• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bence de Müge yanlış yönlendirmeler yapıyor bu olayta tutturdu çocuğu ümit sattı konuş canım sen diye durmadan dilberin yüzüne gülmüyormuydu o da sıkıştıkça değişik değişik isimler vermiyormuydu hatta son zamanlarda babanneyi filan suçlamaya başlamıştı hatırlarsanız ist da anne ve 2 çocuğunun öldürülmesi olayında da yanlış tahminler yapıp hep eşinin üzerine gidip herkesi birbirine düşürmüştü yok eşini sevmiyormuş yok kavgalar etmişler yok başka bir kıza güzel demiş diye saçma sapan şeyleri ortaya döktü ölen kızın annesi ben damadıma güveniyorum diye geldiği programdan adama bağıra çağıra ayrılmıştı ayrıca bir başka kişiyi daha suçlayıp adamın ne uyuşturucu bağımlısı olduğu kaldı ne de ölene kızdan hoşlandığı garibim bu program yüzünden işinden olduğunu söylerken üstelik eşide hamileydi müge onu aman be buda kendini aklamaya çalışıyor konumuz sen değilsin diye susturmaya çalışıyordu iki kardeşin yakılarak öldürüldüğü olayda etraftaki tinerci çocuklara yönlendirme yaptı yok köpek döğüştüren bu çocukların yanına gidiyormş emreyle mehmeti onlar öldürmüşlerdir diye katil ailenin bir yakını çıktı fidye için kaçırıp korkup öldürmüş bu böyle kendi kafasına göre saptamalar yapıyor biz de polisiye dizi izler gibi izliyoruz müge hanımda bol bol reyting yapıyor

Sakıza uyuşturucu enjekte etmişler yuhh.. Ben iş yerinde en son markalı ve paketi sigara paketleri gibi sıkı jelatinle sarılmış parfümlerle gelen bir adamdan parfüm aldım.Bana resmen yalvardı abla çocuklarıma ekmek parası için bu işi yapıyorum dedi.Bende inandım ve aldım.Adam 60 tlden kapıyı açtı Allahtan yanımda sadece 10 tl vardı verdim adam hemen gitti.Bende düşündüm bu erkek parfümlerini ne yapayım en iyisi hediye edeyim diye düşünürken paketlerden birini açtım şok oldum.:1shok: Yarısı kırık ve yarısı boş bir şişede içinde ne olduğu belli olmayan bir sıvı vardı.O günden sonra tezgahlardan birşey almıyorum.Adama verdiğim parayı çocuklarına nasıl yedireceğinide merak ettim.Nasıl vicdanlılar var.

bence de Müge yanlış yönlendirmeler yapıyor bu olayta tutturdu çocuğu ümit sattı konuş canım sen diye durmadan dilberin yüzüne gülmüyormuydu o da sıkıştıkça değişik değişik isimler vermiyormuydu hatta son zamanlarda babanneyi filan suçlamaya başlamıştı hatırlarsanız ist da anne ve 2 çocuğunun öldürülmesi olayında da yanlış tahminler yapıp hep eşinin üzerine gidip herkesi birbirine düşürmüştü yok eşini sevmiyormuş yok kavgalar etmişler yok başka bir kıza güzel demiş diye saçma sapan şeyleri ortaya döktü ölen kızın annesi ben damadıma güveniyorum diye geldiği programdan adama bağıra çağıra ayrılmıştı ayrıca bir başka kişiyi daha suçlayıp adamın ne uyuşturucu bağımlısı olduğu kaldı ne de ölene kızdan hoşlandığı garibim bu program yüzünden işinden olduğunu söylerken üstelik eşide hamileydi müge onu aman be buda kendini aklamaya çalışıyor konumuz sen değilsin diye susturmaya çalışıyordu iki kardeşin yakılarak öldürüldüğü olayda etraftaki tinerci çocuklara yönlendirme yaptı yok köpek döğüştüren bu çocukların yanına gidiyormş emreyle mehmeti onlar öldürmüşlerdir diye katil ailenin bir yakını çıktı fidye için kaçırıp korkup öldürmüş bu böyle kendi kafasına göre saptamalar yapıyor biz de polisiye dizi izler gibi izliyoruz müge hanımda bol bol reyting yapıyor

çok haklısın katılıyorum...

kızlar tabii ki bu proğramı para için yapıyoo bizim bile izlerken psikolojimizi bozan dilber tam 45 gün bu kadınla aynı proğramda kaldı buna kim dayanır :uhm:

mesela dilber bu proğrama çıkmasa muhammed buğdaylarla beraber biçilip yok olup gidecekti bazı şeyleri hızlandırıyo polisi yok saymak olur polis olmasa hiç bişey yapamaz

bide bazı arkadaşlar olayın seyrini değiştirdiğini sölemiş neticede tahmin yürütüyoo hepimizin yaptığı gibi kim dilber olayında tahmin yürütmedi hepimiz yaptık bunu mirmirmirmir

evet bende kendisini soğuk buluyorum ama yaptığı işi ve başarıyı takdir etmek lazım diye düşünüyorum a.s.

çok haklısın katılıyorum...
tşk ederim canım bir de çok merak ettiğim birşey polisler işi gücü yok koşun koşun mügenin programı başladı diye onumu izliyorlar ki bu kadın programlarında sık sık emniyet yetkililerinin bizi izlediğini biliyorum diyor tecrübeli polislerimizi uzman cinayet dedektiflerini küçümsemek değilmidir bu onlar düşünemiyo sorgulayamıyor da bu müge hanım olayları çözüyo öylemi komik valla müge hanım giderken onlar o yollardan dönüyorlardır herkes ne derse desin başarı Türk Polisimizindir ben asıl büyük özverilerle çalışan polisimizi kutluyorum

tşk ederim canım bir de çok merak ettiğim birşey polisler işi gücü yok koşun koşun mügenin programı başladı diye onumu izliyorlar ki bu kadın programlarında sık sık emniyet yetkililerinin bizi izlediğini biliyorum diyor tecrübeli polislerimizi uzman cinayet dedektiflerini küçümsemek değilmidir bu onlar düşünemiyo sorgulayamıyor da bu müge hanım olayları çözüyo öylemi komik valla müge hanım giderken onlar o yollardan dönüyorlardır herkes ne derse desin başarı Türk Polisimizindir ben asıl büyük özverilerle çalışan polisimizi kutluyorum

bunda hepimiz hemfikiriz zaten kaydirigubbakcemile5turkbayragi

ama bu proğramı ciddiyetle izliyen birilerinin olduğunu düşünüyorum :delphin:

canım banada dün birisi söylemiş tvde bir kanalda dinlemiş celalettin cerrah müge anlının programın biz devam etmesini istiyoruz çünkü psikolojilk baskı yapıyorlar ve insanlar itiraf etmek zorunda kalıyorlar diye bir açıklama yamış sanırım müge onun için diyor izlendiğimizi biliyoruz diye

Arkadaşlar haksızlık etmeyin.Bence gayet güzel program yapıyor.Zaten soğukkanlı olmayan biri bu programı sunamaz.Tabiki de bu işin içinde biraz da reyting olabilir.Herkesin işi bu.Yalnız ben yazılanlara inanmıyorum,herkes herşeyi yazabiliyor.

canım banada dün birisi söylemiş tvde bir kanalda dinlemiş celalettin cerrah müge anlının programın biz devam etmesini istiyoruz çünkü psikolojilk baskı yapıyorlar ve insanlar itiraf etmek zorunda kalıyorlar diye bir açıklama yamış sanırım müge onun için diyor izlendiğimizi biliyoruz diye

Celalettin Cerrah zaten medyayı medyada gündemde kalmayı çok seven biri Müge de istediğini yapıyor zaten sıksık programda ona teşekkür ediyor karşılıklı simbiyoz bir durum iştedelikafadulden

canım senin yazdıklarına benzer şeyleri daha önce bende yazdım ama bana çok kızan olmuştu.kabul program polse yardımcı oluyor ama bazı şeylerin raiting için yapıldığınıda kabul etmek lazım

canım senin yazdıklarına benzer şeyleri daha önce bende yazdım ama bana çok kızan olmuştu.kabul program polse yardımcı oluyor ama bazı şeylerin raiting için yapıldığınıda kabul etmek lazım

güzelim insanlar kızıyor çünkü merak varya bizde şu merak paparazi havasında bbg evi havasında izliyoruz (işte ben de dahil) daha öncede dediğim gibi polisiye dizi izler gibi iziliyoruz heyecanlı da oluyor yani polise yardımcı olduğuna inanmıyoum aksine hedef saptırıyor

bende izliyorum ama bazen hepimiz acaba diyoruz şu suçlu olabilirmi eğer mügede aynı şeyi düşünüpte söylerse bu yanıltıcı oluyor.Allahtanki polisimiz kimsenin düşüncesini ciddiye almıyor birde şu telefon bağlantılarında bilen bilmeyen sallıyor bişeyler o kadıncağazda onlardan şaşrırıyor tabi

bende izliyorum ama bazen hepimiz acaba diyoruz şu suçlu olabilirmi eğer mügede aynı şeyi düşünüpte söylerse bu yanıltıcı oluyor.Allahtanki polisimiz kimsenin düşüncesini ciddiye almıyor birde şu telefon bağlantılarında bilen bilmeyen sallıyor bişeyler o kadıncağazda onlardan şaşrırıyor tabi
evet o telefon bağlantıları ayrı bir olay zaten Muhammedi hatırlarsan otobüsle köye filan gönderdiler günlerce de onun peşinde koşıldu daha önce bir programda ölen bir kızın annesi ısrarla annelik hisleriyle kızının öldüğünü kabul etmiyordu günlerce Türkiyenin dört bir anından telefonlar geldi şurda gördük burda gördük diye sonra dna testi çıktı da sustu millet

öyle canım hatırlıyorum ya bence o arayıpta konuyu satıranlarda sorgulanmalı belkide yapanlar para karşılığı insan tutuyorlar kim bilebilirrki

ayyy olay kayseride olmuş inanmıorum yaaa.benim yaşadıgım şehir ama bu olay nezaman olmuş bilmiorum biz hiç duymamıştıkk...

Back