Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kedi surat uzulmesi bile sahte polis olmasa kimse birsy aydinlatamaz Muhammet gibi kac cocuk ondan para dileniyordur yanina yaklastirirmi onlari bit pire gecer diye simdi bu sene bu program seneye pop star sunar

Bakti gordu muge tutturdu "en guvenilir" seda sayanda da yeni yayin doneminde reality show sunacakmis:roflol:
daldan dala daldan dala kulaklarin cinlasin semra kaynana

ay Seda Sayan artik o mendil sallayan tombul ekibinide alir yanina cinayet tanitimlarinda zeytinyagli dolma yerler borek tikinirlar

kedi surat uzulmesi bile sahte polis olmasa kimse birsy aydinlatamaz Muhammet gibi kac cocuk ondan para dileniyordur yanina yaklastirirmi onlari bit pire gecer diye simdi bu sene bu program seneye pop star sunar

Aynen...
Konustursaydi madem inat ettiydiya onceki msjlarimda dedigim gibi mugenin 45 gunde konusturamadigi, otellerde besledigi reyting kaynagi dilberi polis 1 gunde otturduşakkıdı

evet canim cok haklisin malesef su bir gercekki olan ölen cocuklara oluyor :1no2:
herkes kendi cebini doldurmaya calisiyor ALLAH kimseye böyle acilar yasatmasin :Saruboceq::Saruboceq:

ben programi internet uzeri seyrediyorum sizlerden 2saat sonra tam benim kizimin yemek saati ona yedirirken denk geliyor her kasikta o cocugun kursaginda iki lokma olmadan bir resmi olmadan goctu gitti diye icim kan agliyor kizim yemeyi istemedikce bagiriyorum kiziyorum su iki lokmanin kiymetini bil diye yavrum biri kurda kusa yem oldu uzerinde 5kilo eti varsa onuda bocekler yedi ,birini diri diri yakip katlettiler biri desen gencecik kiz boynunu kes at kolay mi yetisiyor ya burda kac kadin evlat diye bekliyor tup bebek merkezlerinde sira bekliyor gercekten bu programin asil uzulenide yananida bizleriz yinede Polisimizden Allah razi olsun onlar olmasa muge daha cok beslerdi otellerde Eminonu carsilarinda pis silligi bak yine sinirlendim su Dilberi 5dkk elime verseler ya hirsimi alamiyorum

zaten bunlar herseyi polis kontrolünde konusuyodur
bu polisler bosami calisiyor, mügeyi de bu kadar gözümüzde büyütmeye degmez.
hersey önce ALLAHIN sayesinde sonrada polislerin sayesinde cözülüyor

ben bugun seretmedım programı sımdı burdan okuorum we yıne sokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk oldum dılber psıkılojımı ck bozdu zaten beyzacıgın olayıda ustune tuz bıber ektı bu yaratıklar artık ne hakaret edecek kelıme nede soylenecek sozzzzz buluorum allah sızı ıslah etsın dıyemıorum ıcerıde sızın hakkınızdan gelecek ınsanlar bulunur zaten dıyor we dılıorummmm

düsünebiliyormusunuz son 5 ayda 645 cocuk kaybolmus
yazzik bu cocuklarin sucu ne istiyorlar bu cocuklardan
ALLAH hepimizin yardimcisi olsun cok zor bu toplumda cocuk büyütmek

zaten bunlar herseyi polis kontrolünde konusuyodur
bu polisler bosami calisiyor, mügeyi de bu kadar gözümüzde büyütmeye degmez.
hersey önce ALLAHIN sayesinde sonrada polislerin sayesinde cözülüyor

tabiki ya Muge kim polis 1gunde ottururdu onlari ama bekledi arastirdi takip etti Muge hayatinda ceset ne otopsi ne gordumu acaba adamlar tukurukten yedi ceddinin dna haritasini cikariyor onun akli yetmez o islere Allah hepimizin evladini ailesini anasini babasini kardesini korusun insanlarin yuregine sevgi versin bu cinayetlerin cogu nedeni sevgisizlik sevgisiz buyuyen insandan hersey beklenir once bir kediye kopek yavrusuna kiyar sonra insana couklarimiza sevgi saygi insanlik ogretsek bunlar olmaz annem Ingiltereye geldi insanlar sabah tanisin tanimasin Gunaydin der hal hatir sorar yan komsum kek yapar bensiz yemez ...neyse annem kizim biz Turkiyede tanimadigimiz adama gunaydin desen ilk laf yollu bu yollu olur dedi vallahi hakli ormanda spor yapan kadina tecavuz sadece bizim ulkemize has bir yontemdir rezillege bakin

amin canim Allah hepimizin cümlemizin cocuklarini korusun böyle sapik zihniyetli insanlardan sonumuz hayir olur insallah

Cem Garipoğlu'nun 4 arkadaşı orda değilmiş

Münevver Karabulut cinayetinin zanlısı Cem. G.'nin arkadaşlarından alınan DNA örnekleri olay yerinde bulunan kan ve doku örnekleri ile uyuşmadı

ıstanbul'da başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut cinayetine ilişkin Adli Tıp raporunun ardından firari zanlı Cem G.’nin yalnız olmayabileceği yönündeki ihtimaller üzerine Cem G.’nin 10 arkadaşından kan ve doku örnekleri alınmış ve bu kişiler için yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol kararı verilmişti.

Raporun çıkmasının hemen ardından ilk olarak 4 kişinin kan ve doku örnekleri alınıp bu kişilere mahkemece yurt dışına çıkış yasağı getirilmişti.

ılk gruptaki 4 kişinin Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan karşılaştırmaların sonucu belli oldu.

Cinayet mahallinden elde edilen DNA örnekleri ile 4 kişiden alınan kan ve doku örneklerinin birbirleriyle uygunluk göstermediği ortaya çıktı. DNA örneklerinin birbirini tutmaması üzerine 4 kişinin her gün bir polis merkezine gidip imza atması kararı ve yurt dışına çıkış yasağı kaldırıldı.

Cem G.'nin 6 arkadaşının kan ve doku örnekleri incelemesi sürdüğü için haklarında verilen yurt dışına çıkış ve adli kontrol kararı sürüyor.

03/06/2009

'O' TIR'ın sahibi konuştu

'Kesikbaş' cinayetinin kurbanı Münevver'in katil zanlısı Cem Garipoğlu'nu Rusya'ya kaçırdığı öne sürülen TIR'ın izini süren TAKVıM, sürücüsüne ulaştı.

TIR'ın Hatay'daki Öz-Akın şirketine bağlı çalıştığı, şirketin Rusya'da da şubesinin bulunduğu öğrenildi.

Şirketin sahibi Mehmet Ali Akın, bölgeye taşımacılık yaptıklarını doğruladı ancak Garipoğlu'nu kaçırma iddialarını reddetti.

Akın, cinayetin 3 ay önce işlendiğini hatırlatarak, Rusya'nın Türk nakliye şirketlerine sorun çıkarmasından dolayı aylardır Rusya'ya gitmediklerini söyledi.

Akın, iddiaların basında yer almasının ardından polislerin kendilerini arayarak sorular sorduğunu, Ukrayna'da bulunan TIR'ın sürücüsü ağabeyi Mehmet Akın'ın ise döndüğünde ifade vereceğini söyledi.

ETıLER CıNAYETıNDE 'SATANıST AYıN' ŞÜPHESı ARTIYOR

Ters 'V' kesiğin sırrı

Etiler’de bir çöp konteynerinde bulunan 18 yaşındaki Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturmaya yeni bir boyut eklendi.

6 arkadaşından daha kan örneği alındı. Böylece Cem’in kan örneği alınan arkadaşlarının sayısı 10 oldu. Bu da Münevver’in babasının ‘Kızım satanist ayinde öldürüldü’ iddiasını tekrar gündeme getirdi.
ıstanbul Bahçeşehir’de 3 Mart 2009 günü vahşi bir cinayete kurban giden ve kafasından ayrılan bedeni Etiler’de bir çöp konteynerinde bulunan 18 yaşındaki Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturmaya yeni bir boyut eklendi. Adli Tıp Kurumu’nca hazırlanan otopsi raporunda “Karabulut’un cesedinde başka kişilere ait olduğu belirlenen doku ve tükürük örneklerinin bulunduğu” bilgisinin yer alması üzerine Cem Garipoğlu’nun yakın arkadaşları takibe alınmıştı. Geçtiğimiz günlerde üçü okuldan, biri okul dışından olmak üzere 4 yakın arkadaşından kan örneği alındı. Aynı zamanda adli kontrol altında tutulan bu kişilere yurt dışına çıkış yasağı konuldu.

Yurtdışı yasağı kondu

Soruşturmanın devamında ıstanbul Cumhuriyet Savcısı’nın talebi doğrultusunda elde edilen belge ve bulgular üzerine Garipoğlu’nun 6 yakın arkadaşı daha kan örneklerinin alınması için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Mahkeme kararı ile adli kontrol altına alınan bu kişilere de yurt dışına çıkış yasağı getirildi. ısmi açıklanmayan bu kişilerden alınan örnekler Adli Tıp Biyoloji ıhtisas Laboratuvarı’nda incelenerek DNA’ları ceset üzerinde bulunan DNA örnekleriyle karşılaştırılacak ve cinayete karışıp karışmadığı araştırılacak. ıncelemeler tamamlanıncaya kadar bu kişilerin adli kontrol altında tutulmasına karar verildi. Buna göre, her gün ikamet ettikleri yerdeki polis merkezine giderek adli kontrol defterine imza atacaklar. Ayrıca yurt dışına çıkmaları da yasaklandı.

‘Cem satanist sitelere üye’

Münevver Karabulut cinayeti soruşturmasında kan örneği alınan şüphelilerin sayısının 10’u bulması, baba Süreyya Karabulut tarafından dile getirilen ‘satanist cinayeti’ iddiasını güçlendirdi. ılk günden beri kızının bir ayin sırasında öldürüldüğü iddiasını dile getiren baba Karabulut, önceki gün yaptığı açıklamada “Başından beri Cem Garipoğlu denen vatandaşın bu cinayeti tek başına işlemediğini söyledim” demişti. Kızının satanist bir cinayet sonrası öldürüldüğü konusundaki iddiasında ısrarlı olduğunu belirten baba Karabulut, şunları söylemişti: “Bu cinayet birinci aşamada satanist cinayeti olarak gözüküyor. ıkinci olarak da kızım Garipoğlu Ailesi’nin bir sırrını öğrendi. Benim kızıma tezgah kurarak o eve götürdüler. Daha sonra da gözlerini kapatarak körebe oynadılar. Kızımı o evde katlettiler. Garipoğlu Ailesi olayın böyle büyüyeceğini tahmin etselerdi delilleri karartmak için o evi de yakardı. Benim satanist cinayetinde ısrar etmemin nedenlerinden biri de Cem Garipoğlu ve ağabeyi Levent Garipoğlu’nun internette satanist sitelere üye olmalarıdır. O sitelerde merakımdan gezindim. Vahşice cinayetler vardı. Bu kişiler bu sitelerden etkilenerek kızımı öldürdüler”

Boynunda ters ‘V’ şeklinde kesik var

Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan otopsi raporunda Karabulut’un bedeninden ayrılmış kafası ve vücudunda yapılan incelemeler anlatıldı. Münevver’in başında yapılan incelemede, sol kaşının morardığı, alnının ortasında uzunlukları 0.5 cm ile 0.8 cm arasında 3 adet kesik olduğu belirlendi. Yine kafanın saçlı bölümünde de 7 adet olmak üzere toplam 13 adet kesik özellikte yara tespit edildi. Boyunda tarif edilen kesinin hemen sağ alt kenarından başlayıp, üst uçta birleşen, aşağı doğru “V” harfi şeklinde uzanan iki kesik ile göbeğin hemen altında bulunan 20-25 santim uzunluğundaki 4 hat halinde kesik vasıfta yara olduğu belirtildi. Sağ el 3. parmağın eklem kökünde ve sol el 2. parmağı ile her iki bileğinin üst kısmında, sağ el bileği dış yüzeyi ile sol el bileği sırtında kesik yaraları olduğu saptandı.

‎52 dakika önce‎

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem'i Rusya'ya kaçırdığı iddia edilen TIR'ın sahibi Mehmet Ali Akın'ı Sabah gazetesi buldu: 3 aydan fazladır Rusya'ya gitmiyoruz.

ıstanbul'da hunharca öldürülen Münevver Karabulut'un bir numaralı katil zanlısı Cem Garipoğlu 3 aydır aranıyor.

Cem'in yurtdışına kaçtığı öne sürülürken, bir süre önce Sabah gazetesi, savcılığa gönderilen şok ihbar mektubunu ele geçirmişti. ısimsiz mektupta, Cem'in 200 bin dolar karşılığında 31 HH ... plakalı TIR'a bindirilerek önce Samsun'a ulaştırıldığı, buradan da TIR'ın bindirildiği gemiyle Rusya'nın Novorosisk Limanı'na çıkarıldığı ve Cem'in bu limandan başkent Moskova'ya ulaştığı belirtiliyordu.

SABAH da, ihbar mektubuna konu olan TIR'ın izini Hatay'da buldu. TIR'ın, Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da bulunan Öz-Akın Gıda Taşımacılık ıthalat ıhracat Ltd.'e ait olduğu ortaya çıkarken, şirketin sahibi Mehmet Ali Akın, TIR'ı ağabeyi Mehmet Akın'ın kullandığını, yeğeni Zafer Akın'ın da Moskova'da şirketin başında durduğunu söyledi. ıki TIR'ı bulunan şirketin, Ortadoğu, Rusya ve Ukrayna'ya taşımacılık yaptığı da öğrenildi.

'Arkada olsa donardı'

Cinayetin 3 ay önce işlendiğini hatırlatan Akın, Rusya'nın Türk nakliye şirketlerine sorun çıkarmasından dolayı 3 aydan daha fazla süredir Rusya'ya gitmediklerini iddia etti. TIR'ın son olarak hangi tarihte Rusya'ya çıkış yaptığı sorusuna ise net bir cevap veremeyen Akın, "Ancak ağabeyim geldiğinde öğrenebiliriz" dedi.

Mehmet Ali Akın, yük taşıdıkları TIR'larla insan kaçırmanın mümkün olmadığını da ileri sürerek şöyle konuştu: "Yükü aldığımız yerde kapılar kapatılıp mühürleniyor. O mühür, yükü boşaltana kadar açılmaz. Zaten bizim aracımız 'termoking'li, yani soğutma sistemli. Isı hep eksilerde... Kimse o kadar saat canlı kalamaz."

'Bize yıktılar'

Mehmet Ali Akın, ağabeyinin kullandığı TIR'ın en son 3 hafta önce Ukrayna'ya gittiğini söyledi. "Olayı bize yıktılar" diyerek de, Cem'i kaçırma iddialarını yalanladı.

aaaaa......gözümden tamamen düştü program. zaten ümiti gördükçe zaplıyordum şimdi artık hiç bakmlyacağım.. bu ne yaaa-tatlicadiarzu-

Kızlar ne oldu hepiniz cephe aldınız anlamadım AMA polisin olayları ne kadar uzun sürede çözdüğünü gördük.Köpeklerle aradıkları evden sonra sobadan kemik çıkıyor.Dilber gibi bir kuş beyinliyi bile konuşturmaları 45 gün aldı.Oda ceset bulunuca.Eğer bu tarz programlar olmasa çocuk kayboldu bitti olurdu buna adım gibi eminim.Tvye çıkılınca halk baskısı dediğimiz şey oluyor ve emniyet daha çabuk çözüyor.Bu bir gerçek..

haklısın canım
deniyorki müge 45 gün konuşturamadı,polis 1 günde konuşturdu.bilmiyorlarmı mügeye çıkarken onları poliste sorguluyordu

haklısın canım ama çoğu yerde cinayetleri müge anlının çözdüğü yazıo..nerde o çözüo yaaaaa aynı programı esra ceyhan yapsa o çözdü olacaktı......ama ben buna kızıorum polislerin varlığı unutuluo..ben buna gerçekten kızıorum..üstelik son olan olaylardan sonra müge anlının tavrı iice değişti programı bile veda etmeden kapatıo ve bu durumlar insanın aklına reyting ugruna yapılan çabalardan başk abirşey getirmio..bak en basitinden adı adalet meleği oldu ne alaka anlayamadım yanii..bu ve bunun gibi birsürü şey yani..tabii ii şeylere vesile oluo ama tepkide alabilio....

arkadaşlar..mügeyi bende pek sevmem çok soğuk bir kadın
ama bu tür bir proğram yapması.....bir şeylerin ortaya çıkmasında büyük bir faktör
msl...muhammed olayında...dilberin kayın validesi.proğrama gelmeseydi...bu kirli çıkıların ortaya çıkacağını sanmıyorum ben.....reyting için bir şeyler yapılıp yapılmadığını bilmiyorum......ama öyleyse bile reytingleri tavan yapan bizleriz.....
yalnız eğer kandırılıyorsam....birgün heryin düzmece olduğunu anlarsam...veya öyle olduğunu düşündüğüm an biter.....

Canım sinir krizi geçirdiğide yazıyordu.Yani kalemi olan yazıyor.Bende bazen sevmiyorum hatta böyle programlar insanların psikolojisini bozduğunuda düşünüyorum ama faydalarıda var.Polis tabiki işini yapar ama süre önemli.Tv programları bu süreyi kısaltıyor.Bide biz ekran başında izlerken bunalıyoruz.Dilber gibi insanlarla yüzyüze konuştuğumuzu düşünün eminim Arif Verimliden yardım alırdık.Bide mügenin ve bu tarz programlar yapanların kayıpları bulması güzel oluyor.
Ben en çok İzdivaç programlarındaki sunucuların ayda 120.000 tl almasına sinir oluyorum.Ne kadar gereksiz bir işi yapıp aldıkları paraya bakın.Biz o kadar para için 10 yıl tam 10 yıl çalışıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…