• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bencde ümit kesinlikle dilberin fuhuş yaptıgını biliodu..baktı sıcak para gelio sesini çıkarmıo tabiii.....muhammeddinde kendisinden olmadıgını bildiği için şimdi bu kadar rahat....baksanıza kızına olan düşkünlüğü bi başkaymışş....

vaaayyy muhammedim vaaayyyy..
böylemi olmalıydı yavrum senin kaderinn..
keşke başka bi annenin evladı olsaydın sende hayatın bi tarlada son bulmasaydı..
hiçbirşeyden habersiz gittin başka diyarlar..kim bilir nekadar acıdı canın o tokadı yediğinde..
anneni o halde gördüğünde naptıklarını bile anlamadın belki ama..
annenin günahlarını sen çektin yavrumm...
senin tek sucun o kadının rahmine düşmektii...
saflığın ,temizliğin sonu böyle olmamalıydı...
daha başka pisliklere şahid olmamak için gittin uzaklara....
ah yavrum benim ahh....

içimden geldi yazım dedim...

Bir anne nasıl bu kadar acımasız olabilir, kendi evladının canına kıyabilir hala inanamıyorum...
Ben bebeğime bir şey olacak diye 35 gün yataktan kalkmadım, 90 tane iğne vuruldum her yanım çürük içinde, hala bile wc ye gitmeye korkuyorum ya bebeğime bir şey olursa diye...Yüzünü dahi görmediğim yavruma birşey olacak diye aklım çıkıyor...
Bu kadın nasıl bir annedir...Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın...Ama bedelini bu dünyada da çeksin sürünsün...

canım ona anne demek bile yanlış anne kelimesi ona yakışmıyor kirletiyor

Benim anlamadığım adam ne kadar sakin böyle bunlar bi şeymi içiyorlar nedir anlamadım evladın öldürülmüş sanki kümesteki tavuğu ölmüş gibi davranıyor ne yaman çelişki anlamadım gitti valla

Güzelim tepkilerden korkuyo işte şimdi normal hayatta nasıl iş bulacam diye ağlıyodur insan yüzüne nasıl çıkacam diye üzülüyodur erkek müsveddesi

reklqama girmeden önce kızıma kızma diyor muhammed yavrumuzada ı çocuğudövmedim ben diyor şuna bak ya bununda parmağı var yufkacı dükkanı nasıl açtığını para nerden geldiğiyle ilgili bi açıklama yok hala. bide numaradan ağlaması beni çileden çıkardı

sizler hala ümitin fuhuş yapıp yapmadığını bilip bilmediğini mi tartışıyorsunuzkaydirigubbakcemile3

ilk günden anlamadısıysanız daha artık tartışmayın:delphin:

çünkü sıra ümitin muhammedin öldüğünü bilip bilmemesini tartışmakta...

gündemi takip edelim:delphin:

ümitin bikere tipi bakışları insanı rahatsız ediyor karı koca olmak namus vss bunlar için hiç önemli değil para gelsin nasıl gelirse gelsin....

yok yok biliyor o ne yani şimdi çıkıpta ben onun böyle bir iş yaptığını biliyordum göz yumuyordum dediğinde üzerine çullanacakları düşündüğü için korkudan bişey diyemiyo

Başımız sağolsun...

turk3317xe.gif

aminnnnnnnnnnnnnnnnsenağlamasenağlamasenağlama

sehidlerimize allahtan rahmet diliyorum...
başımız sagolsun....

dilber allah senin belanı versin ....
ümitten nefret edıyorummm

Back