• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Çok üzgünüm çoook gebertecem o kadın elime geçse allah belanı versin dilber biz bir çocuk sesine hasret yaşarken biz burde elken oturup ağlarken sen orda o domuz suratınla karşımıza nasıl çıktın inanmıyorum yaaaaa dli olacam verseler elime gebertirim yazıklar olsun ayrıca vatanımızı koruyan evletlerımıza baş sağlığı diliyorum onlar cennetin en güzel köşelerindeler allah rahmet eylesin dualarımız bu vatanı koruyan evlatlarımızda

en zoruma giden günlerce karnını doyurdu yan gelip yatırdı ya dilber gibi bir canavarı atv..çok zoruma gidiyor..polisin en fazla üç günde çözebileceği bir olay bu aslında...haksız mıyım..

tum gece uyudum uyandım bunlarla ugrastım
dılberın parmagı oldugunu hepımız bılıyorduk zaten
kader sasırttı benı tamam gulusu tavırları tuhaftı ama parmagı olacagını dusunmemıstım
hıc beklenmeyen ınsanlarda cıktı ısın ıcınde belkı ama umıt cıkmadı
bu bana daha da tuhaf gelıyor
umıtın bıldıgını dusunuyorum ben
sımdı masum rolunde oturması sınırımı bozuyor

dilbere zaten söylenecek söz yok amao ümit denen erkek müsvettesine gıcık oluyorum..p...... kılıklı herif..Çok üzgünüm çoook

ümit safı oynayan kurnaz....para gelsin de nasıl gelirse gelsin işte....

ezik durması ise korkusundan diye düşünüyorum....

muhammedin öldüğünü bildiği ortaya çıkacak diye korkuyordur....

şu müge anlının anlından öpecem yaaa... ne güzel söyledi. erkek adam karısının tlf. başkalarına vermez. al parayı karımdan tahsil et demektir dedi.helalllll

şu müge anlının anlından öpecem yaaa... ne güzel söyledi. erkek adam karısının tlf. başkalarına vermez. al parayı karımdan tahsil et demektir dedi.helalllll

bencede bravo mügeyealkisalkisalkis

dilbere zaten söylenecek söz yok amao ümit denen erkek müsvettesine gıcık oluyorum..p...... kılıklı herif..Çok üzgünüm çoook
aynen jnm yha bıse sorcamm kızlar bu kaderın cocugu kımden bu kadın ewlı mı ewlı dıılse cocuk kımden ercan kaderın neyı?? kafammmm karıstıııı offffff:uhm:

Back