Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

çok şükür katil ya da katiller yakalandı diyelim.
çünkü sadece okanın yalnız yaptığına ve ya gökhanın hiçbirşeyden habersiz olduğunu düşünmüyorum. kesinlikle ya gökhanla birlikte yapıldı ve ya planlandı ya da gökhan herşeyi biliyordu yardımcı oldu sonrasında delileri ortadan kaldırmasına ve programa çıkıp hedef sapıtmak içinde herkesi suçladı bişeylerle.
bunlar insan değil olamaz yani. zaten okanın görüntülerinden de anlaşılacağı gibi ya piskopat,ruhsal açıdan sağlıksız biri ya da herhangi bir madde bağımlısı yoksa 2 si çocuk olmak üzere 3 kişiyi öldürüp nasıl sonrasındada insanlar orda çırpınırken feryad ederken o sigara çakmakla oynıyabilir. iz bile tv den sadece aileleri izlerken 30 gün ağladık onların gözyaşlarını görünce insan olan dayanmaz.
eğer gerçekten hırsızlığı neden olarak gösteriyorsa bu da yalan kaçamak cevap. nedenin bu olduğuna inanmıyorum .
tahsinin cep telefonundan çektiği aile görüntüleri yıktı beni ya çocuklarını eşini çekerken nasılda allah onlara uzun sağlıklı mutlu uzun ömürler versin diyor eşi ilknurda aminnnn diyor ya. o kadarda içeten söylüyorlar ki keşke öyle olabilseydi.....
yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım yarın ne açıklama yapıcaklar okan ve gökhan hakkında.
herşeyden ve herkesden önce ali ye teşekkürler. olayın ayddınlatılmasında en büyük o oldu diye düşünüyorum. tabii bunları konuşunca bunlardan rahatsız olan okan onuda takip etmiş onuda aklına koymuştu galiba çok şükür yakalndı. herkes rahatladı.
allahım kimseye bu acıyı yaşatmasın.tüm aileye allah dayanma gücü versin.

Gaziosmanpaşa’da 24 yaşındaki İlknur İslam ile 4 ve 1,5 yaşlarındaki çocuklarının katil zanlısı Okan Ç, cinayeti tüm detaylarıyla anlattı. İslam ailesinin alt kattaki komşularının kardeşi olan Okan Ç, polisteki ilk ifadesine göre, İslam ailesinin evine hırsızlık amacıyla gitti. Genç kadın, katil zanlısını çay ikram ederek ağırladı. Birlikte çay içip sohbet ettikten sonra Okan Ç, genç kadından evdeki değerli eşyaların yerini göstermesini istedi. Zanlı, bıçakla tehdit ettiği genç kadını kendisine direndiği, çocuklarını ise cinayeti gördükleri için öldürdüğünü söyledi.
ALINTI
kızlar yarını bekleyemedim yazayım istedim
tamam herşey ok katil bulundu ama ben olayların böyle geliştigine inanmıyorum..
okan daha önce onların evine gitmiş mi bilmiyorum ama eşi evde yokken neden geldigini bile sormadıgı birine nasıl çay ikram eder ya...
[sıze="3"]
olan çocuklara oldu yazık anneleri ne yaptıysa ...artık...
[/sıze]

evet canım olan o meleklere oldu ....ve ilknurun annesine oldu bence....

yarını merakla bekliyorum ama izleyemeyeceğim artık akşam buradan okurum olanları

topiğe bakın bu arada 3 kayıtlı 40 misafir maaşallah

ya ben hep polis olmak ve cinayet masasında çalışmak istemişimdir..hala da istiyorum ama çokkkkkkkkkkkkk geççççççççç.)) belki de bu davayı ben çözerdim cinayet masasında olsa idim....

ilknur gökhanla çok konuşuyor yaaa belki bir sırrını anlattı ,eşi de bilmemeli idi ,şantaj falan yaptı , o da direnince,kocama sölerim diyince ,öldürdü...

Günaydın kızlar,bugün cinayetin nedeni açıklanacakmış..geçtim tv nin karşısına bekliyorum..ama hırsızlık olduğunu hiççç düşünmüyorum..

Günaydın kızlar,bugün cinayetin nedeni açıklanacakmış..geçtim tv nin karşısına bekliyorum..ama hırsızlık olduğunu hiççç düşünmüyorum..

bencede hırsızlık degıl bakalım ne.... allah bılır neler ortaya cıkacak....

gökhanın kardeşini koruduğuna eminim....

cinayetten sonradan da olsa haberi olduğuna inanıyorum

anahtarıda gökhanın evinden aldı bence ilknurun katilllerini eve aldığını sanmıyorum....

eve almış olsa dahi komşumuzun erkek kardeşini neden eve almayalım üstelik liseye giden çocuk ve en yakın arkadaşının kardeşi

X