Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

canım bırak insanlığı hayvanlığı, dilber canlı bile olamaz!!!

saat olmus gece 2
7 aylık hamıle halımle sınırden uyuyamıyorum
allahım nasıl bır sey bu yaaa
ınsan yavrusuna kıyabılırmı
ben uzun sure oturmıyorum bıle
dık durmaya calısyorum karnımda ezılırmı dıye
kopegıme kıyamıyorum azıcık tadı olmasın ne yapacagımı sasıyorum...
bu nasıl bır anne
anne demeye dılım varmıyorr
suanda o kadar kotuyum kı
kızgınım kı sadece dılber ıcın sunu dıyebılırım
allahın adaletıne guvenıyorum bu yaptıkların yanına kalmayacak
hem bu dunyada hem ahırette cekeceksın ınsallah
bulacaksın belanı...
allahım koru aılemı yavrumu boyle seytanlardan...

aynen canım yırtmak için atılan bir yalandır bencede ... otopsi yapıldımı yada yapılacakmı acaba cocuga yada bu kadar sureden sonra nasıl ne şekilde oldugu acaba ortaya cıkarılabilirmi pislik karı basını bile carpsa bir anne cırpınır hastaneye goturur o an orda ölmüş olsa bile hastaneye goturmek için cırpınır bi anne ölümü kabulllenemez ... bence direk cocugu öldürüp gidip attılar carpma falan hikaye tabi hastaneye goturse dayak izleri cıkcak dovulup oldurulduse adii kadın bi insan evladınada bu kadar sinsi olamaz ya olmaması lazımmm

Yenilenmek, sen birde hamileymişsin canım, zaten hassas bi dönemdesin, birde bu olay çok ağır gelir sana..
Bence artık takip etme sen bu konuyu canım, bebeğine yansımasın...Yavrunuda sağlıcakla al kucağına.. Rabbim şeytanlaşmış insanlardan korusun bizi, onlarla karşılaşmayı hiç nasip etmesin inşallah..

cok cok saol canım ama elımde degıl guya bu gun ızlemedım ama meraktan kendımı alı koyamıyorum sımdıde aklıma geldıkce sınırlerım bozuluyor ...

Masum yavrucak umarım sadece atılan dayagın acısını hissetmiştir
HErhangibir cinsel saldırıya ugramamıştır ki eger öyle bişi olduysa bunun anlaşılma ihtimali çok düşük çünki küçücük bedeni otopsi yapılamayacak kadar kötü durumdaymış
Onca yalan söyleyen ve sogukkanlı olan bi insandan herşey beklenir dilber denen aşşagılık yaratık

kafamı bıle toparlayamıyorum yazmak ıcın.
vıcdansz hıc utanmadan komsusunun evınde evınde ılıskıye gır. cocugu öldür
bırde adamın karısı cocuklarıyla bırlesıp o yavrunun cesetını götür at.
offfffff
bunlara yakışacak bır sıfat bıle yokkkk.

ya benim anlamadigim cocuk bunlari nasil görür ki..tahminimce kücük kiz kaderdeydi muhammed disardaydi zaten sokaga atilip bakilmayan bir cocuk nasil olduda geldi gördü hadi eve geldide bunlar digerlerinin yaninda bu isi yapacak degiler ya ayri bi odaya gidecekler cocukta baskasinin evinde pat diye oda oda gezmez bence amaclari zaten öldürmekti...
birde hurdacinin evi genelev gibiymis bide dilbere orda bak dilber dogrulari söyle insan icine cikamiyoruz diyordu..hayvan cikma zaten senin yerin insanlarin yani degil..ya bi laf vardir affederseniz ama irzikiriklarin hepsi nasil biraya gelmis bunlarin cok merak ettim

aslında cok dogru nasıl gormus olabılırkı el kadar cocuk ...

canım nası bir araya gelcek allah aşkına guzel atalarım bişiyi biliyormuşta soluyormuslar ( poh pohu kenefte bulur ) varmı baska acıklaması sence :S

muhammet görmese neden kemalle ilişkiye giriyorduk desın kı o zaman??
daha ucuz kurtulabılecegı bı yalan sölemez mıydı?

diyemez canım uyduramazda hiç bir sey eger dayak olayı varsa otopside cıkar eee otopside bu cocuk illaki tırmaladı cırpındı garip dovulurken orda bunu yapan adilerin dna ornekleri cıkacak ... az oncede soledim gibi hastaneye goturse o halde hastanedekiler polise haber vercek dustu dese bu dayak darp izleri sorulacak varsa umarım yoktur cinsel bir istismar oda ortaya cıkacakki ben arık bundan bile şuphe ettim arkadasın dedigi gibi bari tek dayak yerken acı çekmiş olsun yavrucak ya başka olaylarda varsa bu pis kadından hersey beklenir bence :S

ben sadece gördügü için öldürüldügüne inanmıyorum bi arkadaşında dedigi gibi ulu orta yapmıyorlarsa bu işi çocuk nereden görsün

hangi bahane daha inandırıcı gelecektiki acaba o zaman en azından bizi birlikte olurken gördü diyor bu birazdaha hafif

diğer türlü hem küçücük bir çocuga yapılan sapıklık hemde buna izin veren belkide para alan anne

bu kadının pisliği o kadar cok ki bence kemalle ılıskıye gırmış olması ufak kalır
kadın oglunu oldurup tek damla goz yazı dokmemıs bır canı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…