Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne malum ümitin de bilmediği bence öldürdüğünü biliyordur ümit zaten insan olsa çocuğun dişini kırmaz seni evlat verecem demez o da kurtuldum demiştir
dilberin hiçbir olayına birşey demedi ki hep gözyumdu
bütün herkes mahallede biliyor ne olduklarını daha öncede kovuldular köylerinden bu sebeble herkes biliyordu pisliklerini ümit asla karısndan habersiz değildi pez... yaptı oda
karısının tlf erkeklere verdi
git para al dedi
kömürcüsü evsahibi hurdacısı ...................bir sürü kişi bilinyordu pislikleri
kaderde aynı bununla resmen mahalle arası randevu evi
peki neden tarlaya kader ve kadir götürdü attı muhammedi?
arkadaşım dilberin babası dedi oraya bakmışlar daha önce zaten bir ay öncede buğdaylar okadar büyük değildir ceset sonradan bulunmuş biz burada yorum yapıp tv izlerken emniyet mensupları gece gündüz çalışıyor haklarını yememek lazım bizim bilmediğimiz herşeyi onlar biliyolarkızlar gözden kacırdıgımız önemli bir konu var. Çorlu Emniyetinin beceriksizliği.....eve 1 km uzaklıkta bi ceset var bunların haberi yok, yokmu senin polis köpeğin o kokuyu köpek hemen almaz mıydı? çiftçi cesedi bulmasa biz daha dilberin filmini izlicez,zaten herseyi müge ortaya cıkarmadı mı? kemali,danacıyı,fırıncıyı,vs vs. belki o cocuk erken bulunsaydı otopsiden cok daha fazla kanıt elde edilmez miydi? 45 gündür onu bunu sorguladılar,ne tinerciyi konusturabildiler,ne hurdacıyı ne de manyak dilberi.pesss pessssss
Para almışlardır ne olacak...
Birşey yazamayacağım artık..çok canım yanıyor..o çocuk onlar içerdeyken dışarda açtı belki..dayak yerken neler yaşadı küçücük kalbinde...öldü mü yoksa bunlar elini kolunu bağlayıp bir yerde ölüme mi terketti..çok canım yanıyor..böyle gözümün önüne getirip iyice fenalaşıyorum..Ben yazılarınızı takip edeceğim ortak bir karar alırsanızda uyacağım...senağlama
ne malum ümitin de bilmediği bence öldürdüğünü biliyordur ümit zaten insan olsa çocuğun dişini kırmaz seni evlat verecem demez o da kurtuldum demiştir
dilberin hiçbir olayına birşey demedi ki hep gözyumdu
bütün herkes mahallede biliyor ne olduklarını daha öncede kovuldular köylerinden bu sebeble herkes biliyordu pisliklerini ümit asla karısndan habersiz değildi pez... yaptı oda
karısının tlf erkeklere verdi
git para al dedi
kömürcüsü evsahibi hurdacısı ...................bir sürü kişi bilinyordu pislikleri
kaderde aynı bununla resmen mahalle arası randevu evi
peki neden tarlaya kader ve kadir götürdü attı muhammedi?
neparası var ki dilberin dilber bu işi zevk için yapıyor
yoksa hanı hamamı olurdu bukadar erkekten sonra
neparası var ki dilberin dilber bu işi zevk için yapıyor
yoksa hanı hamamı olurdu bukadar erkekten sonra
arkadaşım dilberin babası dedi oraya bakmışlar daha önce zaten bir ay öncede buğdaylar okadar büyük değildir ceset sonradan bulunmuş biz burada yorum yapıp tv izlerken emniyet mensupları gece gündüz çalışıyor haklarını yememek lazım bizim bilmediğimiz herşeyi onlar biliyolar
bencede çorlu emliyeti bu konuda sınıfta kaldı,
Dikkatinizi çektiyse, emliyete övgüler yağdıran müge anlı , bu sefer hiç birşey söylemedi, suskun kalı.....
böyle insanlara işkence yapmak lazım yazık ya kadına bakarmısın oglunu oldurmus yaa korkacaktın madem neden yaparsın böyle şeyler:mymeka:idam istıyorum ıdam vıcdansızlarrrBu sabah eşimle konuştuğumda eğer Tvye çıkmasaydılar çoktan itiraf ettirirlerdi dedi.Çünkü işkence yaparak itiraf ettirmeleri gerekir ozamanda polisler işkence yaptı olurdu.
emniyet teşkilatına sonsuz güveniyorum bir cok dünya ülkesine göre de kat be kat öndeyiz kabul ediyorum,ama çorlu emniyetini hiç anlamıyorum...arkadaslar siz söyleyin program akışında ortaya cıkmayan neyi buldu polis?müge emniyetten aldıgımız bilgiye göre diye bir cümle kurdumu hiç? varsa yoksa adamları orda da cıldırttınız dedi...
çiftçi biçer döveri tarlaya sokana kadar bulunmasa nolcaktı?? biçerlerin tarlaya girmesinede bir ay kalmıştı nerdeyse,45 gündür oyalayan bir 30 gün daha oyalardı..sonra da hadi geçmiş olsun.
durup durup aklıam birşeyler geliyor.
hani şu sinan denen p............ varya o diyorduya kemal kim diye sorulduğunda
bana maddi yardım çin sık sık gelen bir akrabamız diye böyle bir söz etmişti.
şimdi düşünüyorumda kim kime durup dururken yardım ederki.kötükedihüso
demekki bir ayaklar dönüyormuştu o evdekötükedihüso
kemal hem dilberi görüyormuştu hemde sinı ve ailesinikötükedihüso
durup durup aklıam birşeyler geliyor.
hani şu sinan denen p............ varya o diyorduya kemal kim diye sorulduğunda
bana maddi yardım çin sık sık gelen bir akrabamız diye böyle bir söz etmişti.
şimdi düşünüyorumda kim kime durup dururken yardım ederki.kötükedihüso
demekki bir ayaklar dönüyormuştu o evdekötükedihüso
kemal hem dilberi görüyormuştu hemde sinı ve ailesinikötükedihüso