Acılı aileyi rehin almış!
Sobada yakılan küçük Beyza'nın ailesi, kayıp kızlarını bulmak için televizyon programına çıkmak için anlaşma yaptı. Bulundu haberi geldi ama program yetkilileri aileyi bırakmadı...
Konya'da 4 yaşındaki kayıp kızı Beyza'nın boğularak öldürülmesi olayının ardından bir medya skandalı yaşandığı iddia edildi.
Küçük torununu bulmak umuduyla İstanbul’a gelerek bir televizyon programına katılmaya hazırlanan dede Ethem Yenice, torununun acı haberinin ilk önce kendisine verildiğini, ancak katılacağı programın yetkililerinin anlaşma yaptıkları için kendilerini bırakmadığını iddia etti.
Kızıyla birlikte torununu bulmak umuduyla İstanbul'a bir televizyon programına katılmaya giden dede Ethem Yenice, torunlarının bulunduğu haberini aldıktan sonra program sorumlularının kendilerini bırakmadığını iddia etti. Yenice, "İstanbul'da Müge Anlı'nın TV programına katılmadan önce gece saatlerinde Konya Emniyet Müdürlüğü'nden bana telefon geldi. Telefondaki Cinayet Büro Amiri, kızımızın bulunduğunu ve geri dönmemiz gerektiğini söyledi. Ben de program sorumlularına durumu söyledim. Bana 'Bunlar şişirme haberler' diyerek bizi göndermediler. Yayından sonra tekrar bana telefonlar gelince, programcılara, 'kayınpederim çok hastaymış, gitmem lazım' diyerek yalan söyledim. Bizi yine göndermediler. Hatta yanımda bulunan eşim ve kızım ağlayarak gitmek istediklerini söyledi. Onların sanırım göndermeme sorunu yayın problemi ve masraf yaptık düşüncesiydi" dedi.
Müge Anlı, geçtiğimiz hafta Çorlu'da 45 gün önce ortadan kaybolan 6 yaşındaki Muhammet'in, annesinin yasak ilişkisine şahit olduğu için dövülerek öldürüldüğünün belirlenmesi üzerine sinir krizleri geçirmişti. Zira talihsiz çocuğun annesi haftalarca Müge Anlı'nın programına çıkıp oğlunu aramış, Anlı da olayın aydınlanması için çaba göstermişti…(Kanaldhaber / DHA)