı canım...
o komşusunun yeğeni değilmiydi hani eve ara ara geliyormuş
haklısın tatlım yeğeni .. evli de üstüne üstelik pislik şey....
Ama kızcagızın uzerındekı sperm örneklerınden baska bırının daha oldugu cıkmıstı ortaya...
kızlar kaynıvalidemle balkon da kahvaltı yapıyorduk izleyemedik...cemin görüntüleri yayınlandı mı?
kızlar kaynıvalidemle balkon da kahvaltı yapıyorduk izleyemedik...cemin görüntüleri yayınlandı mı?
tatlım bunuda açıklamışlardı müneverin çamaşırındaki spermlerin tuvalete gittiğinde klozetten bulaşmış olabileceğine dair bir açıklama yapılmıştı...
yok sarduşum henüz yayınlanmadı bizde bekliyoruz....
katil komşularının evli oğlu çıktı canım...
Katil üst katttakı komsunun yiğenı cıkmıstı canım 29 yasında erkek.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?