• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bizlere ne oldu ya

herkes kadın erkek herkes herkesin unutulmayacak acılar yaşamasına neden oluyor....

belki bizim koklamaya kıyamayacağımız çocuklarımıza onlar kıyıyor parçalıyorrr...hatta yakıyor..

ay çocuğu ölen bebeğinin kıyafetleriyle beraber yakmış
delirmemek elde değil cani canavar
gebersin zindanlarda

Zalimler için yaşasın cehennem...... Nasıl kıydın o küçücük meleğe elim ayağım buz kesti izleyince

üfff gercekten icimiz karardi su son günlerde...
hergün mü cinayet haberleri olur?nedir insanlarin cekemedikleri,bu kadar kini öfkesi anlamiyorum..
daha süt kokan yavrulardan ne isterler ki?bu kadar mi gözümüz karardi,bu kadar mi canilestik anlamiyorum ki...
insan karsisindakine kenara cekil diyemiyor artik...kac yuva yikacak,kac can yanacak diye düsünülmeden cekiyorlar silahi beyninin ortasina...
buna bi dur denmesi gerekiyor artik...özellikle gencligin ciddi sorunlari var...bi cözümü olmali...
kim ne derse desin bu benim fikrim,arkasindayim..yasalar caydirici degil maalesef...adam diyor nede olsa 5 sene 10 sene yatar cikarimm....buna bir dur denmesi gerekiyor ama nasil ve kimler...
off offf icim aciyo kac gündürsenağlama

Ya simdide cocuklara sardi piskopatlar buyuklere gucleri yetmiyor ufacik yureklere, kendini savunamayan sucsuz, gunahsiz yavrucaklara sariyorlar, oldurmeler, tecavuzler Allah kahretsin sizi
sucu isledik sonra da hasta ayagina yatmak valla idam gelse oyle bir akillanirsiniz ki
cocuklarin etrafinda bile dolanamazsiniz adiler!
Kahrolun ya kahrolun!

bence idam edilmesinler daha beter ceza versinler ölener az mı acı çekti yaşaren ölsüner konyadaki olay yaktı beni bende konyalıyım ne demek boğup yakma hiç mi vicdan yok

evet arkadaşlar bende anlam veremiyorum.. pat diye bitiyor program..

proğram bitmeden bu konuya devam edeceğiz diye söyledi bende zatan bittiğini anladımkaydirigubbakcemile2
birde sezon bitiyorya kısa kesiyorlarsanırım.
yeni konuyada başlamak istemiyoırlar yarım kalmaması için

eskıden daha candan daha amator yaklasıyordu muge anlı.yanı duygularını daha cok ıfade edıyordu.dılber yakalandıgından berı daha profesyonel davranıyor.daha soguk,mesafeli ve donuk.bana oyle gelıyor.kadının da psıkolojısını bozdu sanırım son yasananlar

:1shok::1shok:
son günlerde ne oluyor ülkemizde inanılır gibi değil...
sen kalk,komşunun kızını öldür,sobada yak,sonra kızın bakkaldan aldığı yumurta ekmekle başka komşuya kahvaltıya git...:1shok:
inanılır gibi değil...
bide kızkardeşi çıkmış savunuyor katil komşuyu...:mymeka:
yuh artıkın...
:mymeka:

şu ümit resmen atv ye yapıştı arkadaşlar.. bu ne yaa hergün orada... dilber olayı artık mahkemeye kaldı ama hala neyi tartışıyorlar ben anlamadım. yok kader evli değilmiş yok çocuk kimdenmiş v.s...bunları 2 aydır ezberledik artık yeter. başka konuları başka insanları konuk al. bence müge anlı dilber olayından sonra programı zoraki yapmaya başladı. zaten dilber olayı aydınlanınca programa devam etmek istemediğini idarecilere bildirdiğini açıklamıştı müge anlı. sanırım o yüzden böyle davranıyor.

bende bıktım ümitten gerçekten..
ama mügeyede kızdım biraz bugün kaderin eski kocasını yada imam nikahlısı deyim daha doğru olur çağırmış adamda bildiklerini sölemek için gelmiş herşeyi anlattı..
sonra müge adama yüklenmeye başladı niye evlenmedin felan filan.. tamam dediklerinde haklı ona bişey demiyorum ama senin programın için gelen,olayla ilgisi olmayan biri adamı sırf programı doldurmak için orada nasıl yerden yere vurursun ..
evet mügenin burnu büyüdü göğü deldi geçti yaniii..:dilcikar:

Son düzenleme:
toplumu eğitmeye çalışıyor arkadaşlar. bence iyi yapıyor. eskiden sevmezdim müge hanımı ama şimdi çok takdir ediyorum.

şu ümit resmen atv ye yapıştı arkadaşlar.. bu ne yaa hergün orada... dilber olayı artık mahkemeye kaldı ama hala neyi tartışıyorlar ben anlamadım. yok kader evli değilmiş yok çocuk kimdenmiş v.s...bunları 2 aydır ezberledik artık yeter. başka konuları başka insanları konuk al. bence müge anlı dilber olayından sonra programı zoraki yapmaya başladı. zaten dilber olayı aydınlanınca programa devam etmek istemediğini idarecilere bildirdiğini açıklamıştı müge anlı. sanırım o yüzden böyle davranıyor.

yani önümüzdeki sezon bitiyor mu program ??

aynen dediğiniz gibi zoraki bir halde müge hanım, ve kısa bir aradan sonra veda için

burdayız demek çok zor olmaz herhalde ..bence çok büyük bir saygısızlık.....

bu arada beyzanın annesi için dün çok sakin demiştik ya kızlar bugün duydum çocuk kaybolduğu günden bu yana sakinleştiriciyle ayakta tutuyorlarmış.evde yastıklarla çocuğun oyuncaklarıyla konuşup hadi yatalım beyzam diye ağlıyormuş.akıl sağlığı iyi değildi dün yani programdayken.keşke bu kadar ihmalkar davranmasıydı diye üzülüyorum ama bu kadın aklına koyduktan sonra bişekilde yine öldürecekti yavrucağı.kıskançlığından öldürmüşmüş cehenneme direk olasıca yaratık.kıyamet kopacak valla yakında ya.kendi çocğu ölen bir anne bunun acısını başka bir masumdan nasıl çıkarır aklım almıyor.

ben müge anlıyı izledkçe korkak oldum çıktım çocuğu babası ile yollamıyorum tüpçüden sucuda elektrikçiden korkar oldummmmmmm:delphin:
şimdi çocuklar çeşitli işkenclerle öldürülüyor
cinnet daha fazlada arttı :delphin:
MÜNEVVER CEMİN ARKADAŞLARI ÖLDÜRMEMİŞ SERBESTLER ARTIK DNA TUTMADI
yardım edenler bile belli değil

Back