o çocuk sadece bişiler gördü diye öldürülmedi
ama umarım o felaketide yapmamışlardır
canim bence sen daha fazla okuma,izlemede programi hamileymissin etkilenmesin yavrun biliyorum anne adayisin ama kendini yormabu kadının pisliği o kadar cok ki bence kemalle ılıskıye gırmış olması ufak kalır
kadın oglunu oldurup tek damla goz yazı dokmemıs bır canı...
diyemez canım uyduramazda hiç bir sey eger dayak olayı varsa otopside cıkar eee otopside bu cocuk illaki tırmaladı cırpındı garip dovulurken orda bunu yapan adilerin dna ornekleri cıkacak ... az oncede soledim gibi hastaneye goturse o halde hastanedekiler polise haber vercek dustu dese bu dayak darp izleri sorulacak varsa umarım yoktur cinsel bir istismar oda ortaya cıkacakki ben arık bundan bile şuphe ettim arkadasın dedigi gibi bari tek dayak yerken acı çekmiş olsun yavrucak ya başka olaylarda varsa bu pis kadından hersey beklenir bence :S
diyemez canım uyduramazda hiç bir sey eger dayak olayı varsa otopside cıkar eee otopside bu cocuk illaki tırmaladı cırpındı garip dovulurken orda bunu yapan adilerin dna ornekleri cıkacak ... az oncede soledim gibi hastaneye goturse o halde hastanedekiler polise haber vercek dustu dese bu dayak darp izleri sorulacak varsa umarım yoktur cinsel bir istismar oda ortaya cıkacakki ben arık bundan bile şuphe ettim arkadasın dedigi gibi bari tek dayak yerken acı çekmiş olsun yavrucak ya başka olaylarda varsa bu pis kadından hersey beklenir bence :S
gözüne kalem çektiği gün kemalin programa katıldığı günmüydü?ya kemal hangisiydi gözlüklü sümsük bi adam vardı omuydu?
ya o kaderde bununla aynı ruhtan ikiside pispis sırıtıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?