Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Munevverın otopsi raporunu daha fazla okuyamadım içim almadı...
Canlı canlı kesmişler işte kızcagızı...
Buyuk ıhtımalle aynı aıleden olduklarından suphelenıyorlar,spermlerden dna sonuclarında cıkacakmıs...
Sırtında toprak ızlerı varmıs önce topraklı yerde de öldürülmüş olabılır dıyorlar ve bakire...
Bundan dolayıda ayine kurban gıttıgı suphesı daha da belirginlesmıs..
Kesılmedık yerı kalmamıs kızın daha fazla okuyamadım,okudukca benden kesılıyordu sankı...
Allah kahretsın bunları....
ben bu köye hayretle bakıyorum kimin eli kimin cebindeymiş nasıl bir pervassızlıkmış nasıl bir yşammış.
O annebu lafı haketmiyor ama)nasıl bir anneymiş. Reamne çocuğun kemiklerini poşetlediler. O koca da
bu yapılanlara göz yummuş bukadar olay küçücük köyde nasıl duyulmaz nasıl o adamın kulağına
gitmez inanmıyorum. O adam bukadar yaptığını bilmsede başkalarıyla birlikte olduğunu biliyordu bence
ve buna rağmen karısını bir kaç kez affetti. Allah affetmesin affetmeyecekti haklarını bu dünyada da
ötede de versin . Lanet denen şey bunların üstüne olsun
bende kesinlikle bir tokatla öldüğüne inanmıyorum
güya kadir denen tinerci,dilberle kemal sevisirken muhammetin onları gördüğünü görmüş,ee o zaman kadir de bunları görmüş demektir,bunların iş pişirmesinden canı cekmiştir,o da yavrucaga saldırmıstır belkide,hiç düşünmek bile istemiyorum ama.