• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

hey Allahım olaylara bak ya. koskoca torun torbalak sahibi kadın koca derdine düşmüş insanlar azıcık beyinlerini kullansa ruhlarını da Allahın verdiği imanla terbiye etse hiç bunlar olmaz. olaylar sonunda geliyor ya paraya ya da cinsel tatminsizliğe sonuç vahşet oluyor. Allahım sen koru biz ne kadar çocuklarımızı düzgün yetiştirsekte sonuçta bu insanlar hep çevremizde bi şekilde hayatımıza dahil oluyorlar.

kayıp bir kadından 5 trilyon serveti var kaynın oğlu ile imam nikahlı çocuk yaşça küçük evli 4 çocuğu var kavga oluyor kavgadan sora ses seda yok
yarın bu konu işlenecek

:1shok::1shok::1shok:
vay anasını ya Aşkı memnu gibi olay.....
insanlar para için neler yapıyorlar... yazık....
kötükedihüso

:1shok::1shok::1shok:
vay anasını ya Aşkı memnu gibi olay.....
insanlar para için neler yapıyorlar... yazık....
kötükedihüso

bunlar dizyide geçtiler dizilerdeki konular belli fakir kız imkansız aşk kavuşamama
bunlarda KUMPAS, ENTRİKA ,YALAN,İHANET,CİNAYET,GERİLİM herşey var
senaristler her birinin hayatını ele alsa ne dizler çıkar ortaya
ESRA CEYHANDA BOŞANDI BU ARADA

bunlar dizyide geçtiler dizilerdeki konular belli fakir kız imkansız aşk kavuşamama

evet kesinlikle çok haklısın...alkisalkisalkis
bana öyle geliyor Müge anlı olayların sonucunu önceden öğreniyor,sanki yeni öğrenmiş gibi davranıyor ....:olmaz:
Yani ne var ki hemen bildiğini paylaşsa,uzatmasa..:olmaz:
zaten iyi günler demeden,reklamlardan sonra burdayız diyor.
Bekliyosun ohoo program bitmiş bile....:olmaz:
Ya Esra ceyhanı bende okudum az evvel,hayırlısı olsun...
Ama işte 17 yıllık ta evli,kızıda var.
insan acıyor bi taraftan.....

evet kesinlikle çok haklısın...alkisalkisalkis
bana öyle geliyor Müge anlı olayların sonucunu önceden öğreniyor,sanki yeni öğrenmiş gibi davranıyor ....:olmaz:
Yani ne var ki hemen bildiğini paylaşsa,uzatmasa..:olmaz:
zaten iyi günler demeden,reklamlardan sonra burdayız diyor.
Bekliyosun ohoo program bitmiş bile....:olmaz:
Ya Esra ceyhanı bende okudum az evvel,hayırlısı olsun...
Ama işte 17 yıllık ta evli,kızıda var.
insan acıyor bi taraftan.....

eee doooru söze nedenir..ama dikkat et canım senide 9 köyden kovmasınlar......

aşklarım ,,canlarım olaylar gerçek .sadece
müge artık şova başladı
aslında atv nin binasında söylemişler çocuğun öldüğünü

birilerinin hayatı üzerinden şov mu yapılır eğer öyleyse ayıp çok ayıp..hadi biz seyirciyiz ama orada yakını kaybolmuş, vefat etmiş aileler var onlara saygısızlıktır bu..

:1shok::1shok::1shok::1shok:
esra ceyhan boşandımıııdelikafadulden

evet ya müge en azından bir iyi günler dile öyle kapat programı,bizde ekranda devam edecek diye boşuna reklamları seyretmeyelim sengözlerimebaksanab

arkadaşlar bende sinir oluyorum mügenin bu reklamdan sonra burdayız:olmaz:,demesi,tamam siz stüdyoda programı daha 1 saate yakın devam ediyorsunuz da biz tv izleyıciğiz bunları görmıyoruz:olmaz:,çok sinirlenyorum:olmaz:,neyse,ben başka şey merak ettim bu dilber-cani nekadar hapis aldı?bilen varmı?:uhm:

ESRA CEYHAN BOŞANDI

Sunucu Esra Ceyhan, 17 yıllık eşi Barbaros Ceyhan’dan anlaşmalı olarak boşandı.

Beykoz Aile Mahkemesindeki duruşmaya, Esra ve Barbaros Ceyhan ile taraf avukatları katıldı.

Hakim, Esra Ceyhan’ın dava dilekçesinde gösterilen, "çiftin aralarında fikri ve ruhi uyuşmazlık bulunduğu ve ailenin birliğinin temelinden sarsıldığı" gerekçelerini dikkate alarak, tarafların boşanmasına karar verdi.

Çiftin kızları Ayşe’nin velayetinin anneye verilmesi kararlaştırılırken, tazminat ve nafaka öngörülmedi.

bende şimdi okudum öleymiş canım...

belkıde program bu yuzden kalktı ya da sezon bıtırdı...

hayır canım programı içeriği nedeni ile kapatıldı kanala uyarı gelmiş ve program kapatılmş
saçma sapan ve uygunsuz olduğu için..
zaten kaset çıkarııyormuş Esra ceyhan onun hazırlığı içindeymiş şuan..
eskiden böğle değildi bu kadın gayet seviyeli ve eğitici program yapan sayılı kişiler arasında idi..gündemde kalmak için kendisini ve kariyerini mefetti ..

'Senin için müthiş planım var'

Münevver Karabulut cinayetinde şok gelişmeler... Zanlı Cem Garipoğlu'nun bilgisayarındaki MSN kayıtlarını inceleyen polis, cinayetin planlandığını tespit etti. Vahşetten 1 gün önce Münevver ile yazışan Cem, "Yarın gece senin için müthiş planlar içindeyim" diyor. Planın ne olduğunu soran kıza Garipoğlu, "Tarihin en büyüklerinden biri" cevabını veriyor. Mum ışığında yemek hazırlayacağını söyleyen Garipoğlu, genç kızın "Güvenlik var o görür" yazısına ise, "Arka kapıdan gireceğiz" yanıtını veriyor. Kamera kayıtlarına göre; genç kızı arka kapıdan eve alan Cem, bir süre sonra villadan çıkıp yakındaki bir pasajdan testere alıyor. Zanlı, saat 19.26'da ise elinde cesedin bulunduğu bavul ve gitar kutusu ile evden çıkıyor.

'Senin için müthiş planım var'

Münevver Karabulut cinayetinde şok gelişmeler... Zanlı Cem Garipoğlu'nun bilgisayarındaki MSN kayıtlarını inceleyen polis, cinayetin planlandığını tespit etti. Vahşetten 1 gün önce Münevver ile yazışan Cem, "Yarın gece senin için müthiş planlar içindeyim" diyor. Planın ne olduğunu soran kıza Garipoğlu, "Tarihin en büyüklerinden biri" cevabını veriyor. Mum ışığında yemek hazırlayacağını söyleyen Garipoğlu, genç kızın "Güvenlik var o görür" yazısına ise, "Arka kapıdan gireceğiz" yanıtını veriyor. Kamera kayıtlarına göre; genç kızı arka kapıdan eve alan Cem, bir süre sonra villadan çıkıp yakındaki bir pasajdan testere alıyor. Zanlı, saat 19.26'da ise elinde cesedin bulunduğu bavul ve gitar kutusu ile evden çıkıyor.

tüm bunlar oluo kız gecenin bi vakti evden dışarı çıkıo babasıda ben babayım die ortada dolanıo....ben kızarım kardeşim buna kızarımm..allahım kimsenin başına vermesin çok kötü bir olay ama babada o saatte kızından bihaber olmasın yaa...bilsin kızının nerde naptıgını..bu devirde çocuk sahibi olmak çok zor..çocugu büyütmek daha zor..kız çocugu yetiştirmek dahada zor...istanbul gibi bi yerde yetiştirmenin zorlugunu varın siz bilin artık...

Back