• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

çocuğun cansız bedeni orda çürürken nasıl yatağında yattı gözüne uyku girdi adi kadının... nasıl gülüyordun hiçmi için sızlamadı yahuuuu...boşuna demiyormuş kadın BENıM ÇOCUĞUM GıTTı GELMEZ diye bildiği varmış işte...

kıslar bu sinan kim hergün izliyememiştim programı programa gelmişmiydi

2 kere geldi..aşnası fişnasıyla onun evinde buluşuyormuş..zaten adamın üvey kızı ve oğlu da birde imam nikahlı karısıda bu işin içindeymiş ama adamda mı bu işin içinde bilmiyorum

off offf...ınsanlık nereye gidiyorrr....
Allah mekanını cennet etsin o bebenin..
dün de biri 4 yaşındaki yavruyu sandığa kilitlemiş, çürütmüş bebeyi orda...
Olan masum meleklere oluyor...kesinlikle idam gelmeli.

Ayyy kanım dondu valla, daha önceki yazılarımın birindede demiştim dilberde seri katil suratı var diye.
Çocuğu öldürdü,
Tv ye çıktı,
Eminönüne gitti, ayakkabı aldı, balık ekmek yedi.
Özendi, makyaj yaptı.
Telefon için kavga etti,
Hiç bişey olmamış gibi hayata devam etti.
Hey aşağılık yaratık, cinayet işledin, evladına kıydın, oğlunu öldürdün.
Nasıl yaşayabildin bunca zaman gerçekleri saklayarak?...
Nasıl vicdanın sızlamadı?
Nasıl aklın başına gelmedi bir zaman sonra.
Sen nesin?
Nasıl bir yaratıksın?
Zaten anne diyemem sana, o kutsal sıfatı senin isminle yan yana koyamam da
Yaratık kelimesi bile fazla geliyor sen isimlendirmek için.
Adi, aşağılık, pislik....
Senden nefret ediyorum.
Yüzünü bir kez görsem kusarım o surata.
Ama içim çok rahat Dilber Fırtına, o kadar rahatki; sonunu şimdiden görebiliyorum.
O hapishanenin tuvaletinden seni kazırlerken, umarım ruhun, o anı görür.
O tuvaletide pisletirsin kanınla ama ne yapalım, senin sonunda bir şekilde gelecek.
bir dünya sana lanet ediyor, umarım çok acı çekerek hayatın sona erer.
Ne dersem diyeyim içimdeki ateş sönmüyor.
Uzun zamanda sönecek gibi değil.

Mekanın cennet olacak kuzum.
Şimdiye kadar yaşamadığın mutluluğu, huzuru, rahatı orda bulacaksın. Huzur içinde uyu meleğim.senağlama

offfffffff sinirden başıma ağrı girdii ya
yazık yavrum benim 1 tane resmi varmış tek görüntüsünde de ne kadar akıllı oturuyodu mekanın cennet olsun melek oldun sen

dilber ifadesinde bizi iliski yaparken yakaladi korkutmak icin dövdük demis ,
sözde cocuk basini carpmis ve ölmüs.
döve döve öldürmüsler simdi okudum, haberleri ,

bu nasil insanlik bir ana yavrusuna nasil kiyar aklim almiyor,

idam geri gelmedi böyle insanlari iceri atip beslememeli,
ama dilberi icerdeki mahkumlar döve döve öldürecek burasi kesin yani yaptiginin cezasini cekecek

Allahım böyle insanlara evlat nasip etme
onca insan evlat hasreti çekiyor offffff çok kötü oldum ya bi anne değilim ama içim parçalandı offfff sen nasıl bi mahlukatsın nasıl uyudun o vicdanın nasıl sabretti gerçi sende vicdan da yok
elime verseler şu kadını parçalarım

Ayyy kanım dondu valla, daha önceki yazılarımın birindede demiştim dilberde seri katil suratı var diye.
Çocuğu öldürdü,
Tv ye çıktı,
Eminönüne gitti, ayakkabı aldı, balık ekmek yedi.
Özendi, makyaj yaptı.
Telefon için kavga etti,
Hiç bişey olmamış gibi hayata devam etti.
Hey aşağılık yaratık, cinayet işledin, evladına kıydın, oğlunu öldürdün.
Nasıl yaşayabildin bunca zaman gerçekleri saklayarak?...
Nasıl vicdanın sızlamadı?
Nasıl aklın başına gelmedi bir zaman sonra.
Sen nesin?
Nasıl bir yaratıksın?
Zaten anne diyemem sana, o kutsal sıfatı senin isminle yan yana koyamam da
Yaratık kelimesi bile fazla geliyor sen isimlendirmek için.
Adi, aşağılık, pislik....
Senden nefret ediyorum.
Yüzünü bir kez görsem kusarım o surata.
Ama içim çok rahat Dilber Fırtına, o kadar rahatki; sonunu şimdiden görebiliyorum.
O hapishanenin tuvaletinden seni kazırlerken, umarım ruhun, o anı görür.
O tuvaletide pisletirsin kanınla ama ne yapalım, senin sonunda bir şekilde gelecek.
bir dünya sana lanet ediyor, umarım çok acı çekerek hayatın sona erer.
Ne dersem diyeyim içimdeki ateş sönmüyor.
Uzun zamanda sönecek gibi değil.

Mekanın cennet olacak kuzum.
Şimdiye kadar yaşamadığın mutluluğu, huzuru, rahatı orda bulacaksın. Huzur içinde uyu meleğim.senağlama
BENİM HİSLERİMİ ANLATMIŞIN
YAZAMIYORUM ÇÜNKÜ ŞEKERİM FIRLIYORR LENET DİLBERRRR:oklava::oklava::oklava::oklava:

korkutmak için dövdük değil korkutmak için öldürdük...

reziller yemedikleri halt kalmamış birde anneyim diye 45 gündür kasım kasım kasılıyor programda..evladım gitti müge hanım, benim nasıl biri olduğumu eşim bilir müge hanım..ama bunu söylemem lazım müge hanım ben iki kişiden şüpheleniyorum..

bütün millet senden şüpheleniyor onu ne yapıcaz peki..yatacak yerin yok dilber..muhammed nasıl can verdiyse sende öyle can ver..

valla biz nasil üzüldük o kadin biranlik pismanlik bile duymadi..
dün anneme muhammedin öldügünü söyleyince hastalandi aksam hastaneye götürdük..az öncede haberi okudum yine ayni sekilde hastlandi agladi nasil kiydi diye..ama o kadin hic mi vicdan azabi cekmedi bunu anlamiyorum...ya sanki cocugu öldürdü zaten ümite cocuk deseydi dilber zaten ümiti kandirirdi..
en basindan uygnsuz gördügü icin cocugu ya yolladi yada bisy yaptigini düsünüyordum ama bu kadarini beklemiyorudum..
simdi bu kemal bi kere yayina geldigydi sey tipi vardi dilbere para vermisti kizkardesi baglanmisti kemal e madem cok yardim seversin anneme bak gibi birseyler demsiti o kemal mi bu pis afedersin serefsiz tipli adam

ya kızlar içimden öyle seyler soylemek ıstıyorum kı burası yerı degıl ınannın o adi kadını elıme bır verseler ya nebıçım anne bu ya annede denmez buna gercı yazıklar olsun

Insanliktan nasiplerini alamamislar bu nebicim bir anne dir ya anne bile denilemez rezil ya Allah islah etsin belasini versin insallah..

valla biz nasil üzüldük o kadin biranlik pismanlik bile duymadi..
dün anneme muhammedin öldügünü söyleyince hastalandi aksam hastaneye götürdük..az öncede haberi okudum yine ayni sekilde hastlandi agladi nasil kiydi diye..ama o kadin hic mi vicdan azabi cekmedi bunu anlamiyorum...ya sanki cocugu öldürdü zaten ümite cocuk deseydi dilber zaten ümiti kandirirdi..
en basindan uygnsuz gördügü icin cocugu ya yolladi yada bisy yaptigini düsünüyordum ama bu kadarini beklemiyorudum..
simdi bu kemal bi kere yayina geldigydi sey tipi vardi dilbere para vermisti kizkardesi baglanmisti kemal e madem cok yardim seversin anneme bak gibi birseyler demsiti o kemal mi bu pis afedersin serefsiz tipli adam
aynen bnde dün anneme sölediim
çocuğun ölü bulunduğunu annem oturdu ağladıı
bnde dünden beri aklıma geldikçee...
nasıl yaptıı nasıııl
hiiçmi duygu yoook
birde o o.... diokki bunu yapan en sevdiii ciğernden bulsun diee
işte bulmuşsuuun
yahuu
boşaltmam lazım içimiii
olmaz böle bişey
bu şerefcan mevzusuından daha,da adicee alçakcaaa namussuzcaa
yaa verin şu kadını bize
tüm kadınlar olarak biz verelim şunnn cezasınııı

Dılberın kızını yuvaya verseler barı o ıkı bucuk yasındakı kız kurtulsa...

En cok kızdıgım dılberın sozuyle babaannesın suclanmasıydı

dılberın bır tek Allah bır dedıgıne ınanmak lazım..onun dısında hayatı yalan dolan.........

ayyy ayyy... o kuzunun o sandalyede sakin sakin tek başına oturuşu geliyor gözümün önüne,yavrum benimmm kuzum benimm rabbim korumustur seni de acı hissetmemişsindir insallah.hoş acısız günü olmamış ki yavrumun,dişini kırmalar duvara çarpılmalar çöpten ekmek almalar...

ya ben anlayamıyorum anlayan varsa anlatsın,bende 9 ay taşıdım o da,bende doğururken acılar içinde kaldım, muhtemelen o da.bundan başka ortak yön oldugunu sanmıyorum cünkü gerisi anneliğe özgü içgüdüsel şeyler..ama bu kadarcık ortak yön bile yetmeliydi o yavru o kadar acı cekerken nasıl durabildin o pislikkkkkk kadın...

böyle ruh hastaları etraftan hiç saygı görmezler sevilmezler kendilerini zayıf görürler ve güçlü oldugu tek yer vardır zayıf evlatlarının karşısı.işte o anda etrafında ki herkesten intikamını o cocukların karsısındaki güç gösterileriyle alırlar.çocuklr küçücük bedenleriyle sindikçe bunlar azarlar daha da bağırırlar daha da vahşileşirler,içten içe mutlu olurlar evet evet işte bende hükmediyorum bende güçlüyüm diye.

ama o kadar zavallıdırlar ki....

Back