Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Benimde 6 yaşında bir kızım var,
Bazen sinirlenince sesimi yüksletiyorum kızıyorum, sonrasında içimde bi sızlama bi pişmanlık, sabaha kadar uyumuyorum...
Bu kadın nasıl bir anne dir kii evladının döverek ölümüne sebep oluyorda, bu kadar rahat olabiliyor..
Algılamakta güçlük çekiyorum arkadaşlar, bu gece bana uyku yok, biz ler 7 kat yabancı iken, şahsım adına söylüyorum, her an muhammet nasıl can verdi diye düşünüyorum, o muhammetin 6 yılda bi kare bile bi fotoğrafı nasıl olmaz..hayatta her şeyi seçme şansın var, ama anne ve babanı kendimiz seçemiyoruz, yavrum ne anadan hayır var ne babadan, aç ve sefil yaşadı, işkenceylede öldü...

ya bunlar çocuğu öldürmüşler bence ondan al 20 bundan al 10 karşılıksız mı veriyolar bu kadına .
kadının evi zaten yol geçen hanı gibi...

bugün bulunsun bu çocuk yagamyoncuiremsu

bunun üzerine dilberde oğlum iyimiymiş nasılmış dedi alkisalkisalkis
mügede onu sen söyliycen dedi:dance:

ya telefonda dilberin başının altından çıktığı idda edilmedi mi ya .hala oğlum nasılmış iyimiymiş diyo yahu sen yapmışsın işte sana sormak lazım :)

kendimden bölüm bölüm yaptığım yorumları topladım kızlar ...aslında bir çoğunuzda aynı şeyleri söylemişsizniz dilber başından beri herkes dilber diyorsu zaten...pislik kadın ömür boyu hapis yatarsın inşallah

yarın mügeyi izlemek lazım ..daha bugün bir izleyiciye; daha neler dilberde kalkıp çocuğunu öldürecek değil ya demişti..bakalım yarın ne diyecek..

hadi yaaa... belliydi zaten.. konuşurken yoksa bi ana bu kadar sakin olabilirmi yaa.. yazık küçücük yaa..

yarın mügeyi izlemek lazım ..daha bugün bir izleyiciye; daha neler dilberde kalkıp çocuğunu öldürecek değil ya demişti..bakalım yarın ne diyecek..

ayy öylemi demişti....senağlama yarın KK olarak mügeye mail atalım kızlar ben bilmiyorum nasıl atılacağını ama hepimiz mailin sonuna KK yazalım tepkimizi gösterelim ....bu kadın pislik bu kadın ya yorum bile yapamıyorum artık bir sürü işklence yapmak geliyor içimden ...ah bana verselerrrrrr

bunun üzerine dilberde oğlum iyimiymiş nasılmış dedi
mügede onu sen söyliycen dedi

bu ne zaman oldu ben sabah avusturya saatiyle 9.30 da actim tv yi göremedim..müge mi haber verdi muhammedin bulundugunu?

Muhammet'i annesi mi öldürdü

Müge Anlı'nın programına çıkarak kayıp oğullarını arayan çiftin çocukları Çorlu'daki bir tarlada bulundu. Programda izleyiciler tarafından 'Sen ne biçim annesin, oğlunun ölüm haberleri yayınlanırken sırıtıyorsun' eleştirilerine maruz kalan annenin bu durum o zamanlar da şüphe çekmişti. Çorlu'daki tarlada bulunan kayıp Muhammet'in 1,5 aylık cesedi herkesin aklına annenin bu görüntülerini getirdi.

Çorlu'da 45 gündür kayıp olan ve önceki gün bir tarlada cesedi bulunan 6 yaşındaki Muhammed'in annesi ve sevgilisini ilişkiye girerken gördüğü, bu yüzden dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayetle ilgili anne ve müteahhidin de aralarında olduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Çorlu Nusratiye Mahallesi Kumluca Mevkii'ndeki önceki gün öğlen saatlerinde tarlasında çocuk cesedi bulan vatandaş durumu polise bildirdi. Tarlada inceleme yapan Çorlu polisi ve Cumhuriyet Savcısı, çürümeye başlayan cesedin 5 - 6 yaşlarında bir erkek çocuğuna ait olduğunu tespit etti.

Küçük çocuğun cesedi Çorlu Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Cesedin 45 gün önce Çorlu'da kaybolan ve ulusal televizyon kanallarına haber olan Muhammed Fırtına'ya ait olabileceği ihtimali üzerinde duran polis anne Dilber ve baba Ümit Fırtına'ya haber verdi. Çocuklarının kaybolması ile ilgili bir televizyon kanalına katılmak için ıstanbul'da olan çiftin olay yerine gelmesi istendi. Akşam saatlerinde kente gelen anne Yıldırım, Muhammed'i kıyafetleri ve ayakkabısından teşhis etti. Muhammed'in cinayete kurban gittiğinden şüphelenen polis anne ve babanın ifadelerine başvurdu. MUHAMMET'ıN ANNESı DE GÖZALTINDA.
Genç kadın ifadesinde komşuları Sinan G.'nin evinde sevgilisi Kemal E ile ilişkiye girdikleri sırada Muhammed'in kendilerini gördüğünü söyledi. Küçük çocuğu gördüklerini anlatmaması için korkutmak istediklerini ve dövdüklerini anlatan anne Yıldırım Muhammed'in düşerek başını yere çarptığını ve bu sırada öldüğünü ileri sürdü. Daha sonra cesedi Sinan G.'nin imam nikahlı eşi Fadime S.'nin çocukları Kader ve Kadir ile birlikte boş araziye attıklarını itiraf etti. Bunun üzerine polis müteahhit Kemal E. ile televizyon programlarına da katılıp Muhammed'in kaybolması ile ilgili konuşan Sinan G. (34), Fadime S. (38) Kader S. (18) ve Kadir S.'yi (16) gözaltına aldı. Zanlıların sorgusu sürüyor.
senağlama

allah cezasını versin bu kadının
bir insan evladının cesedi üstüne 45 gün nasıl yalan söyler
mantık işi değil :1no2:
yeni duydum şoklardayımm :1no2:

Annesi öldürmş ya..

Aptal kadın bir de oraalara cıkıp numara yapmaya calısıyordu..

yazık oldu cocuga senağlama

arkadaşım bende senin gibiyim çocuklara şiddete karşıyım birde anne olan fedakar olmalı yeri geldimi kendi yemeyip çocuğuna yedirmeli çok üzücü düşündükçe üzüntüden kahroluyorum altı yaşında hiçbişeye karşı koyamaz kuş kadar canı var çocukların allah c.c kimseye kayıp acısı yaşatmasın böyle kadınlarada çocuk vermesin nasılda sırıtıp hayatını yaşamaya devam etti

Allahım ya hala aklıma gelmıyor mu deli oluyorum...
Makyaj yapıp cıkıpta "oglum bulundu bugun galıba" deyıp moral olsun dıye makyaj yaptım demesı...

Dün mınıbuste nıye emnıyete cagırdılar senı dedıklerınde"ınsallah mutlu haberler alırıs" dıye masum anne bakısı atması...

Bu kadar mı ınsanoğlu Allahtan korkmaz oldu artık ya...

yaa gece gece dürttü bişey beni uyuyamadım gündüzde nete giremedim hep aklımdaydı elim ne bi işe vardı ne bişeye allah kahretsin ne hale geldik biz böle nasıl insanlar olduk aklım almıyooo:çok üzgünüm:
lanet olsun böle anayada babaya göz göre göre insanlarla dalga geçti o adi kadınn varya yemin ediyorum bunun tek cezası idam asıcaksın bölesinii hiç mi vicdan yok merhamet yok sende be allahsızzkötükedihüso sen nasıl bi insansın ki sana insan demeye dilim varmıyo en vahşi hayvan bile yavrusunu koruyup kollarken yaşama hazırlarken sen kendi öldürdüğün yavrunu 45 gün dalga geçtin :çok üzgünüm:
vah ki ne vah bize benneyaptımki
ne olcak şimdi devlet bizim ödediğimiz vergilerle paralarla bu şerefsizi beslicek klava:yattıcak yattıcak snrada çıkıp aramızda dolaşacakkkkötükedihüsoyok bunu hazmedemiyorumm bi lokma ekmek bi bardak su vermesinler bu pisliğe caniyeekötükedihüso
offf daha neler dicem deeee...........................
allahın tüm kötülüklerden ve kötülerden vede kötü olmakdan sana sığınırız :Saruboceq:sen ümmeti muhammetle bizlerin yavrularını vede bizleri karu yarabbim:Saruboceq:
oküçük bi melekti uçtu gitti ama içim acıyoo senağlama

ögrenince sok oldum yaa yaa nasıl dünyada yaşıyoruzzz anlayamadım bu kadar olur nasıl bi kadınnnınsın sen suçlamadıgın insanlar etmedigin yalanlarr nasıll kıydınn masum yavruna vizdansızzz sokakta gördügümüz kedi köpekler bilee yavrularını koruyolarr daha dicegim cok sey var ama offff offfff cok kötü oldum yaa beklemiyodum hareketlerinden süpeleniyodum amaa bi anne yapamaz diodummm malesefkiii yapmış yapacagınııı

kızlar bazı arkadaşlarımız polise kızıyor ama onlarda ne yapsın malum insan hakları yasaları ve AB ye uyum çerçevesinde polisinde eli kolu bağlı düşünsenize sormuşlar kemali tanıyomusun yok demiş bunlarda çocuğun resmi yok demişler çizelim deyince 4 tane çizdirdiler çocuk öğlen kayboldu diyorlar ama polise geceyarısı gidiyorlar yani polis bile bunlara tahammül edememiş belkide sürekli yalan beyanda bulunduklarından bunlara inanmadılar bile

ayy bu muhammed haayyla mı bulunamadı yawww.
ben size deyim kıslar,onu babası sattııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

ne satması öldürülmüs zavallım.:çok üzgünüm:

nerden cikardin bulunamadigini cocuk ölü bulundu, once bi msjlari okusaydin..

tatlım bu ne şiddet...sordum sadece niye hemen ters davranıyorsun anlamadım...sinirlerin bozuk sanırım.:sm_confused:

yok bebekim terslemek degil o kadar yazmisiz insan bi goz atar degil mi, evet sinirlerim bu aptal kadin yuzunden cok bozuldu cok uzuldum yavrucagizima yasattiklarinasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…