• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bir anne sonuç ne olursa olsun yavrusuna kıyabilirmi hiç gözyaşı dökmemiş bunlar idam değil daha beter ceza verilsin bence

bugün tele bağlanan kaderin erek arkadaşıymış kader bebek dünyaya getirmiş bu bebek kimden ve şuan nerde

gazetede okudum kafa tası kemikeri kalmış çk kötü oldum

Daha adice birsey yapip ortadan kaldirdilar cocugu, zaten herkesin herseyden haberi varmis gordu diye oldurmezlerdi oyle bir durumda dilber gene bir yalan atar olayin seyrini degistirirdikötükedihüso
Cocugu pisliklerine mi alet ettiler aceba bir tokatla olacak is degil bu, Allah koru yarabbim:Saruboceq:

ay allam on uda öğrencez gelecek günlerde ama umarım öle bişey olmamışdır

kaçta bitiyo program kılar, ay sinir oldum, ümit geldimi programa, sorguda mıymış yoksa hala

allahim assinlar ne olur hepsini idam cezasi iste bu günlerde lazim oluyor böyle olaylari duyunca idam cezasinin kalkmasina lanet ediyorum
allah belani versin insan uckuru icin evladini feda edermi

ya hadi biri vicdansızmış bunların hepsimi vicdansız merhametsiz 5 kişi yaaa hepsiii mi insafsızz

hiç mi vicdanı titremedi nasıl kafasını yastığa koydular nasıl bi damlasu geçti boğazından nasıl ekmek geçti boğazından anlamıyorum yemin ederim anlamıyorumm

ümitin üzülmesinin tek sebebi dilber denen manyaktan ayrıldıgı için,eğer gercekten öldüğünü bilmiyorsa 45 gündür haberini alamadıgı bi evladı varken,dogumgünü kutlamaları,cep teli paylaşamamaları nasıl yaptı o zaman...pislik para kaynağı kesildi tabi serefsiz ..ben karımı cok seviyorum diyor allahım nasıl iştir bu ya....

serefsiz kemale bakin ayni dilber gibi düsünerek konusuyor taaaaaaaa ilk gördügümde söylemistim bu adam yalan söylüyor diye keske dogru cikmasaydi

kader,sinan,kemal hepsı dilberin yalanını cıkarmaya çalışıyor farkındamısınız? 3'ü birleşmiş dilberı suçlu yapmaya çalışıyor geçmişte. hepsı suçlu bır de suç bastırıyorlar.

ümit bakamıyor bıle,basını kaldıramıyor utancından...

ümit sütüdyoda mı bugün, ay ben bunları anlamıorum cidden yaa evledı ölmüş hala televizyonda :mymeka:

allahim assinlar ne olur hepsini idam cezasi iste bu günlerde lazim oluyor böyle olaylari duyunca idam cezasinin kalkmasina lanet ediyorum
allah belani versin insan uckuru icin evladini feda edermi

kesinlikle katılıyorum, bazı suçlarda idam cezası geri gelmeli :delphin:

ya hadi biri vicdansızmış bunların hepsimi vicdansız merhametsiz 5 kişi yaaa hepsiii mi insafsızz

hiç mi vicdanı titremedi nasıl kafasını yastığa koydular nasıl bi damlasu geçti boğazından nasıl ekmek geçti boğazından anlamıyorum yemin ederim anlamıyorumm

herkes ana baba olamıyo işte, doğurmakla anne olunamayacağının bir kanıtı daha :delphin::delphin:

ümitin üzülmesinin tek sebebi dilber denen manyaktan ayrıldıgı için,eğer gercekten öldüğünü bilmiyorsa 45 gündür haberini alamadıgı bi evladı varken,dogumgünü kutlamaları,cep teli paylaşamamaları nasıl yaptı o zaman...pislik para kaynağı kesildi tabi serefsiz ..ben karımı cok seviyorum diyor allahım nasıl iştir bu ya....

bende son ana kadar dilberin bu işi yapacağına inanamdım, sizin kadar ayrıntılı izlemedim, annemn alattığı kadarını bilitorum. ama savcının çağırmasıyla çorluya gidreken konuşmalaırn dinledim, hala ümidim var çocuğumu buldular galiba dedi. o zaman dedim ki dilber yapmamıştır, ne güzel rol yapıyorlar yaaa :delphin:

arkadaslar bunlar herkese cok gec haber vermişler saat 6-7 gibi haberi olmuş herkesin demekki o arada plan yaptılar kime ne diyelim diye,ama bunların akıl hocası böyle böyle diyelim diyen bence dilber manyagı çünkü içlerinde en profesyoneli o.sinan da oscarlık ama diğerleri kaderle kemal o kadar iyi yalan söyleyemiyor diğer ikisi gibi....

Back