Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bu gibi olaylardan sonra herkesten herşeyden şüphelenir oldum,bazen paranoyakmıyım acaba diyorum,mügenin başlattığı çocuklarınızı elletmeyin girişimine bende uyuyorum artık,kızımı yabancıların sevmesine izin vermiyorum..kapıya yabancı biri gelse eskiden açardım ,açmıyorum,markete ,mağazaya v.s gittiğimde arkamı kızıma asla dönmüyorum,bebek arabasındaysa asla bırakmıyorum bir saniye bile,kimseye güvenemez oldum kapı komşuma bile.allah korusun hepimizin yavrularını..

ya kızlar ümite cok acıdım şimdii . eskıden ne guzeldıı karınısın aşna fışneyle kazandıgı parayla gecınıyodu oda yokk sımdı umıtt ne yapıcakkkafamçokkarıştı acaba bı yardım kampanyası fılanmı yapsakkk.. 45 gundur onların yalanlarıyla oyalananlar olarakdelikafadulden

şu trabzonda kaybolan çocuk noldu allahım inşşallah sağsalim bulunur....müge anlı artık dilberin artıkları üzerinden reyting yapmayı bıraksada tamamını şu kaybolan çocuğa ayırsaa....

kaydirigubbakcemile5

Su Yusufun annesinin feryadina yurek mi dayanir duydukca agliyorum,
Allahim insAllah sag saglim kavusur yavrusuna.

Artik bu programma baktikca canim sikiliyor, diger kizi da sobanin icinde buldular insanin bu dunyaya cocuk getirmeye de korkuyor nasil bir hale gelmisiz.

Bu umit' e de yardim edeceklerse etsinler bisi yapsinlar ama hergun hergun onu orda gormek te biraz sikmaya basladi.

gelinden şupheleniyorlar
anlatmak istemiyorlarsa çekiniyorlarsa orda ne işleri var, gitsinler polise veya kendi aralarında halletsinler
dikkat ediyorumda, hep zorla programa getirilenlerden çıkıyor çıkan...
hiç ummuyorum ama inş hayattadır yusufcuk

bugun programda Of ta kaybalon Yusuf vardı..
Yusuf yengesı ..abısı cıktı.....

Umıt bugunden sonra cıkmayacak cok sukur

aman kurtuldukmu ümitten çok şükür. bize ne ya ne halt ederse etsin. dilberi nasıl seviyomuş duydunuzmu? bal bu bal diye :))))) manyakmıdırlar nedir? çocuk yok bunlar aşk yaşıyo. aman neyse olan garibim muhammete oldu allah rahmet eylesin melek oldu yavrum. inşallah yusuf sağ salim bulunur.

şu trabzonda kaybolan çocuk noldu allahım inşşallah sağsalim bulunur....müge anlı artık dilberin artıkları üzerinden reyting yapmayı bıraksada tamamını şu kaybolan çocuğa ayırsaa....

evet canim sana katiliyorum..adamlarla iki cift laf etmeden dilber diyor ümit diyor, zaten dilber in programinda patlama oldu o yüzden insanlar her ayrintisina kadar bilmek istiyor diye düsünüyor..ayrica ümite yardim etmek istiyorsa onu diger insanlarin oraya oturtsun konuklarin oldugu yere hergün ekran önüne cikarinca diger konulara odaklanamiyor bence..
en son bir telefon geldi bir bayani aramislar belki ondan birsey cikar fakat amac kacirma birseyler sizdirma olsaydi simdiye kadar aileyle kontak kurarlardi insallah cocugun basina kötü birsey gelmemistir

b kadar zamandan sora yusuftan iyi haber geleceğinden şüpheliyim:1no2:ama inşallah yanılıyorumdurmafoldumben

ay kızlar trabzonlu çoçuk kimdir ben görmdim yaaaaaaaaa

trabzonda yaşıyomda belki yararımız dokunur:s

inş sağ buunur ama ben berna denen kadından şüpelendim zaten aile tam knuşmuyor geçiştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…