- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
aynen bnde dün anneme sölediim
çocuğun ölü bulunduğunu annem oturdu ağladıı
bnde dünden beri aklıma geldikçee...
nasıl yaptıı nasıııl
hiiçmi duygu yoook
birde o o.... diokki bunu yapan en sevdiii ciğernden bulsun diee
işte bulmuşsuuun
yahuu
boşaltmam lazım içimiii
olmaz böle bişey
bu şerefcan mevzusuından daha,da adicee alçakcaaa namussuzcaa
yaa verin şu kadını bize
tüm kadınlar olarak biz verelim şunnn cezasınııı
valla canim o kadina bi tokat dahi olsa atmak isterdim solum iyidir...bide muhammed bulununca dna sinin yapilmasini istiyorum dedi babaannede o zaman tebessüm etti yapilsn dedi muhammed bulunca yapilsin bende istiyorum dedi müge mi ne biri sormustum neden böyle gülüyorsun diye birsey demistide unuttum orayi yani nasil olsa bulunmayacak diye heveslendi...birde babaanen evden kokular geliyor diye gittiginde evi geri izlerken dilber yine gülmüstü rahmi kizincada kaynanam bizden süphelendi ya ondan güldüm dedi..demek ki en ufakta olsa bir pismanlik duymamis en ufakta olsa ici yanmamis hadi cinnete girdi kendini kaybetti desek yok yok...
su kaderide anlamiyorum yani nasilda siyrilmak icin dilberi suclu durumuna düsürmek icin konsutular oda bisy diyemedi tabi,..zaten sucluda bilmiyor gibi davrandlar
bu kader hamile mi? bu kiz evli degil sanirim ya bunlar nasil o evde sinanin evinde bulusup iliskiye girerler baskasinin evinde ya kadin öldün mü sey diye tövbe yarabbim cok üzüldüm ya... ben en basindan biliyordum eger ümit birsey yapmis olsaydi bu zamana kadar bukadar skistirmaya herseyi söylerdi diye...ya resmein sinanda seymis evinde milleti bulustruyor para mi aliyor ki oda
Son düzenleme: