• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

sıra o olayda bakalım bazı forumlarda okumuştum araştırıken, sona baya yaklaşılmış

diye....

peki bu raporlar niye şimdi sonuçlandı..çok geç değil mi?.... aynı senin gibi haberi bende

okuyamadım daha fazla, cem denen yaratığın annesi, kardeşi, onu saklyanlar nasıl bir

vicdaan sahip bile bile insan nasıl susar......:çok üzgünüm:​

canım otopsi raporu hemen cıkmıyor en az 2 ay suruyor cıkması...

haha "yalan konusma dılber"
"ben yalanı sevmem dılber"
"ben erkek olarak geldım yalanı sevmem dılber"
"bakın ben sevmem yalanı,yalan konusma"

hurdacının dedıgı baska bısey yok kı....

sıra o olayda bakalım bazı forumlarda okumuştum araştırıken, sona baya yaklaşılmış

diye....

peki bu raporlar niye şimdi sonuçlandı..çok geç değil mi?.... aynı senin gibi haberi bende

okuyamadım daha fazla, cem denen yaratığın annesi, kardeşi, onu saklyanlar nasıl bir

vicdaan sahip bile bile insan nasıl susar......:çok üzgünüm:​

canım geç değil normal çünkü herşeyi tek tek inceliyorlar ancak oluyor tek kesi ile ölseydi şimdiye çoktan rapor yazılırdı ama bir sürü kesi var,toprak varmış,canlımı cansızmı kesildi,tecavüz varmı yokmu,vs vs hepsine tek tek bakıldığından bu kadar uzun sürüyor.ama inşallah biran önce yakalanırlar katilleride

şu kadına versınler bana evirip çevirip bir güzel döveyim..Çok üzgünüm çoook

Ayy televizyonu atıp kırıcam valla :oklava:

kızlaaarr şuan ağlayarak yazıorum şu satırlarııç..şehid olan askerlerden ikisinin Kayseri Komando Tugay'ına bağlı askerler oldugunu okudum..benim yaşadıgım yer...tabi her yer acı dolu ama kendi şehrindne olunca acı resmen 2 ye katlanıo...

başınız sağolsun

ayyyyyyy sınan ne yalanlar soyledıı ...bunlar nasıl ınsanlar anlamadıgımm

eger umıt herseyı bılıyorsa
dılber neden koktu muhammed herseyı gorunce

ılk ızledıgımdekı tahmınımde yanılmadım sonuc aynı cıktı
allah bıldıgı gıbı yapsın bu ınsanları ne ıstıyorlar cocuklardan ya
bır hafta ıcınde kac cocuk haberı muhammetten baska

helekı su sınan salagı eskı goruntulerı gosterıyorlar da adam 5 dakıka ıcınde 50 defa ben yalan hıc sevmem demıs ıyıkı sevmıyormus haaaaaaaaa sevse daha neler yaparmıs demek

haha "yalan konusma dılber"
"ben yalanı sevmem dılber"
"ben erkek olarak geldım yalanı sevmem dılber"
"bakın ben sevmem yalanı,yalan konusma"

hurdacının dedıgı baska bısey yok kı....
yalnız dıkkatımı ceken dılber sınanın karsısında fazla dıklenememıs sınan susturmus dılberı

hurdacı değilde yalan makinası sanki fişini dilbere takaymıştı tüm gerçeklerzaten oracıkta çözülüverecekmişti.delikafadulden

yalnız dıkkatımı ceken dılber sınanın karsısında fazla dıklenememıs sınan susturmus dılberı

sınan ın kendınden emın masum havalarında yaptıgı savunmalarda ayrı bı mevzu aslında..

Dılber dıkkat ettın mı sınan "dılber yalan konusma öle bısey demedın yapmadın vs" dedıgınde ellerı sesı tıtrıyordu cunku korktu ortaya cıkacak dıye..

Sınan ın ani cıkıslarına oda anlam veremedı,gercı sınanda "yalan soluyo" desede kendı ayrı bır senaryoyla bızlerı kandırmıs,dılberın herhangı bı yoldan geldıgı yokmus zati..

zaten tartısmıslar yayın arasında onu göstereck sımdı..

organize çete bunlar :kızgın:
ya o kader ben pazara bile çıkmam diyordu nasıl ev kızı havalarındaydı hem nişanlı hem doğurdu babası kim ercanmı?allahım sen akıl sağlığımızı koru yarabbim ...:Saruboceq:

ya hanımlar, bırakın kutsal değerleri, toplumsal normları, eğitimi, ayıbı günahı vs'yi insanca olan herşeyi bir tarafa ebeveyn olmak bir güdüdür. Dünyadaki bir sürü vahşi hayvanda bile olan yavruyu koruma güdüsüdür. Ayılar aylarca aç kalır, timsahlar yavrularını ağzında saklar ne bileyim kediler bile yavrularını bırakacakları zaman iyi elektrik aldığı evlerin kapısına götürür bırakır. Açın herhangi bir hayvan belgeselini yüzlerce örnek var. Hepsi de küçük olanı, doğurduğunu, dünyaya getirdiğini korumak üzerine. Bu hayvanlarda bile olan güdü hiç mi insanlarda yok. Kalmadı mı? Muhammed bu program sayesinde belki de ifşa oldu, ortaya çıktı. Ama yüzlerce aynı durumda olan çocuk var. Hangimiz hatırlıyoruz İzmir'deki 2 yaşında tecavüze uğrayan bebeyi. Her gün gazetelere çıkan orası burası yanık vuruk içindeki yavruları. Hiç mi birşey yok bu insanların içinde. Ne oldu böyle insanlara. Vicdanlarımız tedavülden kalktı mı? Bu kadar mı hayvan altı bir varlık olduk biz. Anlamıyorum, anlayamıyorum. Yeter artık, yetsin artık. İnsanların çocuk sahibinin kısıtlanmasının insan hak ve özgürlüğü için çok büyük bir kısıtlama olduğunu düşünür ve çinlilere çok fena kızardım. Ama yani bunca olaydan sonra, çinliler az bile yapıyormuş. Resmen artık devlet eliyle çocuk sahip olunmasına karar verilsin durumuna geldim. Bu tür insanların bir taraflarına resmen kilit vurdurmak lazım. Muhammed maalesef son olmayacak bu gidişle ve biz tv'den izlemeye devam edeceğiz garibanların yok oluşunu...

İzmirdeki yavrumu uzun süre takip ettim.Pis sapık mahlukatların hapiste hallediklerini bebeğin ise iyi bir ailenin yanında izini kaybettirdiklerini öğrendim en son ve bıraktım.Sapıklardan biri kör biri ölü zaten şu an.Bebeğinde özellikle hiç haberini yapmıyorlar.İyice izi kaybolsun diye.Büyüdüğünde bilmesin diye..Onu da hiç unutmadım.Allah ömür boyu yardımcısı olsun onunda,yüzü hep gülsün yavrumun...

ALLAHım kızlarr yaaa herıf ben yalan sevmem ben yalan konuşmam dıye dıye yalanın babasını konuşmuş. hep derler ya ben yalan konuşmam, şerefsiz, yemın bıllah dıye konuşan ınsandan korkacaksın. bu kadar mı doğru br tespıt olur

Back