Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Attığım mail;

Müge hn merhaba ben ...

ınanınki ekran karşısında ben kahroldum ama yanınızda oturan baba kadar sakin olamıyorum.. Babaya sakinleştiricimi verildi acaba?
Ümit bey eşiniz fuhuş yapmış ve çocuğunuzu vahşice öldürmüş!!
Sakin kalmamanız gereken 1.sebep;eşinizin fuhuş yapıyor olması. 2. sebep;hernekadar sizden olmama gibi bir şüpheniz olsada bebeklikten itibaren size baba demiş sizinde oğlum dediğiniz çocuğunuzun EŞıNıZ VE FUHUŞ YAPTIĞI kişiler tarafından vahşice öldürülmüş olmasıdır.. Çok acı... Artık kendinizi aklamaya çalışmak ve başkalarına" aa gördünüzmü bana böyle dediniz/dediler "demek yerine eşinizi sorgulamalı bildiklerini öğrenmeye çalışmalısınız..
ÇOCUĞUNUZ ÇOK ACI ŞEKıLDE ÖLDÜRÜLDÜ FARKINDAMISINIZ!!! SıZDE SORUMLUSUNUZ BıR BABA OLARAK.SıZ ONUN EBEVEYNı OLARAK ONU KORUMAK KOLLAMAK ZORUNDAYDINIZ::

Size son bişey sormak istiyorum eşinizin fuhuş yaparak para kazandığını biliyormuydunuz.. Bunu öğrenmenizin ardında bu kadar sakin kalmanız çok şaşırtıcı..

Kahrolun emi adiler su kadinin s...z in goruntulerini gordukce deli oluyom

ümitin muhammedin öldüğünü bildiğine nedense çok eminim....

dün kayınvalideme de ısrarla söyledim....

dilber ve adam kocasının korkusundan çok millete anlatır diye korkularından döverek öldürdüler yavrucağınızı ve sonra dilber ümite durumu anlattı...

hani ne yaptığını bilse bile belki yüzüne olayı tam olarak anlatmasa da "kızdırdı beni tokat attım düştü başını çarptı öldü" diye anlattığından oldukça kuşkuluyum....

öncelıkle sehıtlerımıze Allahtan rahmet dılıyorum...

yahu olay aydınlandıkca dahada gıdıp basasım gelıyo su dılberın oldugu yerı yeminle...

Kemalle ilişkisine sahıt oldugu cıktı işte...

Öt bakalım dılber hanım öttt... Daha neler cıkacak bakalımmmm

offf...Allah kahretsin kahretsin kahretsiiiinnnn....yine anaların yüreğini yaktılar...yine yiğitlerimize kıydılar...yeter artık...hala o bebek katilini besliyo devletimiz bizim vergilerimizle...zehir zıkkım olsun inşallah..başımız sağolsın...bayrağımız sonsuza kadar gönderde gururla dalgalansın...bu bölücülerin en kötü şekilde cezasını versin Allah'ım...amin:

:Saruboceq:

hepımızın bıtanem 13 yasında oglum war asker yetıstırıorum watanıma we gurur duyuyorum muhammet yawruma gelınje beynım dokulecek gıbı agrıo yemın ederım 3 gundur mıgrenım tuttu uyku saatlerım sastı ctesı we pazar sınawım war ders calısamıorum allllaahhhhh belanııııı wersınnnnn be dılberrrrrr mahwettın bızı sen kadınlıgın annelıgın dısılıgın (haywanlarıda katıorum )yuz karasıııı

gece döküldü bu satırlar elimden...yazıklar olsun dilber gibi analara... klava:

haram zıkkım olsun benim vergimle yediği yemekler

muge ckk guzel soyluoo hayatta hıcbırsey gizli kalmazz yalanlar gunu kurtarır ama saklanmaz

aslında bugünkü herşey o günlerde konuşulmuş müge ne kadar haklıymış

bide orada 70 milyonun gözü önünde kakara kikiri gülüyodu pislik nasıl bir vicdandır nasıl bir şeydir bu söyleyecek sıfat bulamıyorum

off ya , tv yi yeni açtım şok oldum ,,gerçi başından beri belliydi ama yinede insan inanamıyor bir insan evladını nasıl öldürür nasıl kıyar ya , yavrusunu nasıl öldürürde oraya atar hiç içi sızlamadı ya kahroldum kahroldummsenağlama ,, gerçi o bir anne olamaz anne değil canii.. offf diyecek söz , kelime bulamıyorumm ,,Allah kahretsinnn

öbür çocuğun ümitten olduğu ne malum.sinirdem delircem ya.masum bir yavrucuk öldü gitti.arkasından çığıran bir avuç insan.çocuk sağken şunu yapacaktım bunu yapacaktım.tüm komşularda sorumlu bundan.o çocuk dayak yerken nerdelerdi.niye duyarsız kaldılar.çocukcağız gün yüzü görmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…