Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıra o olayda bakalım bazı forumlarda okumuştum araştırıken, sona baya yaklaşılmış
diye....
peki bu raporlar niye şimdi sonuçlandı..çok geç değil mi?.... aynı senin gibi haberi bende
okuyamadım daha fazla, cem denen yaratığın annesi, kardeşi, onu saklyanlar nasıl bir
vicdaan sahip bile bile insan nasıl susar......:çok üzgünüm:
sıra o olayda bakalım bazı forumlarda okumuştum araştırıken, sona baya yaklaşılmış
diye....
peki bu raporlar niye şimdi sonuçlandı..çok geç değil mi?.... aynı senin gibi haberi bende
okuyamadım daha fazla, cem denen yaratığın annesi, kardeşi, onu saklyanlar nasıl bir
vicdaan sahip bile bile insan nasıl susar......:çok üzgünüm:
kızlaaarr şuan ağlayarak yazıorum şu satırlarııç..şehid olan askerlerden ikisinin Kayseri Komando Tugay'ına bağlı askerler oldugunu okudum..benim yaşadıgım yer...tabi her yer acı dolu ama kendi şehrindne olunca acı resmen 2 ye katlanıo...
ya ben tv ızleyemıyorum da kader dun mu dogurmus hemen
yalnız dıkkatımı ceken dılber sınanın karsısında fazla dıklenememıs sınan susturmus dılberıhaha "yalan konusma dılber"
"ben yalanı sevmem dılber"
"ben erkek olarak geldım yalanı sevmem dılber"
"bakın ben sevmem yalanı,yalan konusma"
hurdacının dedıgı baska bısey yok kı....
yalnız dıkkatımı ceken dılber sınanın karsısında fazla dıklenememıs sınan susturmus dılberı
yalnız dıkkatımı ceken dılber sınanın karsısında fazla dıklenememıs sınan susturmus dılberı
ya hanımlar, bırakın kutsal değerleri, toplumsal normları, eğitimi, ayıbı günahı vs'yi insanca olan herşeyi bir tarafa ebeveyn olmak bir güdüdür. Dünyadaki bir sürü vahşi hayvanda bile olan yavruyu koruma güdüsüdür. Ayılar aylarca aç kalır, timsahlar yavrularını ağzında saklar ne bileyim kediler bile yavrularını bırakacakları zaman iyi elektrik aldığı evlerin kapısına götürür bırakır. Açın herhangi bir hayvan belgeselini yüzlerce örnek var. Hepsi de küçük olanı, doğurduğunu, dünyaya getirdiğini korumak üzerine. Bu hayvanlarda bile olan güdü hiç mi insanlarda yok. Kalmadı mı? Muhammed bu program sayesinde belki de ifşa oldu, ortaya çıktı. Ama yüzlerce aynı durumda olan çocuk var. Hangimiz hatırlıyoruz İzmir'deki 2 yaşında tecavüze uğrayan bebeyi. Her gün gazetelere çıkan orası burası yanık vuruk içindeki yavruları. Hiç mi birşey yok bu insanların içinde. Ne oldu böyle insanlara. Vicdanlarımız tedavülden kalktı mı? Bu kadar mı hayvan altı bir varlık olduk biz. Anlamıyorum, anlayamıyorum. Yeter artık, yetsin artık. İnsanların çocuk sahibinin kısıtlanmasının insan hak ve özgürlüğü için çok büyük bir kısıtlama olduğunu düşünür ve çinlilere çok fena kızardım. Ama yani bunca olaydan sonra, çinliler az bile yapıyormuş. Resmen artık devlet eliyle çocuk sahip olunmasına karar verilsin durumuna geldim. Bu tür insanların bir taraflarına resmen kilit vurdurmak lazım. Muhammed maalesef son olmayacak bu gidişle ve biz tv'den izlemeye devam edeceğiz garibanların yok oluşunu...