Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Acaba daha neler göreceğiz, neler yaşayacağız, duyacağız? Gittikçe insanlar kimseye güvenmemeyi öğreniyor..Çocuklarımızın da çocukları nasıl bi dünyada yaşayacaklar acaba?Kimselere güvenemeyeceğiz heleki bunları gördükten sonra

ayyy kızlar ya ilk günden beri takip ediyodum programı bügünde hastanede oldugun için izleyemedim çok merak ettim şimdi nasılda kaçırdım ama çok sevindim katilin bulunmasına neden yapmış acaba birbilgi verdilermi ya oanları düşünemiyorum keşke izleye bilseydim şimdi tesadüf sizlerden ögrendim neyse katil bulundu ya önemli olan o

offf offf insanın bu devir de komşuna deilll kendi akrabalarına
bile güvene kalmadı...
nasıl bi devirdeyiz yaaa
kendimi de geçtim
çocuklarımız ve doğacak çocuklarımızı nasıl bir hayat bekliyor
allahım korusun onları yaaaa

evet su kurbağası kımseye güvenemıcez artık nasıl bir çirkin dünya halıne getiriyorlar bu pislik hasta ruhlu insanlarr

ya bunlar nasıl bir aile...birisinin ne olduğu belli değil..öyle böyle biri....
birisi utanmaz,insanları katledecek kadar caniiiiii
nasıl yetiştirilmiş bunlar
iyide ilknur tanımıyorsa okanı bunlar neyin kavgasını yapmış ki...anlamadım ben

gökhanında elleri kelepçeli getirmişler sorguya..delilleri yok etmeye çalışmak ve adaleti şaşırtmak suçundan..bu arada Rahmi bey açıkladı ağırlaştırılmış mühebbet den başka ceza alması söz konusu değil dedi..ne pis bi sırıtma vardı ya yüzünde gördünüzmü? pislik canavarrr

bence gökhanla aralarında bir sorun vardı veya yoktu gökhan aşıktı .çok iyi anlaşıyorduk diyor ya.gökhan yaştırtmış olabilir her şey olabilir ama kesin gökhan da var.zaten tutuklu şuan da o da

ya nasıl kıydı o çocuklara ya nebiçim bir vahşet allahım düşünüyorumda umarım haettiği cezayı alır ama bence gökhan herşeyi biliyodu nasılda sogukkanlı konuşuyo ya sinir oldum

Suçlular katiller o caniler bulundu içim rahatladı evett,
ama hala inanamıorum ben
Evet Gökhan da işin içindeydi ve hatta o tartışma Gökhan la olmuşta olabilir.Belkide beraber işlediler cinayeti.anlamak mümkün deil aileye Allah büyük bi sabır versin

ya kaynanadan bile şüphelenildi gerçek suçlunun bulunduguna okadar sevindim anlatamam bukadar cani bir insan olamaz tüylerim diken diken oldu

Allah kahretsın senin gibi canavarı
gebersen gitsen toprak kabul etmez seni, yatacak yerin yok senin pislik
Allahın laneti üzerinde olsun

Celalettin Cerrah bile şaşkındı farkında mıydınız
sureklı sapık ve canı ruhlu oldugu söyledı
vee o adi yüzün çıkışını hepimiz gördük
utanmadan sırıttı bile

Alinin de alnından öpmek istiyorum, onun yardımları cok buyuk
o gun teshıs ıcın Aliyi sorguya aldılar bence

Allah kahretsın yaa bir de duvara yaslanıp sıgara içmiş aynen böyle pişkin pişkin bakıp
cok sınırlendım kızlar yaa ufacık masum yavrulardan ne ıstedın hayvan herif

Hiçbir şey göründüğü gibi değildir
eminimki ilknur ve cocukları cennet bahcelerinden birindedirler

artık yarın derler neden cinayeti işlediğini..
ya hem kendi hayatlarını hemde o ailenin hayatını maffettiler..
şimdide bir ömrünü hapishanede geçir...hadi başkalarına kıyıyorsun ,aklından geçiyor ama insan bir ömrüne nasıl kıyar ki...............

ya ben ta izleyemedim elektirikler gitti tahsin olaydan sonra okanı hiç görmedim demişti şimdi nasıl orada sigara içtiğini anladı

bakalım belli olacak altından neler çıktığını eminim polisimiz paylaşacaktır bizlerle

belliki başa emellerle girdi oraya..yada daha önceden tecavüz etti yada brlikte oldular..para filan istedi belki o gün tehdit edip..yada ilknur söyliycem seni kocama dedi...

X