• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

aklım almıyor insanlarçıldırdımı
iyice paranoyak oldum resmen kime inanacagız kime güvenecegiz
etrafımızdaki herkes potansiyel katilmi :1shok::1shok::1shok:

Cesedin başında SEVıŞTıLER mi

01 Haziran 2009 / 23:47

Münevver cinayetinde şok gelişme! Tıpkı KADAVRA filmindeki gibi...

ıddialar, yorumlar ve Adli Tıp raporu... Tüm bunlar, Türkiye'yi derinden sarsan cinayetin zanlısı Cem'in ya da arkadaşlarının tıpkı “Kadavra” filminde olduğu gibi Münevver'in cesedinin başında seviştiği yönünde birleşiyor

Münevver Karabulut cinayetinde çeşitli iddialar ortaya atıldıkça kafalardaki soru işaretleri her geçen gün daha da artıyor.

Özellikle son günlerde genç kız için hazırlanan Adli Tıp raporunun ayrıntıları herkes üzerinde şok etkisi yaratırken, uzmanlar bunun aşk ya da cinsellikle ilgili değil sadistçe duygularla işlenmiş bir “ayin cinayeti” olduğu noktasında birleşti.

Keza Karabulut Ailesi'nin avukatlığını üstlenen Faruk Zorba, dün Hürriyet Gazetesi yazarı Ayşe Arman'a verdiği röportajda bunu kanıtlar nitelikte sözler söyledi: “Bu cinayeti işleyenler ve maktul 18 yaşından küçük.

Cinsel anlamda en hareketli oldukları dönemlerini yaşıyorlar. Buna rağmen herhangi bir cinsel taciz dahil görünmüyor. Bu size tuhaf gelmiyor mu? Kızın gömleğinin düğmesi bile açılmamış.”

Cem'in DNA haritasını çıkardılar

Evet, Adli Tıp raporuna göre, Münevver hayatının son anlarında inanılmaz işkencelere maruz kalmıştı. Ancak tecavüze uğramamıştı ve bakireydi. Bununla birlikte iç çamaşırında ve boxer'ında kan ve sperm örneklerine rastlanmıştı.

Polis, katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun kan örneği bulunmadığı için babası Mehmet Nida Garipoğlu'ndan kan örnekleri alıp, genç adamın DNA'sını çıkarmıştı. Sonuç yine bir başka soru işareti doğurmuştu. Çünkü örnekler Cem'e ait değildi. Peki ama kime aitti? Genç kızın iç çamaşırına nasıl bulaşmışlardı?

Avukattan iddiaları doğrular sözler

Karabulut Ailesi avukatı Zorba'nın anlatımına göre, bu spermler büyük ihtimalle genç kızın çamaşırlarına ortamdan bulaşmıştı. Zorba'nın yine Ayşe Arman'a verdiği röportajda “Nasıl yani ortamdan bulaştı, kızı öldürürken kendi aralarında sevişiyorlar mıymış yani” şeklindeki soruya “Onlar da zaten film gibi kurgulamışlar” şeklindeki cevabı
ünlü gazetecinin düşüncelerini onaylar nitelikteydi. Yani tıpkı bir “film” gibiydi cinayet. ızleyenler bilir, tıpkı “Kadavra” adlı filmde olduğu
gibiydi yaşananlar...

Münevver ve katil zanlısı Cem'in birlikte izlediği son filmin insanın midesine ağzına getiren sahnelerle seyircisine sunulan “Sevgililer Günü Katliamı” olduğunu öğrenmiştik. O günlerde Cem'in Münevver'i o filmden etkilenerek büyük ihtimalle yalnız başına öldürdüğü konuşuluyordu. Ancak bugün işin boyutu değişti. Adli Tıp raporu ve polisin çalışmaları cinayetin birkaç kişi tarafından “sadist” duygularla işlenmiş olduğu noktasında kuvvetlendi. Dolayısıyla bu bilgiler dahilinde insanın aklına başka bir soru gelmiyor; Cem ve birkaç arkadaşı, gerçekten de 'Kadavra' filminde olduğu gibi bir yandan genç kıza öldürücü bıçak darbeleri saplarken bir yandan da sevişiyor olabilirler miydi?..

Topraktan silah çıktı Cem bulunamadı

Münevver Karabulut'un otopsi raporunda farklı kişilere ait kan, tükürük ve sperm örneklerinin bulunmasının ardından genç kızın babası Süreyya Karabulut dün Adli Tıp Kurumu'na gelerek DNA için tükürük örneği verdi.

Adli Tıp çıkışı kızının satanist bir cinayete kurban gittiğini yineleyen Karabulut,

“Garipoğlu ailesi olayın böyle büyüyeceğini tahmin etselerdi delilleri karartmak için o evi de yakarlardı. Satanist cinayetinde ısrar etmemin nedeni Cem ve ağabeyinin internette satanist sitelere üye olmaları. Artık bıçak kemiğe dayandı. Bu ülkede toprağın altında gizlenen ne varsa çıkarıldı. Cem'i mi çıkaramadılar” dedi.

Öte yandan genç kızın amcası Hüseyin Karabulut ile kız kardeşinden de tükürük örneği alınacağı öğrenildi.

En güzel cinayet oyunu Kadavra

Orjinal adı Pathology olan 2008 yapımı “Kadavra” filmi okulunu başarıyla bitiren tıp öğrencisi Ted Gray'in ülkenin en prestijli patoloji programlarından birine katılmaya hak kazanmasıyla başlar. Son derece yetenekli olan Ted, kısa sürede programın elit ve ayrıcalıklı stajyer doktorlarının dikkatini çeker.

Bu ekip Ted'i kendi gruplarına davet eder. Yeni arkadaşları, başarılı öğrencinin merakını uyandırır. Bu sayede hiç beklemediği bazı sırları keşfeder. Farkında olmadan onların morgda saatlerce süren tehlikeli ve gizli oyunlarının bir parçası olur.

“En mükemmel ve tanı konulması imkansız cinayet nasıl işlenir”in üzerine çalışan ekibin en büyük zevki ise öldürdükleri insanın başında seks yapmaktır...

ALINTI

'Mini etek için yumruk yemiş'

Münevver Karabulut'un en yakın arkadaşından Cem Garipoğlu hakkında iddialar.

Münevver Karabulut’un en yakın arkadaşı K.M., genç kızın Cem Garipoğlu ile yaşadığı ilişkinin detaylarını Gazete HABERTÜRK’e anlattı. Cem’in çok kıskanç ve kendini tutamayan biri olduğunu vurgulayan K.M., “Bir gün mini etek giydiği için Münevver’in bacağına şiddetli şekilde vurdu” dedi.

ÖZLEM YILMAZ / AHT

ıSTANBUL’da 3 Mart’ta öldürülen 18 yaşındaki Münevver Karabulut’un katil zanlısı CemGaripoğlu, olayın üzerinden 65 gün geçmesine rağmen yakalanmış değil. Polis, Gazete HABERTÜRK’ün, bulunması için 30 bin TL ödüllü ihbar hattı kurduğu Cem Garipoğlu’nun yakalanması için çalışırken,Münevver’in en yakın arkadaşı K.M., Gazete HABERTÜRK’e ilginç açıklamalarda bulundu.

Katil zanlısının yakalanmaması dolayısıyla kimliğini gizleyen K.M.; Münevver’in kendisine anlattıklarını birleştirdiğinde, Cem’in sürekli güven sağlamaya çalıştığını ve mükemmeli oynadığını sonradan fark ettiğini söyledi.

‘NE HAKLA VURURSUN?’

Bir gün Münevver’i üzgün gördüğünü aktaran K.M., “Sinemaya gitmişlerdi.Münevver mini etek giydiği için Cem bacağına çok şiddetli bir şekilde vurmuş. Münevver şok olmuş ve canının yandığını söylemişti. Hatta Cem’e, ‘Sen ne yapıyorsun, bana hangi hakla vurursun? Annem, babam değilsin’ diye tepki göstermiş. O da ‘Sen benim sevgilimsin, rahatsız olmam normal.

Bu hareketimin hoşuna gitmesi lazım’ demiş. O da çok üzerinde durmadı, bir daha da etek giymedi” dedi. Münevver Karabulut’un hiç içki içmediğini, bu nedenle de alkol sorunu olan Cem’i frenlediğini ifade eden K.M., “Hatta 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Hilton’a gittiklerinde de içki içmedi. Haram olduğunu söylerdi, inançlıydı.

Ramazan ayında da oruç tutardı. Hatta geçen Ramazan ayında Cem 1 gün oruç tuttu diye çok sevindi.

Münevver, Sevgililer Günü’nde çok heyecanlıydı. Kuaföre gitti. Kardeşi Enver onu Hilton’abıraktı. Cem de söz verdiği gibi tam 22.00’de Münü’yü eve bıraktı. Bence Cem, sonuna dek- güven sağlamaya çalıştı” diye konuştu.

Cem Garipoğlu’nu ilk bir doğumgünü partisinde gördüğünü söyleyen K.M., “Enver de oradaydı. ıçki içiyordu. Münevver, ‘Bir kadeh içebilirsin’ diye izin verdi.
Yanına gidip, ‘Münevver sana çok değer veriyor, onu sakın üzme’ dedim. ‘Tabii ki’ dedi ve güldü. ıkisi, ‘Sevgililer Günü Katliamı’ filmine gitmişlerdi.

Münevver,‘Filmde çok korktum’ demişti. Cem ise, ‘Ne var bunda korkacak?’ diye sormuş. Ama Münü çok korkmuştu. Zaten canı çok tatlıydı” diye konuştu.

‘CEM BÜYÜK OYUNCU ‘

Cem’in birkaç yalanını fark ettiklerini belirten K.M., “Her ay arkadaşlıklarını
kutlarlardı. Cem, ikinci ayında Rusya’ya gitti.Münevver’e ‘Ağabeyim trafik kazası geçirdi. Hemen gitmem lazım’ demiş ve Münü’ye sarılarak ağlamış. ‘Cem’i ilk kez böyle gördüm’ diyen Münevver de kahroldu.

Bir gün Cem’in ağabeyi Levent’in kız arkadaşı ile karşılaştım. Bu olayı anlattım. O da MSN’den Levent’e ‘Taburcu mu oldun, ne çabuk MSN’e girdin?’ diye sormuş.

O da ‘Hiçbir şeyim yok ki’ cevabını vermiş. ‘Cem öyle söyledi’ deyince de, ‘Cem öyle söylediyse bir bildiği vardır’ demiş. Cem’in yalanını ben ortaya çıkardım. Münevver ilk başta inanmadı. ‘Nasıl böyle büyük bir yalan söyleyebildi?’dedi.

‘Cem hem yalan söyleyip, hem de ağlayabildiğine göre büyük bir oyuncu’ dedim. Cem, sonradan ‘Şu an bilmediğin şeyler var, ileride sana anlatacağım’
demiş. Ne olduysa bir daha Münevver o konuyu hiç açmadı” ifadesini kullandı.

‘CemRusya’da olabilir’

RUS ınterpolü’nün Moskova Bürosu yetkilisi, Münevver Karabulut’un katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun Rusya’da olabileceğini söyledi. Garipoğlu’nun çok
giriş-çıkışlı Rusya vizesi olduğunu kaydeden yetkili, “Kendisinin Rusya’da olma ihtimali yüksek. Her tarafı didik didik arıyoruz. Rusya’nın Voronej
kentinde daha önce geçici ikamet yaptırdığı tespit edildi. Aktif şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Konuyla ilgili Rusya’nın tüm güvenlik kurumlarıyla irtibat halindeyiz” dedi. Garipoğlu’nun Türkiye

Moskova Büyükelçiliği’ne pasaport işlemleri için geldiği ve konsolosluk görevlilerinin şüphelenmesi üzerine işlem yaptırmadan elçilikten uzaklaştığı iddialar arasındaydı.

şu cem gariboğlu denen yaratık ve diğer tüm yaratıklar inşallah biran önce yakalanır:Saruboceq:türk polisine güveniyoruzturkbayragi

Rahat bırakın Cem Garipoğlu'nu!

93071.jpg

03 Haziran 2009 Çarşamba 07:06

Dünyanın çivisi çıktı galiba.

Hunharca katletilen Münevver'in katil zanlısı Cem Garipoğlu için facebook'ta grup kurdular.

Etiler'deki bir çöp konteynerinde cesedi bulunan Münevver Karabulut cinayetinin bir numaralı katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun destekçileri internetin popüler arkadaşlık sitesi facebook'ta grup kurdular.

Dünyanın en büyük sosyal ağlarından olan Facebook'ta 'Cem Garipoğlu destekçileri' ismiyle açılan grup 'Hep suçlanıyor, rahat bırakın Cem'i' şeklinde açıklamasıyla şu ana kadar 52 kişiyi bünyesinde topladı.

Grubun tartışma panosunda ise 'Ne derseniz deyin Münevver de suçlu' şeklinde bir başlık da bulunuyor. Üyeler arasında bu gruba karşı olup, gruptakilere sitem etmek için katılanlar da yer alıyor...

(Kanal D haber)

facebook grubunu kendisi mi kurdu acaba.....

Cem Garipoğlu cesedi Etiler'e attıktan sonra Bahçeşehir'e dönmüş

Cem Garipoğlu ile cinayetten sonra MSN'de görüştüğünü öne süren arkadaşı U.A.: "Cinayet gecesi geç saatte Bahçeşehir'e çıkacak mısın diye sordu" dedi.

ışte ayrıntılar!

Münevver Karabulut cinayetinin bir numaralı zanlısı Cem G.'nin DNA örnekleri alınan arkadaşı U.A., cinayetten sonra Cem G.'nin kendisiyle MSN'den konuştuğunu söylediği öğrenildi. Alınan bilgiye göre U.A., "3 Mart akşamı saat 21.30'du. MSN'den Cem, 'Bahçeşehir'e çıkacak mısın?' diye sordu. Ben de 'Çıkmayacağım' dedim. Sonra o internetten hemen çıktı. Bilgisayar kapandı. O saatten beri kayıp'' dedi. U.A.'nın bu sözleri, Cem G.'nin sevgilisi Münevver Karabulut'un ikiye ayrılmış cesedini valiz ve gitar kutusunda çöpe attıktan sonra, "yeniden Bahçeşehir'e mi döndü?" sorusunu gündeme taşıdı.

'CEM ÇOK KORKAK ÇOCUKTU'

3 Mart günü saat 20.00 sıralarında Etiler'de çöp konteynırında başı gövdesinden ayrılmış olarak bulunan Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili polis, Cem G.'nin arkadaşlarının DNA örneklerini alırken, ifadelerine de başvurdu. Cem'in Bahçeşehir'deki eski okulundan arkadaşı U.A., yaklaşık 2 yıldır arkadaşlık yaptığı Cem'i, "Cem çok korkak bir çocuktu. Bu cinayeti işlediğine hâlâ inanamıyorum'' diye anlattığı öğrenildi.

'BU AŞK YAZ SONUNA KADAR'

Münevver'le her buluşmasından sonra mutlaka Cem'in kendisini aradığını anlatan U.A., "Her fırsatta beni arardı. Münevver'i sürekli çok sevdiğini söylüyordu. Cinayetten bir hafta önce bana, 'Bu ilişki sence ne kadar sürer?' dedi. Ben de 'Bilmiyorum. Bunu ilişkiniz ve zaman gösterir' dedim. O da bana 'Bence yaz sonuna kadar aşkımız devam eder' dedi'' diye konuştu. Cem'le cinayetten 2 gün önce Recep ıvedik 2 filmini izlediklerini, hatta Cem G.'nin evde izlemek için aşk fimleri aldığını söyleyen U.A., "Çok sıkıcı aşk filmleriydi. Ama o bunalımda değildi'' dedi.

başlasın bakalım artık şu müge anlı daşu beyza olayını anlatsalar bi ...hoş artık müge anlının havasından suyundan geçilmioki anam programıda açmaz o şimdi.......:1shok::1shok:

açtı açmasınada hiç bişey söylemediki........bide o kadar üzücü haber varken bugün müzikleaçılış yaptı.........

Cem Garipoğlu'nu ıstanbul'da amcası Hayyam Garipoğlu mu saklıyor?

ÖZEL HABER! Vahşi bir cinayete kurban giden Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut şok bir iddia öne sürdü. Acılı babaya göre Cem'i amcası Hayyam ıstanbul'da saklıyor.

Vahşi bir cinayete kurban giden Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut şok bir iddia öne sürdü. Acılı babaya göre Cem'i amcası Hayyam ıstanbul'da saklıyor.

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu 3 aydan fazla süre geçmesine rağmen henüz yakalanamadı. Katil Zanlısı ile ilgili her geçen gün yeni bir iddia gündeme geliyor. Show haber kameralarına açıklamalar yapan Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, Cem Garipoğlu'nun ıstanbul'da amcası ışadamı Hayyam Garipoğlu tarafından saklandığını öne sürdü.

Acılı baba kameralar vasıtası ile Hayyam Garipoğlu'na "Nerede saklıyorsan çıkar artık. Aklımı kaybetmek üzereyim" diye çağrıda bulundu.

gazetelerdeki şu olayı anlamıyorum Cem G. ne demek yaaaaaaaaa
CEM GARıPOĞLU CEM GARıPOĞLU CEM GARıPOĞLU

allah kahretsin bunları başka ne diyim etraf katillerel doldu taştı bu kadar vahşet filmlerde olmaz ya...
çoluk çocuk genç yaşlı nedir bu ya cinayetten başka bişey yok korkuyırum valla

Back