• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Kesinlikle dava sonunda gidiceği cezaevini öğrenmem lazım benim..ordaki koğuşa mektup yollıycam çünkü..taktım bunu kafaya!!!!! çorbada benimde tuzum olsun....!!!

mektup yazmak yetmez. dava gunu gıdıp linç edelim. bize versınler bize... demek isterdım ama ban yerım dıye demıcem. senağlama

Kızlar Ümit dün aynen bu lafları etmiş dikkat eden olmuşmuydu."çocuğuma birşey olursa sorumlusu annedir. çünkü çocuğa sahip çıksaydı çocuk ölmez kaybolmazdı. "bu sözleri söylerken çocuğun öldüğünden haberi yoktu. "

kızlar bısıyler yapalım boyle yavruya kıymanın cezası hapıshanede bızım vergılerımızle karnı doymasın bıpıslıgı ımralıda beslıyoruz bırını daha beslemeyelım bısıyler yapalım

Gerçi ağırlaştırılmış mühebbet yerse,tek kişilik hücrede çekicek cezasını ve büyük ihtimal de ağırlaştırılmış yer..

Kızlar Ümit dün aynen bu lafları etmiş dikkat eden olmuşmuydu."çocuğuma birşey olursa sorumlusu annedir. çünkü çocuğa sahip çıksaydı çocuk ölmez kaybolmazdı. "bu sözleri söylerken çocuğun öldüğünden haberi yoktu. "

evet bi de ümitte bi rüyadan bahsetti
ee kaynanada kanlar içinde gördüm demişti
acaba bunlar bişeyleri annadılarda o zamanlar nabız mı yokladılarCADIARZU

kızlar gözden kacırdıgımız önemli bir konu var. Çorlu Emniyetinin beceriksizliği.....eve 1 km uzaklıkta bi ceset var bunların haberi yok, yokmu senin polis köpeğin o kokuyu köpek hemen almaz mıydı? çiftçi cesedi bulmasa biz daha dilberin filmini izlicez,zaten herseyi müge ortaya cıkarmadı mı? kemali,danacıyı,fırıncıyı,vs vs. belki o cocuk erken bulunsaydı otopsiden cok daha fazla kanıt elde edilmez miydi? 45 gündür onu bunu sorguladılar,ne tinerciyi konusturabildiler,ne hurdacıyı ne de manyak dilberi.pesss pessssss

dilberin yapacağını biliyordum ama yapmaz bukadar rahat olmaz diyordum sonra kuşkularım azdaolsaa gidiyordu
kayıp yusufun annesine diğer birsürü olayı nasılda sakince dinledi bozuntuyada vermedi kader kal..ğı hurdacısı hepsi bu işin içindeymiş mahalle arası genelev resmen
bunlara çocuk yapmak öldürmek birşey değil böyle yılanların başını ezeceksin kısırlaştıracaksın kadınlık yerini atacaksın bida ha yapmasın
şimdi dilber hapis yatsa kendini mi sorgulayacak aslaaaaaaa:oklava:
orada yine bulur bir yolunu haltlarını yemek için
alışmış gözünü karartmış bu iş için çocuğundan bile vazgeçmiş

Namussuz dilber dün emniyete giderken minübüste,"Ümit rüya görmüş,bi kanepede Muhammed çırılçıplak elleri arkadan bağlı yatıyormuş,baba beni seviyomusun diye ağlamış" dedi..ümitte onayladı..ya deliricem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Umit, kayinvalide ve pedere cok cok sinirleniyordum bugun ortaya cikanlardan sonra dilber'in yaninda cok masum kaliyorlar, Allah kahretsin senin gibi pisligi dostunla bir olup cocugunu oldurmek ha yaziklar olsun:delphin:

Evet okudum..erdim muradıma..görmez olsaydım...iyi ki varsınız evde yalnızım konuşmasam daha fena olurdum..en azından burdan paylaşabiliyorum nefretimi...:1no2: Tam düzenlemişken içtiğim sigaranın haddi hesabıyok.. evladını mahvettin benimde ömrümden çaldın pislik...

Son düzenleme:
dilberin yapacağını biliyordum ama yapmaz bukadar rahat olmaz diyordum sonra kuşkularım azdaolsaa gidiyordu
kayıp yusufun annesine diğer birsürü olayı nasılda sakince dinledi bozuntuyada vermedi kader kal..ğı hurdacısı hepsi bu işin içindeymiş mahalle arası genelev resmen
bunlara çocuk yapmak öldürmek birşey değil böyle yılanların başını ezeceksin kısırlaştıracaksın kadınlık yerini atacaksın bida ha yapmasın
şimdi dilber hapis yatsa kendini mi sorgulayacak aslaaaaaaa:oklava:
orada yine bulur bir yolunu haltlarını yemek içinalışmış gözünü karartmış bu iş için çocuğundan bile vazgeçmiş

lezbiyen bulursa yaşadı desene....töbeee töbeeeeeeee

kızlar gözden kacırdıgımız önemli bir konu var. Çorlu Emniyetinin beceriksizliği.....eve 1 km uzaklıkta bi ceset var bunların haberi yok, yokmu senin polis köpeğin o kokuyu köpek hemen almaz mıydı? çiftçi cesedi bulmasa biz daha dilberin filmini izlicez,zaten herseyi müge ortaya cıkarmadı mı? kemali,danacıyı,fırıncıyı,vs vs. belki o cocuk erken bulunsaydı otopsiden cok daha fazla kanıt elde edilmez miydi? 45 gündür onu bunu sorguladılar,ne tinerciyi konusturabildiler,ne hurdacıyı ne de manyak dilberi.pesss pessssss

Canım ilk iki gün aranmış oaralar..dedesi filan da aramış o tarlayı,polis de..öldürdükten kaç gün sonra oraya attılar tam belli değil o..ama tabi hergün aranmalıydı.mahalleli arardı normalde ama bunlara kimse değer vermediğinden kılını kıpırdatmadı kimse..çabuk pes ettiler çünkü herkes çocuğu sattıklarını düşündü,ona inandı..kimsenin aklına öldüğü gelmediki..son güne kadar sattığını sandı cümle alem..

ne malum ümitin de bilmediği bence öldürdüğünü biliyordur ümit zaten insan olsa çocuğun dişini kırmaz seni evlat verecem demez o da kurtuldum demiştir
dilberin hiçbir olayına birşey demedi ki hep gözyumdu
bütün herkes mahallede biliyor ne olduklarını daha öncede kovuldular köylerinden bu sebeble herkes biliyordu pisliklerini ümit asla karısndan habersiz değildi pez... yaptı oda
karısının tlf erkeklere verdi
git para al dedi
kömürcüsü evsahibi hurdacısı ...................bir sürü kişi bilinyordu pislikleri
kaderde aynı bununla resmen mahalle arası randevu evi
peki neden tarlaya kader ve kadir götürdü attı muhammedi?

valla kızlar hırsımı alamıyorum . şu dilber k... bi verselerde şöyle eşek sudan gelinceye kadar dövsem . onun yüzünden anneliğimden insanlığımdan utandım yaa...geçen bi haber vardı hani kedinin biri arabanın altında yavrulamış. haberciler çekim yaparlarken nasılda yavrularını korumak için siper alıyordu. be dilber hanım sen o kedi kadar bile olamıyacak kadar insanlıktan çıkmışsın....

Birşey yazamayacağım artık..çok canım yanıyor..o çocuk onlar içerdeyken dışarda açtı belki..dayak yerken neler yaşadı küçücük kalbinde...öldü mü yoksa bunlar elini kolunu bağlayıp bir yerde ölüme mi terketti..çok canım yanıyor..böyle gözümün önüne getirip iyice fenalaşıyorum..Ben yazılarınızı takip edeceğim ortak bir karar alırsanızda uyacağım...senağlama

Back