ben de 23 yaşındayım okuyorum ailem her zaman benimle ve abilerimle çok ilgili olmuşlardır babamdan çekinirim otoritesi vardır herkesin üstünde ve hukukçu olduğu için de bizim şimdi duyup da şok olduğumuz olaylar ona çok sıradan geliyo çünkü o mesleği gereği böyle aptal saptal insanlarla sürekli karşılaşmış o yüzden de çok korumacıdır izin vermez her şeye..arkadaşlarımda kalmama asla izin vermez her ne sebeple olursa olsun gece evinde uyumanı istiyorum der ama tabi akşam da dışarı çıkıoyrum annem erkek arkım olduğunu bilmesine rağmen dışarı çıkınca kız arklarımın ismini söylüyorum ikisine de yani demek istediğim siz ne kadar korumacı veya modern bi aile olursanız olun çocuklarınızın mutlaka sizden sakladıkları şeyler vardır ve münevver daha 17 yaşındaydı nasıl bi güven sağlamış ki cem onda evine gidiyo işte çocuk gitar çalıcam yemek yapıcam fln diyo o yaşta kız da bi sakınca görmüyo tabi inanıyo böyle romantik konuşmalara...dahası kızın erkek kardeşi enver bile güveniyo çocuğa..ve konuşmada cem ona söyleyebileceğin bi bahane yok diyo yani demekki daha önce de cem münevveri eve götürmek istemiş ama münevver hep bi bahane bulmuş,güvenlik var demesi de hani adam cemin annesine fln söyler kız geldi eve diye kadın da yanlış anlar münevver hakkında kötü düşünür diye münevver huzursuz olmuş demekki...ayrıca bi insan bırakın masum temiz birini hayat kadını bile olsa böyle bir muameleyi hiç ama hiç kimse haketmez....
Evet yani adam sapkın bir pislik çıkmasaydı mutlaka yemek yiyecekti ,film vs dönecekti.Pişman olurdu, olmazdı daha ileri yaşardı bizim haberimiz bile olmazdı.Ben kızımın gitmesini istermiyim..Yok istemem ,kızarım,sürekli cepten ararım önlem alırım ama ben 1 saat ilgilenemedim cahil bir yaşı bir hata yaptı.Karşılığında canı yandı..Biride beni yolda gördü dedi ki ama sen ne biçim annesin o bir saattede aramalıydın yani bence hakkettin...Beni orda öldür...Ben o kızı doğurmuşum,yedirmişim,canım kadar sevmişim,saçının kılına ölmüşüm.Kızı 18 yaşına getirmişim.Gelecek benim anneliğimi sorgulayacak.Olmaz...