Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Çocuklarımızı ve arkadaşlarını,
gittikleri yerleri bilmemiz lazım diyorum...
Allah hepimizin çocuklarını korusun,
kötü niyetli insanlardan...
sevgiler...

amiiinnn:Saruboceq:

Songülcüm çok haklısın.....ama kız okuldan erken çıkmış...

hem zaten arkadaşlarla cevahirde ya da sinemadayız gibi birşey de uydurmuş olabilir...ailelinin kızlarının cemin evine gittiğini bildiklerini sanmıyorum...

işte bu temelden kaynaklanıyor kesinlikle,
eğer ailedeki disiplin temelden verilseydi,
okulla iletişim sürekli kurulsaydı,en azından
kız okuldan çıktıktan sonra ailesine nereye gideceğini bildirseydi,
ve en önemlisi aileye yalan söylenmeseydi
belkide bu gencecik kızımız yaşıyor olacaktı...
ve benim için önemli bir nokta da,
erkeğin kıza pahalı hediyeler almasıdır...
bir anne bana göre kızının kimlerle görüştüğünü,
takıp takıştırdığı hediyelerin
nereden ,kimden geldiğini bilmesi gerekmez miydi...
maddi durumları çok iyi olanlar özellikle
çocuklarının uç noktalarda yaşamalarına izin vermemeli diye düşünüyorum....
hayatta herşey para değil çünkü...
sevgiler...

arkadaşı cemin hakkında biraz beraber olunca nasıl bir kişilik olduğu
ortaya çıkıyordu dedi
anne ve baba olarak madem bu kadar modern görüşlüler
neden bir kere birinden biri kızım bu çocuk nasıl birisi bizde bir görelim tanıyalım demeleri gerekmezmiydi
kim ne derse desin davul bile dengi dengine demişler çok uç noktalar
mantıklı bir insanın bir bakışta görebileceği yanlışlıklar varmış bu ilişkide

Ne kadar iyi yetişirse yetişsin her genç kızın ergenlikten yetişkinliğe geçiş döneminde bir ''ben artık büyüdüm'' psikolojisine girer.Hepimiz yaşadık.Bazıları bunu evde başka türlü yaşar,evin şeklini değiştir,ev düzenine daha aktif karışır,bazıları bakıma çok düşer,bazıları dışardaki akranlarıyla olmaya çok özenir,bazıları müzik fim kitap üçgenini hayatının merkezine koyar ,bazıları romantizmi çok uçlarda yaşar..vs...Yani kişiliği gelişir bir şekilde..Çocukluktaki davranışlarında bazı değişiklikler olur..Sonra bir şekilde bu geçer..Bir şeyler oturur...Hatalar yapılır,dersler alınır...O an istediğini yapmak için süper kandırma yeteneği gelişir...En tutucusu bile bir kere olsun pembe yalan söyler...

Bazılarına ise bu fırsat verilmez...Olgunlaşmasına...yaşamasına..bir bavula konup çöpe atılır...:gitme:

Bazı insanlarında kendini çok iyi sakladıklarını biliyorum,malesef çok yakın şahit oldum...Böyle bir acaba dedirtiyorlar tabi ama..sonra yok canımm oluyorsun...

Son düzenleme:

canım kız öğleden sonra gidiyor ceme..gece gitmiyorki?cem kızı eve aldıktan 10 dk sonra testere almaya gidiyor..saat o zaman 15 civarlarında..
sonra eve dönüyor..
19 küsurken saat cem bavul ve gitar kutusuyla evden çıkıyor..
cinayet gündüz işlenmiş...ama evet münü ailesinden gizli yada değil sık sık gider olmauş o eve..o konuşmalar cuma günü içinmiş emin değilim öyle anladım..cinayet cumadan sonraki salı oluyor...:çok üzgünüm:

canım haberi yanlış anlamamdan kaynaklanmış bu yorumum....ama genel olarak sölüorum şimdi yani ailesi kızlarının o cem denen adiyle sevgililer gününü bilmem ne otelde geçirmesine müsade etmiş..o gün beraber sinemaya gitmişler falan..

davul bile dengi dengine sözüne katılıorum..cemin soyadındanda anlaşılıca gib türkiyede nam yapmış öle bi aileyle münevverin ne işi olabilirdiki yani......

aklımdan silmek hatta düşünmek dahi istemiorum ama interneti biras kurcalayınca münevver hakkında okadar çarpıcı şeyler okuorumki..doğru veya yanlış orasını bilemem ama insanın düşündürüor

[olay anne ve babada bitiyor bana göre...
çocuklarımızı çok fazla serbest bırakmamalıyız...
evet hepimiz ergen olduk,ama bizler anne babalarımızdan çekinirdik,
yalan söyleyemezdik,kaldı ki erkek arkadaşlarımızla gece yarılarına kadar dışarlarda gezmezdik,işte her cümlenin sonu
aileye bağlanıyor...
Tabiki hiçbir anne baba istemez böyle bir olayı yaşamayı,
onun için hep diyorum ki,
çocuklarımızla iletişimimizi koparmayalım ve hiçbirşeye
aç bırakmayalım...dışarda kötü niyetli insan çok,
Allahım uzak etsin...
sevgiler...

amiiiiinn diyerek dediklerine birkez dahaaa katılıorummvereliniortakvereliniortak

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
imzamı atıyor vede aynen katılıyorum....vereliniortak

münevverin annesi ve kardeşi cemi biliyorlarmış ve babadan gizli olarak hiltondaki buluşmalarına fln göz yummuşlar..babanın cemden haberi yokmuş söylediğine göre..bu buluşmalarda enver de varmış yani mününün kardeşi..belki annesi enver olunca müsade etmiştir ama yalnız buluştuklarından haberi yoktur..
münü başlarda bir kızla gitmiş öyle kalmıştı aklımda..sonradan yalnız gitmiş bahaneleri tükenince..bu arada kızınız bir çocukla görüştüğünde ve size söylediğinde cem kötü görünürmüydü ki?dışarıdan göründüğünde hali vakti yerinde sonuçta kültürlü diyebileceğimiz biri..kim cinayet işleyebilceğini aklına getirirki?
tinerci bir çocuğa göre daha güvenli görünmüyor mu?ben olsam anlamazdım diyorum..cem normal değilmiş diyenler oldu ama münü küçüktü bence anlayamadı...

güvenmıceksin kardeşim bu devirde hiç kimseye ..rahat olmucaksın.

olan garıban kızına oldu..:gitme:

katılıyorum canım,üstelik aşık olunca kişilerin hatalarını görmüyoruz,hangimiz sevdiğinin hatalarının farkındadır.dışardaki görür söylense bile inanmayız

Cinayet planı MSN yazışmalarında

11 Haziran 2009

Başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem G.'nin cinayetten bir gün önce MSN'de genç kızla yazışmaları ortaya çıktı.

Habertürk Gazetesi’nden Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre Cem G. genç kıza, "Yarın akşam senin için müthiş planlar içindeyim. Tarihin en büyüklerinden. Duyunca ağzın açık kalacak. (...) önce sana sarılırım, sonra başlarım sıkmaya... boğana kadar... tabii de boğmadan önce bırakırım" diye yazmış.

ışte cinayetten bir gün önce Cem G. Münevver arasında geçen konuşmalar:

C: Sana naparım biliyor musun?

M: Ne

C: Hayal edemeyeceğin şeyleri

M: Neymiş?

C: Sana sarılırım önce, sonra başlarım sıkmaya sonra daha çok ve daha çok, boğana kadar

M: Abartma

C: Tabii ki de boğmadan önce bırakırım, içimde bir sıcaklık hissediyorum biliyor musun?

M: öyle mi?

C: Evet öyle

M: Ne güzel

M: Cuma günü on saat tören filan çekemem, 3'te çıkacağım okuldan

C: iyi, güzel o zaman. Tüm gün beraberiz o zaman

M: Olabilir, buluşuruz

C: Ok o zaman, müthiş planlar içindeyim o zaman

M: Ne planı?

C: Tarihin en büyüklerinden

M: Abartma be

C: öyle, duyunca ağzın açık kalacak

M: Söyle bakayım, merak ettim

C: Çok büyük bunlar bebek. Şaşırtmayayım alıştırarak söylerim sana

M: Söyleee beee

C: Bizdesin o zaman yarın. Sana mum ışığı yemek hazırlarım. Panjurları filan kapatırım hep gece havası olur. Romantik böyle

M: Hem güvenlik var sizin. O görür ama

C: Arka bahçeden gireceğiz dedim sana

M: O nasıl olacak?

C: Söyleyeceğin bahane yok inan bana

M: Hem sizde napacağız ki?

C: Yapacağız bir şeyler merak etme

C: Hem sözün var hem de söyleyecek bahanen de yok

M: Yoooo

C: Gitar da çalarım M: Aaaaa!

C: Bugün 1 saat hoca gelecek gitar için. Bir tekrar olsun diye. Yarın sana çalacağım için

M: Hımmmm

C:.....

M: Ne alaka?

C: Gitar çalmıyorsun bahanene karşılık hazırlamıştım sadece

M: Tabii... ıyi

C: Bir akustik, 2 klasik, 3 elektro gitar var evde. Hangisi nin sesini seversen onunla çalarım

M: ıyi

KISKANÇ SEVGıLıM

Cem G.'nin, Münevver Karabulut'u adını söylemediği sarışın bir çocuktan kıskandığı da ortaya çıktı. MSN'de Cem G., 'Şu sarışın çocuk lafı uyuzuma gitti' diyor.

Bu söz üzerine Karabulut ise, 'Ufak çocuk be, seninle az uğraşayım dedim' karşılığını veriyor. Ancak kıskandığı belli olan Cem G., 'Başka bir çocuğun şakası bile hoş değil. Ufak veya büyük olsun fark etmez Münevver. Bir daha yapma' yazıyor.

Cem G.'nin kızması üzerine ise Münevver Karabulut, bunun şaka olduğunu söylemekle yetiniyor.

Yazışmalar şöyle sürüyor.

M.K: Kıskanç sevgilimmm.

C.G: Benim için bu kadar önemli olduğun için böyle ama sıradan takıldığım bir kız olarak görseydim seni istediğini de derdim sana,

M.K: Oy aşkım, haklısın pardon, ama kızgınken bile çok tatlısın

C.G: Çünkü böyle bir konuda bir daha barışmamak üzere küserim şakası bile hoş değil.

BıRLıKTE TATıL PLANI

MSN kayıtlarına göre Cem G. ve Münevver Karabulut'un birlikte tatil planı yaptıkları da ortaya çıktı. Dersaneye giden Münevver Karabulut, iki günlük boşluğu olduğunu, öğretmeninin Ağva'ya gideceğini belirterek kendisini de davet ettiğini söylüyor.

Genç kızın bu teklifine Cem G. de olumlu yanıt veriyor

alıntı...

ya hilton olayi zaten tamamen birsey Allah korusun gece cikmama annem izin verecek babamin haberi olmayacak bilmiyorum yani,
birde biz 24 yasindayiz öyle bir lüksümüz yok 17 de de olmadi 19 dada erkek cocugunu bile iki dk disarda rahat birakmiyoruz..ama nasil 17 yasndaki kiz 12de hiltonlarda ne bileyim ters seyler bunlar ama anneside sanirim gelip dedigi icin güvendi bide ailesinin durumunu göz önünde bulundurdu sanirim...
münevverin anneside sadece biliyordu yoksa cemi görmedi tanismadi yani öyle demisti,
ya bu zamanda kizlarimiz birden genc kizliga giriyolar mesela münneverin resimlerinden 17 yasinda degilde sanki daha büyük görünüyor gibi yoksa daha cocuk yani Allah tüm annenlere babalara yardim etsin ne diyelim

kız sen bekarsında iznin yok ben nişanlıyken iznim gece en geç 23:00de bitiyordu o da her 15 dakikada bir araralardı yani nişanlımla beraber olmama rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…