• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

31 kullanıcı ve 43 misafir. hepımız yarın 9' da ekran başına. işten yarım gun ızın aldım bu olay ıçın.

adi karı cuma günü proğramından kovdu bunları artık istemiyorum dedi müğe
sonra dilber kayın validesi ne suç atmaya çalıştı birazdaha oyalamak adına
otelde keyif çatmak için

ama benim garibime ğiden o alenin ortak olması onlar doğrucu davut kesildelr biz yalanı sevmeyiz filan dediler o kader midir nedir dürüst lükten bahsedip durdu bu nasıl iş kafam basmıyo arkdaşlar nasıl tezğah bu

Gercekten psikolojim bozuldu bunlar yuzunden...Ruyalarima kadar girdi hamile hamile..Esim zaten istemiyordu bakmami...Artik iki gundur olayin gercekleri yuze cikinca dahada fena oldum...Burayi okuyorum içimden birseyde yazmak gelmiyor bile....Allah boyle insan seklindeki seytanin esirlerinden bizide nesillerimize uzak tutsun karsilastirmasin INSALLAH....

dün de yazmıştım,tekrar yazayım buradan. ben duşunuyorum bunu burdan acaba polıs neden bıran önce ataga gecmedı ki;

1 hafta önce muge hanıma bır mail yolladım aynen kopyalıyorum arkadaşlar;

sn. Müge hn. bence dilber ve çocugun kayboldugunda yanında olan, altını alan kadın bu çocugu ya duşurduler, ya dıkkatsız davrandılar çocuk öldu, kımse anlamasın dıye gömduler. köyde araştırma yaparsanız bu cocugun cesedi çıkar. çunku sağken dedı, sağlık ocagı demedı. lutfen mailimi cıddıye alın. bu kadına tahammulum kalmadı artık.

bir kadın nasıl olurda anne de denmez böylesine
çocuğunun öldüğünü bile bile nasıl makyaj yapar yemek yer otelde konaklar gülücükler saçar nasıl olur şimdi kanalın sayesinde1 ay konakladı yedi içti
şimdi ise bizim ödediğimiz vergiler ile beslenecek
cennet anaların ayağındadır dilber anne bile değil hayvan kadar olamadı
cehennem ayağının altında olsun dilber bu tarafta da öteki taraftada
böylesini assınlar halkın eline versinler onlarda etini elleriyle kopartsınlar. çocuğun cesedini köpekler parçaladığı gibi seni biz parçalayalım o zaman anlarmısın 250 gr malın nelere yol açtı dilber yediğin haltlar ufacık birçocuğa mal oldu

Bence hepimiz yarin sabah Müge hanima mail atalim...Ayni mesaji atip KK dan attigimizada tepkimizide belirtelim....

nasıl vicdanı sızlamadı bu adi kadının ne kadar rahattı onun rahatlığı biraz benide rahatlatıyodu evlatlık vermiştir diye enazından çocuk sıcak bi yemek yiyordur diye düşünüyordum

BABAANNE:oğlundan kurtulmak için evlendirdi sorunlu geriz..oğlunu
ÜMİT:gücü küçük çocuğa yeten ilgisiz yalancı biradam
DEDE VE ANNEANNE:kızının pisliklerinden kurtulmak için hemen evlendirdiler
BUNLARDA SUÇLU DEĞİL Mİ?

arkadaşlar bütün mesajlarınızı okudum.denk geldiğinde bu programı ben de izliyordum.yarını ben de merak ediyorum.izleyen arkadaşlar lütfen en ince ayrıntısına kadar yazın olr mu?yarın sabah işte olucam.özellikle de kader ve sinanla ile ilgili.

ya ben bişiyi anlamadım
otobüs muavini çıktı yok muhammed arabaya bindi,durağana gitti,ben gördüm vsvs dedi durdu
peki bu neydi şimdi
bu kişide onların adamımıydı,yalanmı söyledi yoksa büyükkkkkkkkkk bir tesadüfmü ama bu kadar da tesadüf olmazki..iki çocuğunda adı muhammed ,ikiside babam hapiste demiş,ikiside 6 yaşında...o adama ne oldu..yoksa gerçektende tesadüf mü yoksa bu çocuk gerçekten durağana gittimi? otobüs firmasında da görmüşler ya ,kamera kayıtları var..o zaman neden bir daha çorluya getirildi,orada bırakılırdı..anlayamadım ben

şimdi haberlede izledim dilberin ne halt yediği ortaya çıktı sonunda kemalle ilişkisini gördüğü için öldürmüş muhammedi pardon kazaaaaa olmuş döverken başını çarpmış !!!!!!! allah belanı versin dilber başka da bişey demiyorum sana kötükedihüso

hemde peygamberimiz(s.a.v) min ismini koymuşlar..ne kadar da güzel bir isim ama kaderi güzel değilmiş..mekanı cennet olsun

Back