Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

gerçekten ben de çook umutsuz,güvensiz hissediyorum kendimi muhammed , beyza,münevver,adanadaki

katliam ile ilgili gelişmelerden sonra....boğazımda bir yumrukla dolaşıyorum....bu dünyaya yeni merhaba

diyen veya diyecek olan minicik canları düşünüyorum içim acıyor onlarada birşey olursa diye (

Sobada yakılan küçük Beyza'nın ailesi, kayıp kızlarını bulmak için televizyon programına çıkmak için anlaşma yaptı. Bulundu haberi geldi ama program yetkilileri aileyi bırakmadı...

Konya'da 4 yaşındaki kayıp kızı Beyza'nın boğularak öldürülmesi olayının ardından bir medya skandalı yaşandığı iddia edildi.

Küçük torununu bulmak umuduyla İstanbul’a gelerek bir televizyon programına katılmaya hazırlanan dede Ethem Yenice, torununun acı haberinin ilk önce kendisine verildiğini, ancak katılacağı programın yetkililerinin anlaşma yaptıkları için kendilerini bırakmadığını iddia etti.

Kızıyla birlikte torununu bulmak umuduyla İstanbul'a bir televizyon programına katılmaya giden dede Ethem Yenice, torunlarının bulunduğu haberini aldıktan sonra program sorumlularının kendilerini bırakmadığını iddia etti. Yenice, "İstanbul'da Müge Anlı'nın TV programına katılmadan önce gece saatlerinde Konya Emniyet Müdürlüğü'nden bana telefon geldi. Telefondaki Cinayet Büro Amiri, kızımızın bulunduğunu ve geri dönmemiz gerektiğini söyledi. Ben de program sorumlularına durumu söyledim. Bana 'Bunlar şişirme haberler' diyerek bizi göndermediler. Yayından sonra tekrar bana telefonlar gelince, programcılara, 'kayınpederim çok hastaymış, gitmem lazım' diyerek yalan söyledim. Bizi yine göndermediler. Hatta yanımda bulunan eşim ve kızım ağlayarak gitmek istediklerini söyledi. Onların sanırım göndermeme sorunu yayın problemi ve masraf yaptık düşüncesiydi" dedi.

hay sizin gibi çıkarcılara...............
rating uğruna insanların üzüntülerini kullanıyorlar

malesef canım reyting uğruna neler yapılıyor
haber gerçek ise çok üzücü
şöyle bir durum var kayıpların üstünde çok fazla durmuyordu müge... halkın arasında oluyor kayıp aile yakınları AMA BÜŞRANIN üzerinde biraz daha fazla durdu

aaaa rezalet..

ben muhammedden ve sonraki olaylardan sonra mahvoldum ruh gibiyim
keşke gormeseydim bu yasananları bebegim nasıl etkilenmiştir bilemiyorum
ama bu dunyaya bebek getirmek gercekten cesaret işiymiş
bebegim için çok endişeleniyorum insanlar nereye gidiyorlar

arkadaşlar benimde 5 aylık kızım var.kara kara düşünüyorum nasıl büyüteceğiz diye hiç sokağa çıkarmamak lazım.evde boş bir oda düşünüyorum.orasını çocuk nasıl kullanırsa kullansın.isterse düz duvara tırmansın,ardan oraya atlasın....yeterki yanıbaşımda olsun...ayrıca kendimi ve benden önceki nesilleri şanslı görüyorum,doya doya yaşadık çocukluğumuzu yoktu böyle şeyler o zaman....

arkadaşlar gerçekten benim de münevver,küçük muhammet ve bu beyzadan sonra psikolojim çok fazla bozuldu..önceden evde yalnız kalmaya can atardm ama geçen gün evde kimse yoktu akşam bikaç saat ve paranoyak gibi balkon kapısını bile açamadım hava almak için ya biri tırmanırsa bilmem ne diye..izlemiyicem diyip duruyorum ama yok bi bakınca meraktan devamı geliyomuş cidden...

bi de benim dikkatimi çekti dün beyzanın annesi yayına katılınca müge kadının üstüne çok gitti sanki ikinci dilber vakasıyla karşılaşmış gibi,bu olay bu kadar basit değil bunun altından başka şeyler çıkıcak eminim gibi imalı şeyler söyledi sonra döndü arif hocaya benim kaderim mi bu dedi sanki dilberden sonra şimdi de bu kadın der gibi...ama yanıldı tabi...

kadıncağız da hep giderdi bakkala bişey olmazdı eve gelirdi diyo ama zaten insanın başına bişey bi kez gelir on defa değil....Allah sabır versin ailesine biz bile ne kadar üzüldük...

ben bu tarz programlari hala samimi bulmuyorum Serap Ezgu Muge Anlinin yaptigi tarz yayinlari eminim evlerine gittiklerinde hersey bitiyordur onlar isin reyting show kismiyla ilgililer ama benim icin Arif hoca ve Avukatin gorusleri cok daha onemli hala Umiti yayina almalarindan belli isin kaymagini iyice yesinler diye sonucta muge anlida dedi boyle toplumdan cikan cocuklardan ne hayir gelir diye kisaca olmeleri daha hayirli demek istedi gayet acik yinede soyluyorum ilk koruma kollama ailede baslar aile 4yasindaki bebek sayilacak yasta cocugu YOLU ZATEN BILIYORDU diye salakca bakkala yollarsa hersey olur ve ben burada sadece minik Beyzaya acidim olan gidene oldu anne 2gun aglar 1yil sonra yenisini dogurup yine bakkala yollar cunku cehalet diz boyu Umit birini bulur evlenir 3tane daha cocuk yapar ayakta uyur liste boyle devam eder olan olene olur

arkadaslarin cogu korkuyoruz diyor ya bence korkmayalim gozumuzu acalim etrafimizda olan olaylara goz yummayalim cocuklarimizi yakin akrabalarda dahil kimseye takilip gitmemesi yiyecek almamasi konusunda bilinclendirelim cocuk sokakta oynar zihniyetini silelim cocuk anne baba gozetiminde oynar parkta olsun sokakta olsun kiz cocuklari kadar erkek cocuklarida taciz konusunda bilinclendirelim isimizi belkilere birakmayalim pisirik degil her konuda disli olalim bu ulke bizim bu sapiklar yuzunden buyuk bir kesimi silip atmiyalim hala ben insanimdan umutluyum hala dilberi linc edecek kitleler varken ulkemize polisimize guvenelim eminim korktukca bela pislik uzerimize yapisir ihmalkarligin telafisi olmaz gorumcem 9yasindaki oglunu annesine 1gece kalmak icin bile birakmaz ama sunuda hep soyler en cok guvendigim kisi elbet annemdir ama annem iyi baksa bile deprem olur evladimin arkasindan yanar omur boyu hergun olurum der hak veririm anne olarak kadin olarak biza cok gorevler dusuyor

biz nereye gidiyoruz böle yaaaamafoldumben

bu nasıl bi zihniyettir allam sen kolaylık ver bize bende paronoyak oldum iyicene :1no2: bu son 4 olayın(muhammed beyze münevver vede adanadaki katliam)bunların katilleri kesinlikle asılmalı insan hakkı demokrasi demesin bana ölenlerin hakkı nolcak peki onların hakkı yokmuydu ölenin hakkı yok ama öldürenin var kötükedihüsobu nasıl haksa adaletse mafoldumben asılmalı bunlar asılmalıkötükedihüso müebbet hapismiş pehh bizim paralarımızla yatıcaklar yatıcaklar snrada yok iyi halmiş yok sosyelleştirmekmiş gene salıcaklar bu canileri içimize yok ben bunu hazmedemiyorummkötükedihüso

çocuklarımızın böle cani insanlarların yaşadığı bi dünyada büyütmek hergün dahada korkunç geliyoo bana mafoldumben

bunu msn haberlerinde gördüm
ama bnce inandrıcı değill ya szice

ah kızlar yaaa....
neler oluyor..
önce ilnur cinayeti yaktı canımızı..
ardı arkası kesilmedi yaşanan vahşetlerin....
aradan çok geçmeden münevverin o güzeller güzeli kızın katledilmesi...
yine aniden mardindeki katliyam..
sonra bir baktım anne müsvettesi oğlu muhammeti öldürmüş...
tam bu acıyı yaşıyorken biz bir küçük kız kayıbı ve hemen ardından o miniğin vahşice öldürülüp sobada yakılmış olması..
aynı gün astsubaylıktan atılmış bir caninin ailesini katletmiş olması..
ve yine aynı gün istanbul kağıthanede lüks bir jipin içinde kafasına sıkılarak öldürülmüş bir erkek cesedi....

nefesim kesiliyor artık her yeni güne bir vahşet bir cinayetle uyanıyorum...
az önce annemlerden geldim...
sokakta içim korkudan titreyerek yürüdüm..
ve geldiğimde evimden korktum!
hiç yapmayan ben korkuyla tüm odaları kontrol ettim!
ve anladım ki benim psikolojim gerçekten iyi değil..
bunu yazmak için geldim birde ne göreyim..
bir çok arkadaşım aynen benim durumumda...
napıcaz kızlar yaa...
Allaha emanet yaşıyoruz..

bende mügenin samimiyetine inanmıyorum artık,o ve yapımcısı SADECE artan reytingleriyle doğru orantılı reklam parasının peşindeler.

muhammet için habire işin içinde cocuk olmasa banane derdim dedi durdu da, aynı dönem trabzondaki yusuf için niye bukadar uğrasmadı? çünkü olay dümdüz,aile dümdüz sıradan bir kayıp hikayesiydi onun için, dilber olayı gibi 3.sınıf brezilya dizisi tadı yoktu....

eee bizde halk olarak gizli kapaklı işleri ve dedikoduyu cok severiz,alan razı satan razıydı,müge görmediği ilgiyi gördü, fiyatını katladı.niye bıraksın ki ümiti? ümit denen embesil 12 haziranda biten sezonla birlikte dımdıslak ortada kalacagına yansın bence.

aaaaa......gözümden tamamen düştü program. zaten ümiti gördükçe zaplıyordum şimdi artık hiç bakmlyacağım.. bu ne yaaa-tatlicadiarzu-

kesinlikle cok dogru Muge zamaninda sabahin korunde Artonun evindeki pembe abujuru Fatih Uregin leopar deseni tangasi konulu beyaz sacli cinsiyetini cozemedigim bir insanla abuk sabuk program yapardi hemen zaplardim simdi ilgili kiz anasi vicdanli programci oldu prim yapti ucretide artti ustu acik arabasinda yazin gezerken ne Muhammedi ne Beyzayi ne Munevveri hatirlar Beyza haberinede pek sulandi ama yavrucak fazla pirim yapamadan bulundu ekmek cikmadi Muge ve ekibe yazik asla asla inanmiyorum kadinin o yuzu bile bence inandirici degil ayrica kendi agziyla defalarca soyledi bunlardan bu cevreden dogan cocuklarin millete ne hayri olur Dilberin kizida gorup sahit olduklarindan sonra annesinin yaptigini yapar demisti ben sahsen cok ayipladim daha gunahsiz subyan anasi adilik yaptiysa hemen odami ............adayi herkezin evladi malesef ozel hastanelerde dogup kolejde okumuyor gercek habercilik bu degil yakisiksiz ucuz sunuculuk bence Serap Ezgu nun cakmasi

ben bugün atv haberi dinledim müge anli bir olayi daha aydinlatti diye söylendi bu beyza olayinda
ama aile sadece bir gün yayina katildi nasil müge aydinlatti olayi ben anlamadim
bide muhammet olayinda ben muhammet icin neden sinir krizi gecireyimki dedi ya o zaman
benim hevesim kalkti mügeden sonucta hepimiz insaniz hepimiz cok üzüldük

Sonucta programci bunlar isi raconuna gore oynuyorlar, muhammed olayini bu kadar surdurmesinin nedeni de asla inatciligi vs degildi agzindan kacirmisti dilber olayinda reytingin tavan yaptigini, paralarini aldigina bakarlar o kadar, gerisi hikaye isi kuralina gore oynuyorlar..

Bunlarin kisilikleri de yaptiklari programlara gore renk degistiriyor cnm, biz yadirgiyoruz gayet insani olarak ama bunlar aliskin isin ucunda para olduk sonra her role burunurlerşakkıdı

Bakti gordu muge tutturdu "en guvenilir" seda sayanda da yeni yayin doneminde reality show sunacakmis:roflol:
daldan dala daldan dala kulaklarin cinlasin semra kaynana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…