• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

izmir de ki bebegın çok nufuslu bır asker aileye verıldıgını ve yurtdışında yaşadıgını duymuştum. ınşallah bu gercegı asla hatırlamaz asla.

kızlar hastayım diye bugün pek bakamadım
merak ettiğim kader hamile kimdennnnnnnnnn evli değil ya

ben bu köye hayretle bakıyorum kimin eli kimin cebindeymiş nasıl bir pervassızlıkmış nasıl bir yşammış.

O annebu lafı haketmiyor ama)nasıl bir anneymiş. Reamne çocuğun kemiklerini poşetlediler. O koca da
bu yapılanlara göz yummuş bukadar olay küçücük köyde nasıl duyulmaz nasıl o adamın kulağına
gitmez inanmıyorum. O adam bukadar yaptığını bilmsede başkalarıyla birlikte olduğunu biliyordu bence
ve buna rağmen karısını bir kaç kez affetti. Allah affetmesin affetmeyecekti haklarını bu dünyada da
ötede de versin . Lanet denen şey bunların üstüne olsun

kaderın bebegı dogmuş ama kımden oldugunu bılmıyorum...

Az once Tayfun Talıpoglu aradı ve Mugeyı tebrık ettı..Bu programdan dolayı..
Bende sabrından dolayı Mugeyı tebrık ederım..
Bu olayından katılı bulundu....

Artık...Munevverın katılını bulundu haberını dort gozle baklıyoruz

dualarımız sımdı onun ıcın

adamın suratında meymenet yok ...........allaha havale etmiyorum allahtan kullarına zarar gelmez şeytanından bulsun.........şe.........z insan.......

Munevverın otopsi raporunu daha fazla okuyamadım içim almadı...

Canlı canlı kesmişler işte kızcagızı...

Buyuk ıhtımalle aynı aıleden olduklarından suphelenıyorlar,spermlerden dna sonuclarında cıkacakmıs...

Sırtında toprak ızlerı varmıs önce topraklı yerde de öldürülmüş olabılır dıyorlar ve bakire...

Bundan dolayıda ayine kurban gıttıgı suphesı daha da belirginlesmıs..

Kesılmedık yerı kalmamıs kızın daha fazla okuyamadım,okudukca benden kesılıyordu sankı...

Allah kahretsın bunları....

hangi site yayınladılar cnm özelden link verebilir misin

ben bu köye hayretle bakıyorum kimin eli kimin cebindeymiş nasıl bir pervassızlıkmış nasıl bir yşammış.

O annebu lafı haketmiyor ama)nasıl bir anneymiş. Reamne çocuğun kemiklerini poşetlediler. O koca da
bu yapılanlara göz yummuş bukadar olay küçücük köyde nasıl duyulmaz nasıl o adamın kulağına
gitmez inanmıyorum. O adam bukadar yaptığını bilmsede başkalarıyla birlikte olduğunu biliyordu bence
ve buna rağmen karısını bir kaç kez affetti. Allah affetmesin affetmeyecekti haklarını bu dünyada da
ötede de versin . Lanet denen şey bunların üstüne olsun

bence de demekki boynuzlanmak hoşuna gidiyor

adamın sesi titrek zaten yalan söylediği belliymiş ama biz niya anlayamadıkki bunu.kötükedihüso bencede bu tokat işi düşme işi değil. bakalım daha neler görüp öğreneceğiz. kötükedihüso

güya kadir denen tinerci,dilberle kemal sevisirken muhammetin onları gördüğünü görmüş,ee o zaman kadir de bunları görmüş demektir,bunların iş pişirmesinden canı cekmiştir,o da yavrucaga saldırmıstır belkide,hiç düşünmek bile istemiyorum ama.

bende kesinlikle bir tokatla öldüğüne inanmıyorum

Daha adice birsey yapip ortadan kaldirdilar cocugu, zaten herkesin herseyden haberi varmis gordu diye oldurmezlerdi oyle bir durumda dilber gene bir yalan atar olayin seyrini degistirirdikötükedihüso
Cocugu pisliklerine mi alet ettiler aceba bir tokatla olacak is degil bu, Allah koru yarabbim:Saruboceq:

güya kadir denen tinerci,dilberle kemal sevisirken muhammetin onları gördüğünü görmüş,ee o zaman kadir de bunları görmüş demektir,bunların iş pişirmesinden canı cekmiştir,o da yavrucaga saldırmıstır belkide,hiç düşünmek bile istemiyorum ama.

Bu adilerden hersey beklenir.

Back