• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

arkadaşlar işteyim izleyemiyorum ama yazdıklarınıza göre konuşmam gerekirse inşallah bu kızın kaderi muhammed e benzemez

aramnış tatlım
birde mobesa kameralar varmış onlarda kaybolduğu saatte çalışmıyormuş

teşekkürler tatlım..benim demek istediğim ormandı kuyuydu oralar aranmış mı...muhammedi aramadıkları için uzun süre bulunamamıştı ya ...senağlama

canım bu anneye ilaç veriyo olabilirler...bence dilberle karıştırmayalım..bu kadıncağız öyle bi anaya benzemiyo bence...bilemem tabi..ama hislerim böyle diyor..:1no2:
yok canııım dilbere hiç kimse benzeyemez:kızgın:
mügeninde dediği gibi dilber olayı inş....bir ilk ve tek olarak kalır:Saruboceq:

Hayret bisey yaa bu kadin da cok rahat hic uzuntu felan yok allah korusun kizim kaybolsa ben yasayamam bi ay gecek ustunden ve ben bu kadar sakin olacam bunun altinda bi pislik cikmaz ins kandirilmayiz

bu mobeseler,güvenlik kameralarınıda anlamıyorum..
kaç olay geçti hep aynı şeyler..
kameralar çalışmıyormuş..
ee o halde ne diye koyuluyor o kameralar oralara.....

bu mobeseler,güvenlik kameralarınıda anlamıyorum..
kaç olay geçti hep aynı şeyler..
kameralar çalışmıyormuş..
ee o halde ne diye koyuluyor o kameralar oralara.....

benim anladığım kadarıyla çocuğun kaybolduğu sıra elektrikler kesikmiş...öncesi ve sonrasına bakılmış ama yokmuş...

hasta bu kadın da yahu...ölünceye kadar beraberiz diyo kemal i,çin...kadınlığın yüz karası bunlar...

ne eşi kızlar ya metresi işte
hahişte dökülüyor metresi de değil resmen jigolosu yani

kemal 4 ayak ustune dusmus ew war ınsaat war araba war hatun war para war (ben esı zannetmıstım ozur kıslar) anladıgım kadarı ıle kadının yası daaa buyuk ondan kemalın pesınde fazla dolasmıodu eee tabııı dılber o..... su war ne ala memleket yha

bu mahalleyi polis araştırmalı ve genel bi temizlik yaptırmalı...bu ne ya kimin eli kimin cebinde belli değil

ümit neden abla sen ne iş yapıyosun diye sordu ki bu işin içinde bi iş var
kemal pazarlıyomuydu kadını bu ne biçim bu olaydı böyle ya hiç birinin suratını görmeye taammül edemiyorum valla bakmıyorum tvye sadece dinliyorum bitsin artık şu konu

Back