Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

o çocuk sadece bişiler gördü diye öldürülmedi
ama umarım o felaketide yapmamışlardır

Katiliyorum bunun altinda daha baska seyler de var ya gun yuzune cikacak ya gizli kalacak ama kesinlikle daha baska seylerde var.benneyaptımki

bu kadının pisliği o kadar cok ki bence kemalle ılıskıye gırmış olması ufak kalır
kadın oglunu oldurup tek damla goz yazı dokmemıs bır canı...
canim bence sen daha fazla okuma,izlemede programi hamileymissin etkilenmesin yavrun biliyorum anne adayisin ama kendini yorma

bu olay yüzünden uykum kaçtı kendimi temizliğe verdim gece gece.bende merak ediyorum sabah neler olacak mügenin programında.

benimde bir oğlum var 5 aylık bu olayı duyduğumdan bu yana kaç defa sıkıca sarılıdım öptüm.insanın evladının kokusu sıcaklığı bile başka.o mutluğu huzuru insan başka hiçbirşeyde bulamıyor.

dili tutulasıca dilber sana ne söylesemki.o evladına nasıl yaşattıysan nasıl acımadan öldürdüysen senin ölümün onunkinden beter olsunklava:birde eşim benim nasıl bir insan olduğumu biliyor diyordun sürekli.
eşin senin o..... olduğunu biliyormuş ama bu kadar cani olduğunu bilmiyormuş galiba

yavrucagın bedeninden sadece kemikleri kalmış otopsi biraz zor gibi görünüyor sabah Avukatta dr beyde konuştular eger bi cinsel istismar varsa bunun ortaya çıkması çok düşük bi ihtimal aradan 45 gün geçmiş acıkta kalmış havalarda sıcak delil olacak bişey kalma ihtimali yok deniyordu

yalancı kadın polisleri bile zıvanadan çıkarmıştır onu doğru konuşturmanın tek yolu canını yakmak başka alternatifi yok umaırm hepimizin hıncını almışlardır. Çok üzgünüm çoook

çocuklar çiçektir ezmeyin...
çocuklar melektir üzmeyin....ama doğuran bi şeytansa ne yapsın melek..
sonuçta o seçmedi anasını bilerek isteyerek....
anne olmak kolay mı...taşıdın karnında dokuz ay...
biranlık zevkin için yapılan bu çocuklar..yarın mahşerde karşınızda iki minik el ananın yakasında...
madem bakamayacaktın neden getirdin beni dünyaya dediğinde
ne cevap verecek bu canavar ruhlular...
kimi kandırdıklarını zannederlerse sansınlar...
yüce yaradanı kandıramıyacaklar...

çok üzgünüm...ne yazık ki tüm tahminlerim doğru çıktı....bi anda döküldü bu satırlar...muhammet ve tüm öldürülen melekler böyle analar ve babalar oldukça bu dünyaya lanet yağdıracaklar....

Artık yavrunun sadece kemıklerı ve elbıselerı kalmıs ortada...
Otopsi ımkansız yani bugun öle dedıler canlı yayında...
Elbıselerınden ve kemıklerındekı kan örneklerınden birseyler cıkarmaya calısacaklardı...
Öle ya da böle bir bebek öldü...
Anasının öldürdüğüde belli...
Sebep ne olursa olsun yavrusuna kıydı bu kadın...
Dediğin gıbı canım baska seylerde cıkacak bunun altından,yarına cıkar kokusu...

oradaki görevlilerin yerinde olmak istemezdim
düşünsenize böyle bir vahşeti yapan biri bi iki adım ötenizde ve siz onun can güvenliginden sorumlusunuz kabus gibi birşey olsa gerek

cehalet cehalet cehalet 24 yaşına gelmiş insani duyguları kendiliğinden gelişmemiş,eğitilmemiş bir kadın daha niceleri vardır... kendi gibi kişiliksiz karaktersiz bir adamla evlenmiş.. sonuç bu!.. bizlere düşen duyarsız kalmamamız etrafımızı iyice gözlemlememiz, bu tür insanları dikkatimizden kaçırmadan daha vahim durumlar olmadan gerekli yerlere şikayet etmemiz..

Bunlar nasıl insanlar, hem bir cana kıyıp hem de gözümüzün içine baka baka günlerce yalan söylediler. Hele o Kader e ne demeli.. yayına gelip olay günü olanları daha doğrusu yalanları anlatırken hiç utanmadı mı? bir de hamile bu insan... o yavurcağı tarlaya atarken karnındaki bebeği hiç mi düşünmedin?? inşallah doğum yapar yapmaz çocuk esirgeme kurumu bebeğini alır elinden.. böyle dua edilmez biliyorum ama; Allah'ım böyle insanlara evlat verme ya rabbim, demekten kendimi alamıyorum...

Birr kopek bile sahibi oldugunde gozyasi dokuyor...
Bunlarrr insan olamaz....
Lanett olsunnn lanett olsunn lanett olsunn lanett olsunn lanett olsunn
senağlama

dun tam seredemedım programı ama burdan takıp ettım dılber bulacak belasını bu gıbı suclardan ıcerı gırenlerı pek yasatmıolar okuoruz duyuyoruz oda hakettıgını bulacak

insanlıktan nasibini almamışlar bunlar bazı arkadaşlar cahillikten demişler katiyen katılmıyorum caniliğinden yaptı cahil insanlarında vicdani var ama caniliğin eğitimle filan alakası yok arkadaşlar ,karı tek ayak üzeriende yüzlerce yalan söyledi hiç utanmadı yedi içti yattı balayı yaptı hasba öldürdüğü çocuğunun sayesinde otel o kadar rahat ğeldiki dizi film senaüryosu na taş çıkartacak yalanlarına devam etti kahbe amaç biraz daha yeyip içmek yatmaktı gözüne kalem çektiği gün dü kemalin pproğrama katıldığı gün ,böyleleri idam edilmeyi haketmiyormu batsın ab ye girme uyum yasaları

o yavruyu nasıl öldürdüler tarlara kurda kuşa yem ettilirse onlarında aynı şekilde ölmesi anca bu acyı hafifletir

gözüne kalem çektiği gün kemalin programa katıldığı günmüydü?ya kemal hangisiydi gözlüklü sümsük bi adam vardı omuydu?

ya o kaderde bununla aynı ruhtan ikiside pispis sırıtıyordu

günaydın arkadaşlar.valla sabırsızlıkla bekliyorum programın başlamasını.ben aslında bu tür programları pek izlemezdim.nasıl olduysa denk geldi.benimde muhammet yaşında oğlum var.artık dışarı çıkarken bile çok korkuyorum.etrafta böle cani ruhlar varken evlatlarımız Allah'a emanet.kadın evladı ölmüş hiç tepki vermiyosa senin benim evladım için zaten üzülmezler.evlatlarınıza dikkat edin.müge hanım dediya tırnaklarınızı çok kısa kesmeyin diye çok haklı.bu sözle öyle ürperdimki anlatamam.dünya ne hale geldi yaa:çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook:Saruboceq:.

Hiç uyumadım gece.
Kendimin de bisürü derdi var ama bütün gece dön sağa Dilber, dön sola Muhammet.
Çok yorgun ve bitkinim.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Programı bekliyorum, bakalım neler olacak?

Müge Anlı son olarak 45 gün boyunca aradığı Muhammed Fırtına adlı çocuk ölü bulununca yıkıldı. Ertesi sabah canlı yayına doktor gözetimde çıkıp programı yapmaya başladı. Muhammed Fırtına ölü bulunmuştu ama Anlı işin peşini bırakmıyordu. Muhammed'i kim öldürmüştü?

Öğleden sonra ise korkunç haber Müge Anlı'ya ulaştığında ünlü sunucu hıçkırıklara boğularak sinir krizi geçirmeye başladı. Doktor kontrolüne alınan Müge Anlı, büyük bir yıkım yaşadı.

Müge Anlı, kendisi ile birlikte ölen çocuğunu arayan anne Dilber Fırtına ve sevgilisi Kemal E.'nin kendilerini cinsel ilişkiye girdikleri sırada gördüğü için küçük Muhammed'i döverek öldürdüklerini öğrenince fenalaştı.

Akşam ATV Ana Haber bültenin canlı yayın konuğu olan Müge Anlı olayı gözyaşlarına boğularak anlattı. ATV Ana Haberin yayınından sonra Müge Anlı tekrar fenalaştı ve yeniden doktor kontrolüne alındı.

Kaynak:hürriyetport

:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…