• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

aynen bnde dün anneme sölediim
çocuğun ölü bulunduğunu annem oturdu ağladıı
bnde dünden beri aklıma geldikçee...
nasıl yaptıı nasıııl
hiiçmi duygu yoook
birde o o.... diokki bunu yapan en sevdiii ciğernden bulsun diee
işte bulmuşsuuun
yahuu
boşaltmam lazım içimiii
olmaz böle bişey
bu şerefcan mevzusuından daha,da adicee alçakcaaa namussuzcaa
yaa verin şu kadını bize
tüm kadınlar olarak biz verelim şunnn cezasınııı

valla canim o kadina bi tokat dahi olsa atmak isterdim solum iyidir...bide muhammed bulununca dna sinin yapilmasini istiyorum dedi babaannede o zaman tebessüm etti yapilsn dedi muhammed bulunca yapilsin bende istiyorum dedi müge mi ne biri sormustum neden böyle gülüyorsun diye birsey demistide unuttum orayi yani nasil olsa bulunmayacak diye heveslendi...birde babaanen evden kokular geliyor diye gittiginde evi geri izlerken dilber yine gülmüstü rahmi kizincada kaynanam bizden süphelendi ya ondan güldüm dedi..demek ki en ufakta olsa bir pismanlik duymamis en ufakta olsa ici yanmamis hadi cinnete girdi kendini kaybetti desek yok yok...
su kaderide anlamiyorum yani nasilda siyrilmak icin dilberi suclu durumuna düsürmek icin konsutular oda bisy diyemedi tabi,..zaten sucluda bilmiyor gibi davrandlar
bu kader hamile mi? bu kiz evli degil sanirim ya bunlar nasil o evde sinanin evinde bulusup iliskiye girerler baskasinin evinde ya kadin öldün mü sey diye tövbe yarabbim cok üzüldüm ya... ben en basindan biliyordum eger ümit birsey yapmis olsaydi bu zamana kadar bukadar skistirmaya herseyi söylerdi diye...ya resmein sinanda seymis evinde milleti bulustruyor para mi aliyor ki oda

Son düzenleme:
kızlar şok oldum yaa
bir anne bunu evladına nasıl yapar anlamıyorum aklım almıyor
hiçmi insanlıkdan nasibini almamış bu yaratıkk
yazık günah yaa rezillikk insan bayan olduğundan utanıyor böyleleri yüzünden yaa

kanım dondu ağlamaktan yazamıyorum ya o kal... bizim elimize verseler ya bi allahım güzel yavru muhammetin mekanını cennet eyle

valla canim o kadina bi tokat dahi olsa atmak isterdim solum iyidir...bide muhammed bulununca dna sinin yapilmasini istiyorum dedi babaannede o zaman tebessüm etti yapilsn dedi muhammed bulunca yapilsin bende istiyorum dedi müge mi ne biri sormustum neden böyle gülüyorsun diye birsey demistide unuttum orayi yani nasil olsa bulunmayacak diye heveslendi...birde babaanen evden kokular geliyor diye gittiginde evi geri izlerken dilber yine gülmüstü rahmi kizincada kaynanam bizden süphelendi ya ondan güldüm dedi..demek ki en ufakta olsa bir pismanlik duymamis en ufakta olsa ici yanmamis hadi cinnete girdi kendini kaybetti desek yok yok...
su kaderide anlamiyorum yani nasilda siyrilmak icin dilberi suclu durumuna düsürmek icin konsutular oda bisy diyemedi tabi,..
bu kader hamile mi? bu kiz evli degil sanirim ya bunlar nasil o evde sinanin evinde bulusup iliskiye girerler baskasinin evinde ya kadin öldün mü sey diye tövbe yarabbim cok üzüldüm ya... ben en basindan biliyordum eger ümit birsey yapmis olsaydi bu zamana kadar bukadar skistirmaya herseyi söylerdi diye...ya resmein sinanda seymis evinde milleti bulustruyor para mi aliyor ki oda

evet cnm şimdi bnde onu düşündüm
babanne belki öldürmüştr dierek kanepeye bakarken
bu herzmnki gibi pis pis sırıtıyorduu
yaa bn anlamıyoruum
insan bi hayvanı yanlışkla ezse öldürse içi sızlar
bu yavruyu maalesef o doğurmuş nasıl yaptıı
yaptıysa nasıl 45 gün dayayndıı
nasıl bişey
wallahi bu seneki oscar ödülü için aday aranmasıın
TÜRKİYEDEN DİLBER FIRTINA bi numaralı oyuncuuymuş
:mymeka:kötükedihüso:oklava:

bende 45 gündür yakından takip ediyordum haberleri.Muhammed sağ bulunsun diye cok dua etmiştim..o kadına anne denemez..sözler yetersiz kalır..

dün atvdeki programda Muhammed'in babası sacma sapan sakalar yapıyordu."dilber enerji içecegi içti ondan bugün cok konusuyor"diye sözde saka yapıyordu.hayret etmiştim bu durumda saka yapılabilinir mi diye.böyle ana baba olmaz olsun..

Garsoniyer olarak kullanmışlar o evi demekki..daha ne haltlar yediler günahı boynuna artık..Ümitten hiç bahseden olmadı dimi?onun görüntüsü filanda yok hiçbiyerde..ay bi yarın olsa yaaa...çok merak ediyorum mügenin söyliyceklerini..Ümit nerede, ona ne olmuş acaba? Bence ümite söylemiştir dilber..o kadar gün tek başlarına otelde kaldılar..kesin anlatmıştır ama ümit de susmuştur,korkuttu belkide onu..hatta kavga ettilerdi ya geçen cuma otelde,Ümit otele gitmemeişti bikaç gün küs olduklarından,sonra dilber hep ümiti suçlamıştı,bence kavga bu yüzden çıktı,dilber de bak ben sana neler yapıcam diye,salladı Ümite..

ay allah nasıl biliyosa öyle yapsın bı kadını zaten muhammet sag iken dedi dilini geri cekmişti allah belnı versin

evet cnm şimdi bnde onu düşündüm
babanne belki öldürmüştr dierek kanepeye bakarken
bu herzmnki gibi pis pis sırıtıyorduu
yaa bn anlamıyoruum
insan bi hayvanı yanlışkla ezse öldürse içi sızlar
bu yavruyu maalesef o doğurmuş nasıl yaptıı
yaptıysa nasıl 45 gün dayayndıı
nasıl bişey
wallahi bu seneki oscar ödülü için aday aranmasıın
TÜRKİYEDEN DİLBER FIRTINA bi numaralı oyuncuuymuş
:mymeka:kötükedihüso:oklava:

dogrusun canim Allah merhametimizi elimizden almasin..ya cocugum zaten hep dayak yemis dövülmüs en cok üzüldügüm garip gelip garip gitti yavrum..birde merak ediyorum bu dilberi nasil sorguladilar nasi itiraf etti yalan söylemistir yine ama nasil söyledi cok merak ediyorum polis amcalarim caksaydi bir iki asaglik kadina

:çok üzgünüm:

geçenlerde izledim, bir kadın tel ile bağlanmıştı.
gerçek bir olaydan yazılan bir kitaptan bahsetmişti. o kitapta da çocuk, babasını başka bir kadınla uygunsuz durumda gördüğü için babası tarafından öldürülmüştü.
tel ile bağlanan kadın; dilberin de bu şekilde görülmüş olabileceğini ve onun öldürmüş olabileceğini söylemişti de programdakiler bunu pek inandırıcı bulmamıştılar.

minicik yavruya çok çok üzüldüm. orada rahat edecek hiç olmazsa. :çok üzgünüm:

diğerleri en ağır şekilde cezalarını bu dünyada da çekerler umarım...

polisin bu olayda elinden geleni yaptığına inanmıyorum. iyi sorgulasaydılar, çok daha erken olay ortaya çıkardı. :kızgın: ekran başından insanlar ne sahtekar olduklarını anlıyor da onlar diplerindeyken nasıl anlayıp konuşturamadılar, hayret doğrusu...

Canım çakma filan kalmadı artık sorgularda..Çok titizler bu konuda..Kimse o riski almaz..çarpraz sorgu denen bi sorgulama yöntemi var..deneyimli eğitimli cinayet masası dedektifleri bi odaya sokup 4-5 tanesi birden aynı anda sorular soruyolar,psikolojik olarak çökertiyolar..birinden birine cevap verirken bi açık çıkıyo ortaya..Yöntemleri süper yani..birden fazlaysa şüpheli,birini sorgularken diğeride yan odada sorguya çekiliyo..çarpraz sorguya filan girdiğimden değil haa..eşimin mesleğinden dolayı biliyorum..

Garsoniyer olarak kullanmışlar o evi demekki..daha ne haltlar yediler günahı boynuna artık..Ümitten hiç bahseden olmadı dimi?onun görüntüsü filanda yok hiçbiyerde..ay bi yarın olsa yaaa...çok merak ediyorum mügenin söyliyceklerini..Ümit nerede, ona ne olmuş acaba? Bence ümite söylemiştir dilber..o kadar gün tek başlarına otelde kaldılar..kesin anlatmıştır ama ümit de susmuştur,korkuttu belkide onu..hatta kavga ettilerdi ya geçen cuma otelde,Ümit otele gitmemeişti bikaç gün küs olduklarından,sonra dilber hep ümiti suçlamıştı,bence kavga bu yüzden çıktı,dilber de bak ben sana neler yapıcam diye,salladı Ümite..

newlife'cım benim kızımın da adı asya,19 aylık olur kendileri...dikkatimi çekti işte kızının ismi algıda secicilik olsa gerek.

Kadın birde rimel sürüp oturmuştu birgün oraya,heves ettim demişti.Kendine yeni avlar arıyordu herhalde...Rabbim çeksin onun gözüne sürmeleri...yazık o kız çocuğuna yazık o yavrunun hayatıda mahvoldu..rabbim bizi böyle insanlardan korusun....o hapisanede onu ......

:çok üzgünüm:

geçenlerde izledim, bir kadın tel ile bağlanmıştı.
gerçek bir olaydan yazılan bir kitaptan bahsetmişti. o kitapta da çocuk, babasını başka bir kadınla uygunsuz durumda gördüğü için babası tarafından öldürülmüştü.
tel ile bağlanan kadın; dilberin de bu şekilde görülmüş olabileceğini ve onun öldürmüş olabileceğini söylemişti de programdakiler bunu pek inandırıcı bulmamıştılar.

minicik yavruya çok çok üzüldüm. orada rahat edecek hiç olmazsa. :çok üzgünüm:

diğerleri en ağır şekilde cezalarını bu dünyada da çekerler umarım...

polisin bu olayda elinden geleni yaptığına inanmıyorum. iyi sorgulasaydılar, çok daha erken olay ortaya çıkardı. :kızgın: ekran başından insanlar ne sahtekar olduklarını anlıyor da onlar diplerindeyken nasıl anlayıp konuşturamadılar, hayret doğrusu...
canim benimde halamin kocasinin bi akrabasi adam vardi karisi adami aldatirken cocugu görmüs babasina demesin diye elini firina sokmus yakmis sonra tabiki ögrenmislerdi bosandi adam cocugu aldi...zaten rahmi özkanda olsun oradaki bicok kisi bunu söyledi ben hep onu düsündüm ama öldürülmesini his düsünmemistim..ya bir cana kiymissin kendi canindan bir parcaya nasi basini yastiklara rahatca koydun uyudun,gezdin birde enerji icecigi var ya dün iyi kih kih gülüyordu geberesice

dogrusun canim Allah merhametimizi elimizden almasin..ya cocugum zaten hep dayak yemis dövülmüs en cok üzüldügüm garip gelip garip gitti yavrum..birde merak ediyorum bu dilberi nasil sorguladilar nasi itiraf etti yalan söylemistir yine ama nasil söyledi cok merak ediyorum polis amcalarim caksaydi bir iki asaglik kadina

zaten bildiği iki kelime yalan sölerken hayır hayır dı onu sölemiştr
ama en sonunda kuş gibi ötmüştür

gördük hayrı da şerride senn sayende
artık bir çocuğun kendi anasına bile güvenilmez olduğunaa
tüüü senn gibi kadına
seni toprak kabul etmiyecek geberdiğinde
kusacaak resmn
belki bu ülke şartlarında idam olmayacaksın
ama sana ölüm bnce hediye olur en başta
o kara zindanlarda önce bu dünyadaki mezarı yaşa
zaten o mezara girincede tüüüm gerçekleri yaşarsıın
dileirm ki o kara zindanlardaa o yavruum muhammed(adına kurbanım binlerce kezz)(
yarabiim onun adı yüzü suyu hürmetine nasıl el kaldrdılar o yavruyaasenağlama
o yavrucak :çok üzgünüm:
yanında öle sessizce oturusuun ve sürekli sana baksıın
gözünn önünden hiiç gitmesiiin o kara zindanlar başına yıkılsınkötükedihüso

newlife'cım benim kızımın da adı asya,19 aylık olur kendileri...dikkatimi çekti işte kızının ismi algıda secicilik olsa gerek.

Allah bağışlasın tatlım..yavrularımızın da içinde yaşıycağı bu toplumdan,bu kadın gibi canavarları yaşatmasın Allahım..:Saruboceq:

ya kendini ona buna bi sigara bi 20 milyon para için ona buna kendini peşkeş cekenden ne vicdan bekliyodum ki zaten nasıl huzurlu yatıyolar acaba gözleri kör olasıcalar

Canım çakma filan kalmadı artık sorgularda..Çok titizler bu konuda..Kimse o riski almaz..çarpraz sorgu denen bi sorgulama yöntemi var..deneyimli eğitimli cinayet masası dedektifleri bi odaya sokup 4-5 tanesi birden aynı anda sorular soruyolar,psikolojik olarak çökertiyolar..birinden birine cevap verirken bi açık çıkıyo ortaya..Yöntemleri süper yani..birden fazlaysa şüpheli,birini sorgularken diğeride yan odada sorguya çekiliyo..çarpraz sorguya filan girdiğimden değil haa..eşimin mesleğinden dolayı biliyorum..
canim arka sokaklarda filan denk geldi capraz sorgu ama benimki dilbere bir iki cakmalari temmenliydi gercekten bu kadina vurmak isterdim...Allah muhammed icin uzulen herkese sabir versin birde babaanneyi hemen n asilda harcadilar bugünde kimse bassagligi dilemedi ilgisiz filandi ama yinede yazik bide ilgili gibi abartrak anlatiyordu ama olsun hemen bi lafa bakip kadini sucladilar birde dilber o ara rahatti neyse ben artik cikayim gercekten psikolojim bozulacak cok uzukdm ya

dilberin kafasında var biraz ya kesin eminm bundan

ayy bişisi yok o domuzun kafasında biraz olsa,45 gün milleti oyalayabilir miydi?tarla sahibi bulmasa daha oyalarddı da,önce nihatla kerem dedi,sonra oğlum her para verene gider dedi iştahlı iştahlı,kayboldu desinler diye,sonra durağan hikayesi yazdılar milleti arattırıp hedef şaşırttılar,sonra ümiti sucladı en sonda kayınvalideyi...pislikk arsız yaratık geberesice.

Back