Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

benim aklıma bişey geldi ...inşallah gerçekleşmez... ya dilbere deli raporu verirlerse....hiç normal değil çünkü...nasıl serinkanlı nasıl şeytan nasıl yalancı...bunlar biraraya gelince hasta bir ruh çıkıyo ortaya..offf

mynette munevverın otopsi raporunu açıklamışlar kanım dondu pes bu kadar olmaz bunları yapan insanı bırak hayvan bile denemez canlı canlı derisini yüzmeye çalışmışlar falan diyo

umıt her gelen adamı dılberın dayısı dıye kızmıyormuşş
ne kadar cok dayıları var..

Umıt para gelsın onemlı degıl
hala dıyor kı sınan tokatı attı o suclu dıyorr
bu da sokaklarda adam dıye gexzıyor

allahııımmm muhammet yaşarken tarlaya atmışlar... ne vicdanmış sendeki , ne analıkmış, ne insanlıkmış beee......

ya hanımlar, bırakın kutsal değerleri, toplumsal normları, eğitimi, ayıbı günahı vs'yi insanca olan herşeyi bir tarafa ebeveyn olmak bir güdüdür. Dünyadaki bir sürü vahşi hayvanda bile olan yavruyu koruma güdüsüdür. Ayılar aylarca aç kalır, timsahlar yavrularını ağzında saklar ne bileyim kediler bile yavrularını bırakacakları zaman iyi elektrik aldığı evlerin kapısına götürür bırakır. Açın herhangi bir hayvan belgeselini yüzlerce örnek var. Hepsi de küçük olanı, doğurduğunu, dünyaya getirdiğini korumak üzerine. Bu hayvanlarda bile olan güdü hiç mi insanlarda yok. Kalmadı mı? Muhammed bu program sayesinde belki de ifşa oldu, ortaya çıktı. Ama yüzlerce aynı durumda olan çocuk var. Hangimiz hatırlıyoruz ızmir'deki 2 yaşında tecavüze uğrayan bebeyi. Her gün gazetelere çıkan orası burası yanık vuruk içindeki yavruları. Hiç mi birşey yok bu insanların içinde. Ne oldu böyle insanlara. Vicdanlarımız tedavülden kalktı mı? Bu kadar mı hayvan altı bir varlık olduk biz. Anlamıyorum, anlayamıyorum. Yeter artık, yetsin artık. ınsanların çocuk sahibinin kısıtlanmasının insan hak ve özgürlüğü için çok büyük bir kısıtlama olduğunu düşünür ve çinlilere çok fena kızardım. Ama yani bunca olaydan sonra, çinliler az bile yapıyormuş. Resmen artık devlet eliyle çocuk sahip olunmasına karar verilsin durumuna geldim. Bu tür insanların bir taraflarına resmen kilit vurdurmak lazım. Muhammed maalesef son olmayacak bu gidişle ve biz tv'den izlemeye devam edeceğiz garibanların yok oluşunu...

ya kızlar olan olmuş ama inşallah çocuğu tarlaya öldürüpte atmışlardır ya düşünenize ölmeden atıldığını canlı yanlı hayvan yemi yaptılar belkide minicik yavruyu

çocuğu tarlaya atarlarken yaşıyor olabilirmiş
buda olayın ev vahim tarafı belki yaşıyordu
hastaneye götürseler yaşayacaktı.
atılan tokat nasıl bir tokattı ki bu çocuk öldü.

müge anlınında dediği gibi...ne senaryo hakkaten çocugu öldürenler daha kaç gün önce stüdyoda birbirlerine girmişlerdiii...allahım nasıl biş bu yaaaaaaaa..

Munevverın otopsi raporunu daha fazla okuyamadım içim almadı...

Canlı canlı kesmişler işte kızcagızı...

Buyuk ıhtımalle aynı aıleden olduklarından suphelenıyorlar,spermlerden dna sonuclarında cıkacakmıs...

Sırtında toprak ızlerı varmıs önce topraklı yerde de öldürülmüş olabılır dıyorlar ve bakire...

Bundan dolayıda ayine kurban gıttıgı suphesı daha da belirginlesmıs..

Kesılmedık yerı kalmamıs kızın daha fazla okuyamadım,okudukca benden kesılıyordu sankı...

Allah kahretsın bunları....

kızlaaarr şuan ağlayarak yazıorum şu satırlarııç..şehid olan askerlerden ikisinin Kayseri Komando Tugay'ına bağlı askerler oldugunu okudum..benim yaşadıgım yer...tabi her yer acı dolu ama kendi şehrindne olunca acı resmen 2 ye katlanıo...

dilerim rabbimden o kader denen adi pislikte evladına hasret olarak o zindanda çürür.kötükedihüso
ama şuda varki o çocukta normal evlilik bebeği değil muhtemelen.klava:
birde öyle bir konuşuyorduki tamiz aile kızı havalarındakötükedihüso çok sinir yaa.
benim bu olay yüzünden sinirlerim bozuldu kötükedihüso

dılber kadar akıllı kadın var mı
az konusuyor dusunuyor..

sıkınca hemen ıftıra atıyor..

.karsıdakı ınsanı delı edıp kafasını karıstıyor..
kadın ne delısı..dunya akılllıs.
o kucuk aklıyla 45 gun ekranlarda kaldı

evet çok kötü....yazık kendini savunmuş ama nafile bu piskopat ruhlu insanlardan korusun rabbim kendine inananları............

sıra o olayda bakalım bazı forumlarda okumuştum araştırıken, sona baya yaklaşılmış

diye....

peki bu raporlar niye şimdi sonuçlandı..çok geç değil mi?.... aynı senin gibi haberi bende

okuyamadım daha fazla, cem denen yaratığın annesi, kardeşi, onu saklyanlar nasıl bir

vicdaan sahip bile bile insan nasıl susar......:çok üzgünüm:​

umarım cem garipoğlu denen canide biran önce yakalanıp, babasının yanına tıkılır o konuda artık aydınlansın,paranın gücü daha ne kadar adaleti geciktirecek..burası türkiye denmesin artık,dedirtmeyin bunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…