ya bunlar çocuğu öldürmüşler bence ondan al 20 bundan al 10 karşılıksız mı veriyolar bu kadına .
kadının evi zaten yol geçen hanı gibi...
bugün bulunsun bu çocuk yagamyoncuiremsu
ay bi ara banada o his geldi,hani köyde sadece 2 araç varmış ya kasabayla köy arası,ee haladada yok çocuk acaba yolda bişey mi oldu diyodum ama yok yok...dilber şırfıntısı onu sevgilisine yolladı oralarda bi yerlerde o çocuk ay sinirden yarım ekmekten fazla yedm yaÇok üzgünüm çoook
bunun üzerine dilberde oğlum iyimiymiş nasılmış dedi alkisalkisalkis
mügede onu sen söyliycen dedi:dance:
ya telefonda dilberin başının altından çıktığı idda edilmedi mi ya .hala oğlum nasılmış iyimiymiş diyo yahu sen yapmışsın işte sana sormak lazım :)
şimdi haberlede izledim dilberin ne halt yediği ortaya çıktı sonunda kemalle ilişkisini gördüğü için öldürmüş muhammedi pardon kazaaaaa olmuş döverken başını çarpmış !!!!!!! allah belanı versin dilber başka da bişey demiyorum sana kötükedihüso
yarın mügeyi izlemek lazım ..daha bugün bir izleyiciye; daha neler dilberde kalkıp çocuğunu öldürecek değil ya demişti..bakalım yarın ne diyecek..
kendimden bölüm bölüm yaptığım yorumları topladım kızlar ...aslında bir çoğunuzda aynı şeyleri söylemişsizniz dilber başından beri herkes dilber diyorsu zaten...pislik kadın ömür boyu hapis yatarsın inşallah
arkadaşım bende senin gibiyim çocuklara şiddete karşıyım birde anne olan fedakar olmalı yeri geldimi kendi yemeyip çocuğuna yedirmeli çok üzücü düşündükçe üzüntüden kahroluyorum altı yaşında hiçbişeye karşı koyamaz kuş kadar canı var çocukların allah c.c kimseye kayıp acısı yaşatmasın böyle kadınlarada çocuk vermesin nasılda sırıtıp hayatını yaşamaya devam ettiBenimde 6 yaşında bir kızım var,
Bazen sinirlenince sesimi yüksletiyorum kızıyorum, sonrasında içimde bi sızlama bi pişmanlık, sabaha kadar uyumuyorum...
Bu kadın nasıl bir anne dir kii evladının döverek ölümüne sebep oluyorda, bu kadar rahat olabiliyor..
Algılamakta güçlük çekiyorum arkadaşlar, bu gece bana uyku yok, biz ler 7 kat yabancı iken, şahsım adına söylüyorum, her an muhammet nasıl can verdi diye düşünüyorum, o muhammetin 6 yılda bi kare bile bi fotoğrafı nasıl olmaz..hayatta her şeyi seçme şansın var, ama anne ve babanı kendimiz seçemiyoruz, yavrum ne anadan hayır var ne babadan, aç ve sefil yaşadı, işkenceylede öldü...
ayy bu muhammed haayyla mı bulunamadı yawww.
ben size deyim kıslar,onu babası sattııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ayy bu muhammed haayyla mı bulunamadı yawww.
ben size deyim kıslar,onu babası sattııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ne satması öldürülmüs zavallım.:çok üzgünüm:
nerden cikardin bulunamadigini cocuk ölü bulundu, once bi msjlari okusaydin..
tatlım bu ne şiddet...sordum sadece niye hemen ters davranıyorsun anlamadım...sinirlerin bozuk sanırım.:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?