• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bişi dicem bende huylandım bu kadından..zaten dilber vakasından sonra herkesi potansiyel suçlu olarak görüoruz ama bu kadındada bişiler var ama hadi hayırlısı bakalımm

alın işte bir dilber vakası daha.
bu ne yaaaakötükedihüso
be kadın 4 yaşındaki bir bebek bakkala gönderilirmi.kötükedihüso
eminim komşularla lak lak edeceklerdi kahvaltıda.
ayyyy benim sinirler yine depreşiyo beeeekötükedihüso

34 gün olmuş yaaa....
4 yaşında bir bebek nasıl bakkala gönderilir..
o yavrucak ne anlar ki ekmek almaktan bakkala para vermekten..
ortada kocaman bir ihmal var..
anneside ne kadar boşboş bakıyor öyle..
bir anda dilberin yayına geldiği ilk günleri geldi aklıma....
Rabbim korusun umarım bu olay muhammetin olayına benzemez..
biri bağlandı!
bu çocuğa benzer bir çocuk görmüş mendil satıyormuş istanbulda bakalım izleyip göreceğiz gelişmeleri...

Benim etrafımdada çocuklarını bakkala gönderen çoook var.Hatta ben kızımı göndermiyorum diye bana kızıyorlar.Onlara göre bu çocuğa güven veriyormuş ve daha akıllı ve olgun olmalarını sağlıyormuş.Al işte sonra böyle kabolunca bizimde yüreğimiz yanıyor.Çocuklarınıza bakın bizide üzmeyin.kaydirigubbakcemile

ayy Allah'ım burnum kötü kokular almaya başladı nedense sen hayırlara çıkar
bu kadında var bişeyler ya hiç inanasım gelmiyor
yada o pislik kadından dolayımı böyle düşünüyorum offf

Benim etrafımdada çocuklarını bakkala gönderen çoook var.Hatta ben kızımı göndermiyorum diye bana kızıyorlar.Onlara göre bu çocuğa güven veriyormuş ve daha akıllı ve olgun olmalarını sağlıyormuş.Al işte sonra böyle kabolunca bizimde yüreğimiz yanıyor.Çocuklarınıza bakın bizide üzmeyin.kaydirigubbakcemile

aynen bende senin gibiyim.bizim buradada herkes bana kızıyordu hatta buraya konu bile açmıştım yanlışmı yapıyorum çocugumun kendi başına dışarı çıkmasına izin vermemekle ilgili.ama şunları duyunca dogru yaptıgımı anladım.gözümün önünden ayıramıyorum.iyice korkmaya başladım.kapıya biri geldiginde bile açamıyorum korkumdan.

ya allah aşkına bu program ne için yapılıyor amaç ne hala cahil insanlar olayı çözebilmiş değil.cahillere değilde olan cahil çocuklara oluyor.yazık garibim daha damla kadar çocuğu nasıl bakkala yollarsın onu dünyaya getirirken hiçmi canın yanmdı bu kadar esneksin.arkadaşlar bu kadında aynı dilber gibi soğuk nursuz vede 35 gündür kayıp bir damla yaş yok.inş. bu olayın sonu muhammedim gibi aydınlanmaz.iyi sonuçlanır.yemin ederim ikinci evlat acısına bünyem kaldırmaz yazık evlatlarımıza ortalık organ mayfası dilendiriciler kol gezer ken sen nasıl çocuğunu dışarı salarsın.mügenin dediği gibi allahın bi oyunu gibi yaa

ınternette çok alakasız birşey bakarken beyza haberine denk geldim.Arkadaşlara 3 yaşında çocuğu kim bakkala gönderir arkasından böyle ağlarsın kafasız kadın diye söylendim bayaa bende...ınşallah bulunmuştur diye ismini aratırken müge Anlı'ya çıktığını öğrendim.AA ne zaman çıkmış ki derken buraya bir baktım buradaa...:1shok:
Seyredemiyorum ama anne ile ilgili yorumlarınızı okudum ve çok merak ettim.Etki altında kalmış olabiliriz ama yaptığı çok sorumsuzluk..Kesin bu da cahil bir kadın kesin...Gerçekten artık en azından bir test bir mülakattan geçsin anne baba adayları böyle zır cahillere yok arkadaş densin ya..!

ya allah aşkına bu program ne için yapılıyor amaç ne hala cahil insanlar olayı çözebilmiş değil.cahillere değilde olan cahil çocuklara oluyor.yazık garibim daha damla kadar çocuğu nasıl bakkala yollarsın onu dünyaya getirirken hiçmi canın yanmdı bu kadar esneksin.arkadaşlar bu kadında aynı dilber gibi soğuk nursuz vede 35 gündür kayıp bir damla yaş yok.inş. bu olayın sonu muhammedim gibi aydınlanmaz.iyi sonuçlanır.yemin ederim ikinci evlat acısına bünyem kaldırmaz yazık evlatlarımıza ortalık organ mayfası dilendiriciler kol gezer ken sen nasıl çocuğunu dışarı salarsın.mügenin dediği gibi allahın bi oyunu gibi yaa

Canım ben de aynı tespitte bulundum.Çoğu insan çocuğunun parmağının ucuna bir şey olsa nasıl üzülür bu kadın nasıl endişelenmez.Bana da çok soğukkanlı geldi.Bir de çelişkili ifadeler kullanıyor.yok telefonuna format attırmış da,sen nerden biliyosun bunları....Bir de sürekli gönderirdim bakkala diyor ya Rabbim...

offf buda karısık bı konu sınırlerım sımdıden gerılmeye basladı kıslar celıskılı konusmalar war

ayyy bu kadında bana hiç inandırıcı ve güvenilir gelmiyor....
ben şu 2aylık tanıdıkları komşudan şüphelendim. yada komşunun herhangi bir tanıdığı veya yakını

yaa artkadaşlar
bu proğrama çıkan annelerin rahatlığı beni öldürecek
elini koymuş çenesine
masal dinliyor sanki

arkadaşlar başını izlemedim de size sorayım...bakkaldan dönerken kaybolan çocuğun çevrede araması yapılmış mı...bi yerlere düşmesin yavrucuk...kuyu falan..Allah korusun da...

evet kesinlikle..
bu gamzılık bu donukluk kötü şeyler düşünmek istemesemde..
içimden bi ses var bişiyler diyor....

arkadaşlar başını izlemedim de size sorayım...bakkaldan dönerken kaybolan çocuğun çevrede araması yapılmış mı...bi yerlere düşmesin yavrucuk...kuyu falan..Allah korusun da...

aramnış tatlım
birde mobesa kameralar varmış onlarda kaybolduğu saatte çalışmıyormuş

ayy allam yarabbimm

inş sonu muhammed gibi olmaz ama var altında bişeyler buda çok ruhsuz ve gamsız kesinlikle bişey varr

canım bu anneye ilaç veriyo olabilirler...bence dilberle karıştırmayalım..bu kadıncağız öyle bi anaya benzemiyo bence...bilemem tabi..ama hislerim böyle diyor..:1no2:

Back