en baştan beri bunu düşünüyodum.tam düşündüğüm gibi çıktı.günahını almış olmamak için yorum yazmamıştım.mügenin ve polisinde çocuk bulunamadığı için bunları yayına çıkarıp bir gaf yaparlarmı diye beklediklerini düşünüyodum. tıpkı dilberin çocuk sağken dediği gibi.
aaaa yayında öylemi dedi ya ben izleyemedigim için bilmiyorum bunu son zamanmı solemişti yoksa oncedenmi bu kısmı bi acıklarsan arkadasım cok merak ettim o laftan sonramı anladılar onun oldunu yada muge ne tepki verdi bu cumleye karsı ?
sana son derece katılıyorum arkadasım nasıl bir olaydır ya evladı kazada veya eceliyle olmus insanlar ellerile mezara koyduktan sonra bile o orda nasıl yalnız yatar die gunlerce uyku haram oluyor her zaman o toprak yıgınına evladım die sarılıyor :S sen nasıl attın tarlaya hiç mi dusunmedin be pislik kadın aklım almıyor evladını öldür tarlaya at ilk gunden son gune kadar bir dusunun kızlar cekilebilcek acıları safha safha gozumde canlanıyorda asla asla ! bu kadın insan olamaz aslaaaaaaaa !!!
Benimde sürekli gözümün önünde nasıl can verdiği canlanıyor,
Ben başını vurupta öldüğünede inanmıyorum, öldüresiye dövdüler çocuğu, belkide ölmesini istediler, ama ceza hafifler umuduyla başını vurdu yalanını atıyorlar...
en baştan beri bunu düşünüyodum.tam düşündüğüm gibi çıktı.günahını almış olmamak için yorum yazmamıştım.mügenin ve polisinde çocuk bulunamadığı için bunları yayına çıkarıp bir gaf yaparlarmı diye beklediklerini düşünüyodum. tıpkı dilberin çocuk sağken dediği gibi.
aaaa yayında öylemi dedi ya ben izleyemedigim için bilmiyorum bunu son zamanmı solemişti yoksa oncedenmi bu kısmı bi acıklarsan arkadasım cok merak ettim o laftan sonramı anladılar onun oldunu yada muge ne tepki verdi bu cumleye karsı ?
tam hatırlamıyorum geçen haftaydı sanırım.sonra müge bulup izlettirdi yayında.ben sağlık ocağı diyecektim falan diye kıvırdı.geçmiş sayfalarda yazıyor ayrıntısı güzelim.müge ciddiye almadı ama ozaman.sağlık ocağı demek istemiş dedi geçti.niyeyse inanmak istedi sanki ona.bir annenin bunu yapabileceğini hayal bile edemedik çünkü hepimiz.oda öle düşünmek istedi sanırım.
Yenilenmek, sen birde hamileymişsin canım, zaten hassas bi dönemdesin, birde bu olay çok ağır gelir sana..
Bence artık takip etme sen bu konuyu canım, bebeğine yansımasın...Yavrunuda sağlıcakla al kucağına.. Rabbim şeytanlaşmış insanlardan korusun bizi, onlarla karşılaşmayı hiç nasip etmesin inşallah..
tam hatırlamıyorum geçen haftaydı sanırım.sonra müge bulup izlettirdi yayında.ben sağlık ocağı diyecektim falan diye kıvırdı.geçmiş sayfalarda yazıyor ayrıntısı güzelim.müge ciddiye almadı ama ozaman.sağlık ocağı demek istemiş dedi geçti.niyeyse inanmak istedi sanki ona.bir annenin bunu yapabileceğini hayal bile edemedik çünkü hepimiz.oda öle düşünmek istedi sanırım.
vay beee demekki agzından bile kaçırmıs vay adii kadın vay.... ya kıslar bu kadına kufur bile edemiom ya o... bile diyemiom o.. lar bile cocukları için bu işi yapıolar ama cocuklarını oldurmuyolar onlara haksızlık bile etmek isdemiyorum o şekil yani :S
ya benim anlamadigim cocuk bunlari nasil görür ki..tahminimce kücük kiz kaderdeydi muhammed disardaydi zaten sokaga atilip bakilmayan bir cocuk nasil olduda geldi gördü hadi eve geldide bunlar digerlerinin yaninda bu isi yapacak degiler ya ayri bi odaya gidecekler cocukta baskasinin evinde pat diye oda oda gezmez bence amaclari zaten öldürmekti...
birde hurdacinin evi genelev gibiymis bide dilbere orda bak dilber dogrulari söyle insan icine cikamiyoruz diyordu..hayvan cikma zaten senin yerin insanlarin yani degil..ya bi laf vardir affederseniz ama irzikiriklarin hepsi nasil biraya gelmis bunlarin cok merak ettim
ya benim anlamadigim cocuk bunlari nasil görür ki..tahminimce kücük kiz kaderdeydi muhammed disardaydi zaten sokaga atilip bakilmayan bir cocuk nasil olduda geldi gördü hadi eve geldide bunlar digerlerinin yaninda bu isi yapacak degiler ya ayri bi odaya gidecekler cocukta baskasinin evinde pat diye oda oda gezmez bence amaclari zaten öldürmekti...
birde hurdacinin evi genelev gibiymis bide dilbere orda bak dilber dogrulari söyle insan icine cikamiyoruz diyordu..hayvan cikma zaten senin yerin insanlarin yani degil..ya bi laf vardir affederseniz ama irzikiriklarin hepsi nasil biraya gelmis bunlarin cok merak ettim
o çocuk sadece bişiler gördü diye öldürülmedi
ama umarım o felaketide yapmamışlardır
muhammet görmese neden kemalle ilişkiye giriyorduk desın kı o zaman??
daha ucuz kurtulabılecegı bı yalan sölemez mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?