• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ne malum ümitin de bilmediği bence öldürdüğünü biliyordur ümit zaten insan olsa çocuğun dişini kırmaz seni evlat verecem demez o da kurtuldum demiştir
dilberin hiçbir olayına birşey demedi ki hep gözyumdu
bütün herkes mahallede biliyor ne olduklarını daha öncede kovuldular köylerinden bu sebeble herkes biliyordu pisliklerini ümit asla karısndan habersiz değildi pez... yaptı oda
karısının tlf erkeklere verdi
git para al dedi
kömürcüsü evsahibi hurdacısı ...................bir sürü kişi bilinyordu pislikleri
kaderde aynı bununla resmen mahalle arası randevu evi
peki neden tarlaya kader ve kadir götürdü attı muhammedi?

Para almışlardır ne olacak...

kızlar gözden kacırdıgımız önemli bir konu var. Çorlu Emniyetinin beceriksizliği.....eve 1 km uzaklıkta bi ceset var bunların haberi yok, yokmu senin polis köpeğin o kokuyu köpek hemen almaz mıydı? çiftçi cesedi bulmasa biz daha dilberin filmini izlicez,zaten herseyi müge ortaya cıkarmadı mı? kemali,danacıyı,fırıncıyı,vs vs. belki o cocuk erken bulunsaydı otopsiden cok daha fazla kanıt elde edilmez miydi? 45 gündür onu bunu sorguladılar,ne tinerciyi konusturabildiler,ne hurdacıyı ne de manyak dilberi.pesss pessssss
arkadaşım dilberin babası dedi oraya bakmışlar daha önce zaten bir ay öncede buğdaylar okadar büyük değildir ceset sonradan bulunmuş biz burada yorum yapıp tv izlerken emniyet mensupları gece gündüz çalışıyor haklarını yememek lazım bizim bilmediğimiz herşeyi onlar biliyolar

birde fotoğraflarda dilber hala çok rahat tavırlı bence duyguları ölmüş bu kadının ümitin yüzünden derseniz kızkende böyle hayt yaşıyormuş adamlarla geziyomuş kamyonlarda

Birşey yazamayacağım artık..çok canım yanıyor..o çocuk onlar içerdeyken dışarda açtı belki..dayak yerken neler yaşadı küçücük kalbinde...öldü mü yoksa bunlar elini kolunu bağlayıp bir yerde ölüme mi terketti..çok canım yanıyor..böyle gözümün önüne getirip iyice fenalaşıyorum..Ben yazılarınızı takip edeceğim ortak bir karar alırsanızda uyacağım...senağlama

Ahh güzelim yaa.bende düğünde sandalyede oturuşu aklıma geliyor küçücük.Yanlız haberlerde kocaman ayakkabısı vardı poşette.demekki birisi kocaman ayakkabı verdi bunlarda çocuğa giydirdi.Zavallının dünyada bir resmi bile olmadan gitti.Yazık.Keşke keşke yuvaya verselerdi..

ne malum ümitin de bilmediği bence öldürdüğünü biliyordur ümit zaten insan olsa çocuğun dişini kırmaz seni evlat verecem demez o da kurtuldum demiştir
dilberin hiçbir olayına birşey demedi ki hep gözyumdu
bütün herkes mahallede biliyor ne olduklarını daha öncede kovuldular köylerinden bu sebeble herkes biliyordu pisliklerini ümit asla karısndan habersiz değildi pez... yaptı oda
karısının tlf erkeklere verdi
git para al dedi
kömürcüsü evsahibi hurdacısı ...................bir sürü kişi bilinyordu pislikleri
kaderde aynı bununla resmen mahalle arası randevu evi
peki neden tarlaya kader ve kadir götürdü attı muhammedi?

cocuk kaybolunca dilber mahallelinin dikkati cektiğinden,biri görürde polise söyler diye kaderle kadire paslamışlardır işi.ayy nasılda hikaye yazdılar hepsi ayak üstünde 40 yalan attılar,bende kendimi cingöz sanırdım,dilberden hep şüphelendim de hurdacı ve familyasından hiç şüphelenmedim...hoş müge bile uyanmadı hadi onu bırak işin piri arif hoca var 40 yılllık cezacı rahmi bey var hepimizi uyuttu yaa kuş kadar beyniyle..

SON DAKIKA
Genç kadın ifadesinde komşuları Sinan G.'nin evinde sevgilisi Kemal E ile ilişkiye girdikleri sırada Muhammed'in kendilerini gördüğünü söyledi. Küçük çocuğu gördüklerini anlatmaması için korkutmak istediklerini ve dövdüklerini anlatan anne Yıldırım Muhammed'in düşerek başını yere çarptığını ve bu sırada öldüğünü ileri sürdü. Daha sonra cesedi Sinan G.'nin imam nikahlı eşi Fadime S.'nin çocukları Kader ve Kadir ile birlikte boş araziye attıklarını itiraf etti. Bunun üzerine polis müteahhit Kemal E. ile televizyon programlarına da katılıp Muhammed'in kaybolması ile ilgili konuşan Sinan G. (34), Fadime S. (38) Kader S. (18) ve Kadir S.'yi (16) gözaltına aldı. Zanlıların sorgusu sürüyor.

sp.gif
kaynak:mynethaber

Son düzenleme:
neparası var ki dilberin dilber bu işi zevk için yapıyor
yoksa hanı hamamı olurdu bukadar erkekten sonra

yok canım kader ve kadir para almıştır dedi
kadiri anlrım..çocuk korksa bile fişlenmiş bir kere..kimse inanmaz ona..yani dilber senin yaptığını söylerim ,ben ne dersem yapacaksın dese yapar gibime geliyor..sonuçta çocuk madde bğımlısı imiş
ama kader için bişi diyemeyecem

bencede çorlu emliyeti bu konuda sınıfta kaldı,
Dikkatinizi çektiyse, emliyete övgüler yağdıran müge anlı , bu sefer hiç birşey söylemedi, suskun kalı.....

arkadaşım dilberin babası dedi oraya bakmışlar daha önce zaten bir ay öncede buğdaylar okadar büyük değildir ceset sonradan bulunmuş biz burada yorum yapıp tv izlerken emniyet mensupları gece gündüz çalışıyor haklarını yememek lazım bizim bilmediğimiz herşeyi onlar biliyolar

emniyet teşkilatına sonsuz güveniyorum bir cok dünya ülkesine göre de kat be kat öndeyiz kabul ediyorum,ama çorlu emniyetini hiç anlamıyorum...arkadaslar siz söyleyin program akışında ortaya cıkmayan neyi buldu polis?müge emniyetten aldıgımız bilgiye göre diye bir cümle kurdumu hiç? varsa yoksa adamları orda da cıldırttınız dedi...

çiftçi biçer döveri tarlaya sokana kadar bulunmasa nolcaktı?? biçerlerin tarlaya girmesinede bir ay kalmıştı nerdeyse,45 gündür oyalayan bir 30 gün daha oyalardı..sonra da hadi geçmiş olsun.

bencede çorlu emliyeti bu konuda sınıfta kaldı,
Dikkatinizi çektiyse, emliyete övgüler yağdıran müge anlı , bu sefer hiç birşey söylemedi, suskun kalı.....

Bu sabah eşimle konuştuğumda eğer Tvye çıkmasaydılar çoktan itiraf ettirirlerdi dedi.Çünkü işkence yaparak itiraf ettirmeleri gerekir ozamanda polisler işkence yaptı olurdu.

durup durup aklıam birşeyler geliyor.
hani şu sinan denen p............ varya o diyorduya kemal kim diye sorulduğunda
bana maddi yardım çin sık sık gelen bir akrabamız diye böyle bir söz etmişti.
şimdi düşünüyorumda kim kime durup dururken yardım ederki.kötükedihüso
demekki bir ayaklar dönüyormuştu o evdekötükedihüso
kemal hem dilberi görüyormuştu hemde sinı ve ailesinikötükedihüso

Birde çocuk başını vurdu öldü ifadelerinede inanmıyorum, döve döve öldürdüler bunlar çocuğu..Pis caniler, ama merak etmeyin hapishanede bu gibi çocuklara yönelik işlenmiş cinayetlerde, tecavüz olaylarında suçlu olanı hep cezalandırıp burnundan döküyorlarmış.. bi tanıdığımız gardiyan o söylemişti.....
Çeksin cezasını pislik...

Bu sabah eşimle konuştuğumda eğer Tvye çıkmasaydılar çoktan itiraf ettirirlerdi dedi.Çünkü işkence yaparak itiraf ettirmeleri gerekir ozamanda polisler işkence yaptı olurdu.
böyle insanlara işkence yapmak lazım :kızgın:yazık ya kadına bakarmısın oglunu oldurmus yaa korkacaktın madem neden yaparsın böyle şeyler:mymeka:idam istıyorum ıdam vıcdansızlarrr:kızgın:

emniyet teşkilatına sonsuz güveniyorum bir cok dünya ülkesine göre de kat be kat öndeyiz kabul ediyorum,ama çorlu emniyetini hiç anlamıyorum...arkadaslar siz söyleyin program akışında ortaya cıkmayan neyi buldu polis?müge emniyetten aldıgımız bilgiye göre diye bir cümle kurdumu hiç? varsa yoksa adamları orda da cıldırttınız dedi...

çiftçi biçer döveri tarlaya sokana kadar bulunmasa nolcaktı?? biçerlerin tarlaya girmesinede bir ay kalmıştı nerdeyse,45 gündür oyalayan bir 30 gün daha oyalardı..sonra da hadi geçmiş olsun.

Biz yapsak tövbe tövbe dakkasında bulurlardı bizi polis.Valla bu olaydan öncede şu 3 kocası olan en sonuncuyu bir öncekine öldürten kız vardı yaa.Onuda Müge canlı yayına alınca herşey ortaya çıktı yaaa programa almasaydı ozaman suçsuz yere birisi içerde yatacaktı.Yani açıkçası pek güvenim kalmadı.Allaha emanetiz.

ya dilber belediye lafı falan etti ya başta..hiçç sinanı karıştırmadı..belkide bunla evde öldürdüler,cesedi buzdolabına koydular..sonrada polise söylediler..etrafı polis,jandarma neyse aradı..bulamadı..arama bittikten sonrada buğday tarlasına attılar..o zamandan sonrada bir daha arama olmadığı için bulunamadı..sonrada olaylar sinanın evini gösterdi flan filan..ama başta dese idi burada kayboldu o zaman belkide sinannın evini arayacaklardı,bulacaklardı..söyledikleri ile milleti olay mahallinden uzaklaştırdı

belkide kaderinin bebeğinin babasıda kemal denen iyilikseverdir(!) öyle küçük hesapların döndüğü bi yerde kimse kimseye bir lira vermez bedavaya...

kız sakın kaderin bebeğinin babası o adam olmasın
adam bedava yardım edermi?bak dilbere yardım etti dilberi yedi,sinana yardım etti kaderle olmuştur
olur olur yanii

Back