• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

dilber herkesi nasilda inandirmis ümitin sattigina ümit zaten yapmis olsaydi simdiye kadar o söylerdi savci dilbere yalan konusuyorsun iceri alirim seni dedigini müge yayinda deyince ümit dilbere ya bak ne biliyorsan anlat dedi ümit korkar böyle seylerden zaten hapiste yatmis o bilir orayi zaten cok skistirmayada gelmeyen biri anlatirdi,eger bulunamasaydi suanda babaanne zan altinda olacakti... harbiden dilber de dilbermis 70 milyonun önünde hayir hayir ben bir anneyim cocugumu nasil satayim dedi...Allah belani versin dilber Allah seni öldürmesin süründürsün be dilber muhammedin cektigi acilarin bin katini cekmeden almasin senin canini

yok bebekim terslemek degil o kadar yazmisiz insan bi goz atar degil mi, evet sinirlerim bu aptal kadin yuzunden cok bozuldu cok uzuldum yavrucagizima yasattiklarinasenağlama

canım bende takip ediyordum sabahları ama kaç gündür izleyemedim hiç...okurum normalde de okumayasım tuttu işte sende haklısın:teselli:
ve fazla okumadan öyle bi sorayım dedim şok oldum yawwww...demek öldürülmüş çok üüzüldüm vallaha:çok üzgünüm:

kızlar herkez kadının nasıl numara yaptıgına kızıyor !

Genç kadın ifadesinde komşuları Sinan G.'nin evinde sevgilisi Kemal E ile ilişkiye girdikleri sırada Muhammed'in kendilerini gördüğünü söyledi. Küçük çocuğu gördüklerini anlatmaması için korkutmak istediklerini ve dövdüklerini anlatan anne Yıldırım Muhammed'in düşerek başını yere çarptığını ve bu sırada öldüğünü ileri sürdü

allah belassını versin bir erkek için evladından vazgecermi bi insan ya adi kadın evladını oldurebilecek kadarmı azdın yaratık sıfatlı şey hadi kocanı evladını aldatıon kalk bide bi herif ugruna evladını oldur allahhhhhhh belanıııııııııııı versinnnnnnnnn pislikkkkkkkkkkkkk kadın :kızgın:

ayy o dilber zaten çok anasının gözü kızlar yaaa çıldırıyodum onun konuşmalarına salaklıgına offffffffffffff ya şuraya bak ne insanlar var:çok üzgünüm:

ınsanın içinde olunca, her haltı yer arkadaşlar,
Bu kadın babasının evindedde rahat durmamış, elalemin evli erkekleri kapısna getirmiş,
Allah aşkına bu kadar kadınız..hangimizin başına böyle bir olay geldi, o konuyu duyduğum anda dedim bu kadın sağlam papuç değil diye..
Küçücük boyuyla ne işler karıştırmış,
Kendi öz evladına bunu yapan, başkalarına neler yapmaz, ömür boyu yatsın.. Çürüsün...

İnsanın içinde olunca, her haltı yer arkadaşlar,
Bu kadın babasının evindedde rahat durmamış, elalemin evli erkekleri kapısna getirmiş,
Allah aşkına bu kadar kadınız..hangimizin başına böyle bir olay geldi, o konuyu duyduğum anda dedim bu kadın sağlam papuç değil diye..
Küçücük boyuyla ne işler karıştırmış,
Kendi öz evladına bunu yapan, başkalarına neler yapmaz, ömür boyu yatsın.. Çürüsün...

Allah sasirtmasin ne denir kisenağlama

ALLAH kahretsin onu yaaa...seyrederken arada acaba masummudur şok oldugu için mi böyle donuk donuk duruyodur diyodum...ama yılanmış yaaa...

bide ilk komsulari satmistir,öldürmüstür diye söyleyince inanamadik annemle galiba sevmiyorlar o yüzden böyle diyorlar demistik ama yilanmis kendisi

inanın mideme agrılar girdi
biz büyüdükçe kirleni dünya ne hale geldi bu toplum ya nerye gidiyoruz arkadaşlar
kafası kesilenler annesi tarafından öldürülen masumlar
inanılır gibi değil ya
şimdi gel de cocuk doğur!!!

inanamıyorum ve inanmakta istemiyorum

Kızlar kafama bir şey takıldı.Dilber hurdacının evinde bu adamla birlikte oluyorsa Muhammet'in orda ne işi var yani yanında götürse zaten bir şekilde görecek..
götürmediyse han kapısı mı ki açtı da girdi içeri gördü bunları kafam almıyor...Bu kadın öldürme dışında yine birşeyler çarpıtıyor gibi geliyor bana:kızgın:

1gün aldılar gözaltına bülbül gibi öttürmüşer daha önce yapılsaydı şöyle iyice bir işkence etselerdi keşke ahh :(

Ama olan oldu haberlerde bir poşette ayakkabısını gördüm çok fena oldum o kadar boşa geçen zaman,saçma sapan konuşmalar,tavırlar gözümden aktı geçti.Cennette o şimdi meleklerin kanatları altında o pisliklerden kurtuldu

ama ne acı işte aklımdan çıkmıyor mahvoldum:çok üzgünüm:

mügeye az önce mail yazdim eminim binlerce kisi yazdi burayada kopyalamak istiyorum

merhaba müge abla;
24 yasinda üniversite ögrencisi bir genc kizim,evli degilim belki anne olanlar kadar annelik duygularim gelismemistir,belki bir anne kadar evlat nasil düsünülür bilemem ama bu olayda benimde icim bir anne kadar acidi,yandi..Allah kimseye evlat acisi vermesin derler,önce can sonra canan denir ama can olan burda evlattir...benim akranim sayilan bir kadin nasil olurda bir damlacik olsada icinde merhamet olmaz ...
bir anne evladina bunu nasil yapar diye düsünmekten basima agrilar giriyor...yüzünü dahi bilemedigimiz bir cocugun yüzüne o bebeklik resmini koyup hayal etmek..aci cekti mi,annesi vururken annem bunu bana yapmaz dedi mi? öldüresiye dayak yerken annem yapma diye cabaladi mi?en cok neresine vurdu,neresinin cani daha cok yandi... kalbi mi bedeni mi bu aciyla kavruldu..derler ya kücük yasta ölen cocuklar cennet kapisinda anne ve babasini bekleyecek diye muhammed kimi bekleyecek diye düsünmekten kendimi alamiyorum...dün aksam ölü olarak bulundugu haberini kadinlarkulubunde binlerce annenin isyaniyla ögrendim,annem hastalandi hastaneye gitti ve hala kendine gelemedi...Rabbim o kadar büyük ki hicbir seyi sakli birakmiyor bugün degilse yarin,yarin degilse öbür gün,öbür gün degilse birgün mutlaka cikariyor...
müge ablacim lütfen yetkili yerlere basvurun o kücük kizi güvenli bir yere yerlestirsinler o cocuk bari gülsün,o cocugun bari adam boyu hayalleri olsun,o cocuk bari sevilmeyi tatsin..
en cok beni üzen,hirpalayan bir resminin dahi olmamasi,babaanne dilberin evini ararken dilberin yüzündeki o tebessüm nasil olsa bulamayacaklar zaferi bunu gördükce utaniyorum cocugunu öldürmekten hic aci duymayan bir kadinla ayni dünyada yasamaktan utaniyorum...anneligi haketmeyen bir kadinin anne sifati almasindan utaniyorum... hayati cinselikten öte yasamayi bilmeyen(doyumsuzlugundan) bir kadinin anne olmasindan utaniyorum...
biz bu hale nasil geldik?ne oldu bize o kücük sokaklar bize kocaman gelirdi simdi kocaman dünyamizda daracik cehennemi yasiyoruz...
icimdekiler öyle derin öyle cok ki kavuruyor beni...okumasanizda bir parcada olsa icimi bosaltmak istedim...sevgiyle kalin ablacim..

Peki son gun nasil cirkinlesti hatirliyor musunuz Umit'i suclu ilan etti o dukkani nasil acti dedi, kaynanasina iftira atti ondan supheleniiyorum hesabinda 40 milyar para var nerden geldi bu dedi cok tehlikeli kadinmis bunda yalanin biri bin para!yasakkelime

anlamadıgım bi halt edicen madem çocugunu neden yanında götürüyor o çocuk illaki bi şekilde anlayacaktı durumu belkide başka bişi var O sinan denen ........... o çocugada bişey yaptı belki ortaya çıkmasın diye öldürdüler
kafam allak bullak oldu varya

ne şekilde hitap etsemde kimseye hakaret etmesem diye düşünüyorum Dilber denen ...........
içerde onu nasıl ağırlayacak o mahkumlar merak ediyorum

eniyisi onuda imralıya göndermek

yavrum benim yaaa. nasıl kıyar bir anne evladına. bizki tanımadığımız halde öldü haberini duyunca içimiz sızladı ağladık. bir anne bu yaa aklım almıyor.
Allah kahretsin onu bin beter etsin.
45 gün olmuş çürümüş cesedi.
nasıl rahat koymuş başını yastığa.
pislik.

en baştan beri bunu düşünüyodum.tam düşündüğüm gibi çıktı.günahını almış olmamak için yorum yazmamıştım.mügenin ve polisinde çocuk bulunamadığı için bunları yayına çıkarıp bir gaf yaparlarmı diye beklediklerini düşünüyodum.tıpkı dilberin çocuk sağken dediği gibi.ceset bulununca itiraf etmiş lanet kadın.allahım nasıl bir dünyada yaşıyoruz artık ya.haberi okuduğumda ben ağladım çocuğun resmini bile görememişken.nasıl yaşanır bunun vicdan azabıyla.idam cezasını destekliyorum.bu caniler için geri gelsin.münevveri öldürenler için geri gelsin.mekanı cennet olsun muhammetin.allahım orda yüzünü güldürsün.dilber denen yaratıkta unutmasınki burda çektiği ceza bitsede öbür dünyada vereceği hesap var.yakasından sürükleyecek bir yavru var.orda yalan sölemeninde faydası yok.bu ve bunun gibi yaratıkları allaha havale ediyorum.

mügeye az önce mail yazdim eminim binlerce kisi yazdi burayada kopyalamak istiyorum

merhaba müge abla;
24 yasinda üniversite ögrencisi bir genc kizim,evli degilim belki anne olanlar kadar annelik duygularim gelismemistir,belki bir anne kadar evlat nasil düsünülür bilemem ama bu olayda benimde icim bir anne kadar acidi,yandi..Allah kimseye evlat acisi vermesin derler,önce can sonra canan denir ama can olan burda evlattir...benim akranim sayilan bir kadin nasil olurda bir damlacik olsada icinde merhamet olmaz ...
bir anne evladina bunu nasil yapar diye düsünmekten basima agrilar giriyor...yüzünü dahi bilemedigimiz bir cocugun yüzüne o bebeklik resmini koyup hayal etmek..aci cekti mi,annesi vururken annem bunu bana yapmaz dedi mi? öldüresiye dayak yerken annem yapma diye cabaladi mi?en cok neresine vurdu,neresinin cani daha cok yandi... kalbi mi bedeni mi bu aciyla kavruldu..derler ya kücük yasta ölen cocuklar cennet kapisinda anne ve babasini bekleyecek diye muhammed kimi bekleyecek diye düsünmekten kendimi alamiyorum...dün aksam ölü olarak bulundugu haberini kadinlarkulubunde binlerce annenin isyaniyla ögrendim,annem hastalandi hastaneye gitti ve hala kendine gelemedi...Rabbim o kadar büyük ki hicbir seyi sakli birakmiyor bugün degilse yarin,yarin degilse öbür gün,öbür gün degilse birgün mutlaka cikariyor...
müge ablacim lütfen yetkili yerlere basvurun o kücük kizi güvenli bir yere yerlestirsinler o cocuk bari gülsün,o cocugun bari adam boyu hayalleri olsun,o cocuk bari sevilmeyi tatsin..
en cok beni üzen,hirpalayan bir resminin dahi olmamasi,babaanne dilberin evini ararken dilberin yüzündeki o tebessüm nasil olsa bulamayacaklar zaferi bunu gördükce utaniyorum cocugunu öldürmekten hic aci duymayan bir kadinla ayni dünyada yasamaktan utaniyorum...anneligi haketmeyen bir kadinin anne sifati almasindan utaniyorum... hayati cinselikten öte yasamayi bilmeyen(doyumsuzlugundan) bir kadinin anne olmasindan utaniyorum...
biz bu hale nasil geldik?ne oldu bize o kücük sokaklar bize kocaman gelirdi simdi kocaman dünyamizda daracik cehennemi yasiyoruz...
icimdekiler öyle derin öyle cok ki kavuruyor beni...okumasanizda bir parcada olsa icimi bosaltmak istedim...sevgiyle kalin ablacim..

Tek kelimeyle harika canım, duygularını çok güzel ifade etmişsin, yazdıkların benide duygulandırdı..senağlama

yavrum benim yaaa. nasıl kıyar bir anne evladına. bizki tanımadığımız halde öldü haberini duyunca içimiz sızladı ağladık. bir anne bu yaa aklım almıyor.
Allah kahretsin onu bin beter etsin.
45 gün olmuş çürümüş cesedi.
nasıl rahat koymuş başını yastığa.
pislik.

sana son derece katılıyorum arkadasım nasıl bir olaydır ya evladı kazada veya eceliyle olmus insanlar ellerile mezara koyduktan sonra bile o orda nasıl yalnız yatar die gunlerce uyku haram oluyor her zaman o toprak yıgınına evladım die sarılıyor :S sen nasıl attın tarlaya hiç mi dusunmedin be pislik kadın aklım almıyor evladını öldür tarlaya at ilk gunden son gune kadar bir dusunun kızlar cekilebilcek acıları safha safha gozumde canlanıyorda asla asla ! bu kadın insan olamaz aslaaaaaaaa !!!

sana son derece katılıyorum arkadasım nasıl bir olaydır ya evladı kazada veya eceliyle olmus insanlar ellerile mezara koyduktan sonra bile o orda nasıl yalnız yatar die gunlerce uyku haram oluyor her zaman o toprak yıgınına evladım die sarılıyor :S sen nasıl attın tarlaya hiç mi dusunmedin be pislik kadın aklım almıyor evladını öldür tarlaya at ilk gunden son gune kadar bir dusunun kızlar cekilebilcek acıları safha safha gozumde canlanıyorda asla asla ! bu kadın insan olamaz aslaaaaaaaa !!!

Benimde sürekli gözümün önünde nasıl can verdiği canlanıyor,
Ben başını vurupta öldüğünede inanmıyorum, öldüresiye dövdüler çocuğu, belkide ölmesini istediler, ama ceza hafifler umuduyla başını vurdu yalanını atıyorlar...

Back