Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar neden öldürmüşler, kim oldürmüş o masum bebeği?
kıslar bu sinan kim hergün izliyememiştim programı programa gelmişmiydi
kızlar neden öldürmüşler, kim oldürmüş o masum bebeği?
BENİM HİSLERİMİ ANLATMIŞINAyyy kanım dondu valla, daha önceki yazılarımın birindede demiştim dilberde seri katil suratı var diye.
Çocuğu öldürdü,
Tv ye çıktı,
Eminönüne gitti, ayakkabı aldı, balık ekmek yedi.
Özendi, makyaj yaptı.
Telefon için kavga etti,
Hiç bişey olmamış gibi hayata devam etti.
Hey aşağılık yaratık, cinayet işledin, evladına kıydın, oğlunu öldürdün.
Nasıl yaşayabildin bunca zaman gerçekleri saklayarak?...
Nasıl vicdanın sızlamadı?
Nasıl aklın başına gelmedi bir zaman sonra.
Sen nesin?
Nasıl bir yaratıksın?
Zaten anne diyemem sana, o kutsal sıfatı senin isminle yan yana koyamam da
Yaratık kelimesi bile fazla geliyor sen isimlendirmek için.
Adi, aşağılık, pislik....
Senden nefret ediyorum.
Yüzünü bir kez görsem kusarım o surata.
Ama içim çok rahat Dilber Fırtına, o kadar rahatki; sonunu şimdiden görebiliyorum.
O hapishanenin tuvaletinden seni kazırlerken, umarım ruhun, o anı görür.
O tuvaletide pisletirsin kanınla ama ne yapalım, senin sonunda bir şekilde gelecek.
bir dünya sana lanet ediyor, umarım çok acı çekerek hayatın sona erer.
Ne dersem diyeyim içimdeki ateş sönmüyor.
Uzun zamanda sönecek gibi değil.
Mekanın cennet olacak kuzum.
Şimdiye kadar yaşamadığın mutluluğu, huzuru, rahatı orda bulacaksın. Huzur içinde uyu meleğim.senağlama
aynen bnde dün anneme sölediimvalla biz nasil üzüldük o kadin biranlik pismanlik bile duymadi..
dün anneme muhammedin öldügünü söyleyince hastalandi aksam hastaneye götürdük..az öncede haberi okudum yine ayni sekilde hastlandi agladi nasil kiydi diye..ama o kadin hic mi vicdan azabi cekmedi bunu anlamiyorum...ya sanki cocugu öldürdü zaten ümite cocuk deseydi dilber zaten ümiti kandirirdi..
en basindan uygnsuz gördügü icin cocugu ya yolladi yada bisy yaptigini düsünüyordum ama bu kadarini beklemiyorudum..
simdi bu kemal bi kere yayina geldigydi sey tipi vardi dilbere para vermisti kizkardesi baglanmisti kemal e madem cok yardim seversin anneme bak gibi birseyler demsiti o kemal mi bu pis afedersin serefsiz tipli adam