ben bugün atv haberi dinledim müge anli bir olayi daha aydinlatti diye söylendi bu beyza olayinda
ama aile sadece bir gün yayina katildi nasil müge aydinlatti olayi ben anlamadim
bide muhammet olayinda ben muhammet icin neden sinir krizi gecireyimki dedi ya o zaman
benim hevesim kalkti mügeden sonucta hepimiz insaniz hepimiz cok üzüldük
Bakti gordu muge tutturdu "en guvenilir" seda sayanda da yeni yayin doneminde reality show sunacakmis:roflol:
daldan dala daldan dala kulaklarin cinlasin semra kaynana
kedi surat uzulmesi bile sahte polis olmasa kimse birsy aydinlatamaz Muhammet gibi kac cocuk ondan para dileniyordur yanina yaklastirirmi onlari bit pire gecer diye simdi bu sene bu program seneye pop star sunar
Sonucta programci bunlar isi raconuna gore oynuyorlar, muhammed olayini bu kadar surdurmesinin nedeni de asla inatciligi vs degildi agzindan kacirmisti dilber olayinda reytingin tavan yaptigini, paralarini aldigina bakarlar o kadar, gerisi hikaye isi kuralina gore oynuyorlar..
kedi surat uzulmesi bile sahte polis olmasa kimse birsy aydinlatamaz Muhammet gibi kac cocuk ondan para dileniyordur yanina yaklastirirmi onlari bit pire gecer diye simdi bu sene bu program seneye pop star sunar
zaten bunlar herseyi polis kontrolünde konusuyodur
bu polisler bosami calisiyor, mügeyi de bu kadar gözümüzde büyütmeye degmez.
hersey önce ALLAHIN sayesinde sonrada polislerin sayesinde cözülüyor
tabiki ya Muge kim polis 1gunde ottururdu onlari ama bekledi arastirdi takip etti Muge hayatinda ceset ne otopsi ne gordumu acaba adamlar tukurukten yedi ceddinin dna haritasini cikariyor onun akli yetmez o islere Allah hepimizin evladini ailesini anasini babasini kardesini korusun insanlarin yuregine sevgi versin bu cinayetlerin cogu nedeni sevgisizlik sevgisiz buyuyen insandan hersey beklenir once bir kediye kopek yavrusuna kiyar sonra insana couklarimiza sevgi saygi insanlik ogretsek bunlar olmaz annem Ingiltereye geldi insanlar sabah tanisin tanimasin Gunaydin der hal hatir sorar yan komsum kek yapar bensiz yemez ...neyse annem kizim biz Turkiyede tanimadigimiz adama gunaydin desen ilk laf yollu bu yollu olur dedi vallahi hakli ormanda spor yapan kadina tecavuz sadece bizim ulkemize has bir yontemdir rezillege bakin
aaaaa......gözümden tamamen düştü program. zaten ümiti gördükçe zaplıyordum şimdi artık hiç bakmlyacağım.. bu ne yaaa-tatlicadiarzu-
Kızlar ne oldu hepiniz cephe aldınız anlamadım AMA polisin olayları ne kadar uzun sürede çözdüğünü gördük.Köpeklerle aradıkları evden sonra sobadan kemik çıkıyor.Dilber gibi bir kuş beyinliyi bile konuşturmaları 45 gün aldı.Oda ceset bulunuca.Eğer bu tarz programlar olmasa çocuk kayboldu bitti olurdu buna adım gibi eminim.Tvye çıkılınca halk baskısı dediğimiz şey oluyor ve emniyet daha çabuk çözüyor.Bu bir gerçek..
Kızlar ne oldu hepiniz cephe aldınız anlamadım AMA polisin olayları ne kadar uzun sürede çözdüğünü gördük.Köpeklerle aradıkları evden sonra sobadan kemik çıkıyor.Dilber gibi bir kuş beyinliyi bile konuşturmaları 45 gün aldı.Oda ceset bulunuca.Eğer bu tarz programlar olmasa çocuk kayboldu bitti olurdu buna adım gibi eminim.Tvye çıkılınca halk baskısı dediğimiz şey oluyor ve emniyet daha çabuk çözüyor.Bu bir gerçek..
haklısın canım ama çoğu yerde cinayetleri müge anlının çözdüğü yazıo..nerde o çözüo yaaaaa aynı programı esra ceyhan yapsa o çözdü olacaktı......ama ben buna kızıorum polislerin varlığı unutuluo..ben buna gerçekten kızıorum..üstelik son olan olaylardan sonra müge anlının tavrı iice değişti programı bile veda etmeden kapatıo ve bu durumlar insanın aklına reyting ugruna yapılan çabalardan başk abirşey getirmio..bak en basitinden adı adalet meleği oldu ne alaka anlayamadım yanii..bu ve bunun gibi birsürü şey yani..tabii ii şeylere vesile oluo ama tepkide alabilio....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?