• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

arkadaslar bişi sorucam,hurdacı sinan demiştiki dilber evinin yolundan geldi ben hurdaya gittim geldiğimde cocuk kayıptı" sonrada programa katıldı cok samimi bi şekilde dilebere yüklendi...acaba o zamanlar bilmiyordu da sonradan mı öğrendi cocuklarından falan...cünkü bi 15 gündür hiç sesi solugu cıkmıyordu,bilipte sakladıgı için mi tutuklandı?

Ah Dilber ah o cocugun yerine dostunla sen geberseydin:delphin:
Nasil kiydin yavruna:delphin:

tüm ihtimalleri düşünmüştüm ama bunu asla düşünmemiştim. haberlerde izleyince 2. bir şok daha yaşadım.kötükedihüso:çok üzgünüm:
aman allahım dilberin zaten ne halt yediği bellikötükedihüso çocuk düşüpte ölme işi değil bu. eğerki öyle olsaydı düştü öldü derlerdi.kötükedihüso büyük ihtimalle döve döve öldürdüler garibimi.kötükedihüso
bir anne bu kadar rahat olamaz. bu kadar vicdansız asla olamaz.
acaba o çocuk dilberdenmi değildi yoksakötükedihüso(hani hep ümütten değil deniyorduya)

onun kocası yoktu sanırsam.
evet hamile ama ne bilem orası randevu evimiydi neydi artıkkötükedihüso

aaaa :1shok:kocasız hamilee:1shok:
yaa bide 18 yaşındaymış o hürriyetin habernde öyle yazıyodu yaşı vayy beee şok oldumm:1shok:
bende düşünüp duruyodum diyodum heralde bu kız hep babasında olduğuna göre kocası çok çalışıyo demek ki o da oraya gidiyo heralde diyodum

ya benim anlamadığım bişi var..ümit herşeyi biliyordu herhalde yani dilberin aşnalarını fişnalarını
ee neden oo zaman çocuk gördü ,söylemesin öldürelim oldu..yada ümite değilde başkalarına der diyemi korktular

Kızlar çok büyük bir fırsatı kaçırdık.Dilber Atvye çıkarken sabah gidip suratına tükürseydik şimdi biraz daha rahat olurduk.
Yanlız Atvyi kutluyorum Adnan Mendersin idam haberinden sonra verdiler haberi.Evet zamanında vara yoğa idam cezası uygulayanlar hadi bakalım bu kadının cezası nedir sizce.?

yaa bide 18 yaşındaymış o hürriyetin habernde öyle yazıyodu yaşı vayy beee şok oldumm:1shok:
bende düşünüp duruyodum diyodum heralde bu kız hep babasında olduğuna göre kocası çok çalışıyo demek ki o da oraya gidiyo heralde diyodum

anam asıl bunların vajinismuz olması lazım
bizlerin değil:)

ya benim anlamadığım bişi var..ümit herşeyi biliyordu herhalde yani dilberin aşnalarını fişnalarını
ee neden oo zaman çocuk gördü ,söylemesin öldürelim oldu..yada ümite değilde başkalarına der diyemi korktular

çocuğu dövdüler düşmesede zatan öldürürdü o şerefsiz anne ve aşna fişnesi gıcık oldum kılzr kusura bakmayın ağzımıda bozuyorumkötükedihüso:a015:

haber aynen şöyle;

Genç kadın ifadesinde komşuları Sinan G.'nin evinde sevgilisi Kemal E ile ilişkiye girdikleri sırada Muhammed'in kendilerini gördüğünü söyledi. Küçük çocuğu gördüklerini anlatmaması için korkutmak istediklerini ve dövdüklerini anlatan anne Yıldırım Muhammed'in düşerek başını yere çarptığını ve bu sırada öldüğünü ileri sürdü. Daha sonra cesedi Sinan G.'nin imam nikahlı eşi Fadime S.'nin çocukları Kader ve Kadir ile birlikte boş araziye attıklarını itiraf etti. Bunun üzerine polis müteahhit Kemal E. ile televizyon programlarına da katılıp Muhammed'in kaybolması ile ilgili konuşan Sinan G. (34), Fadime S. (38) Kader S. (18) ve Kadir S.'yi (16) gözaltına aldı. Zanlıların sorgusu sürüyor.

allahım günahı boynuna sinan zaten üvey babası. ne malum sinan babası olmasınkötükedihüso

haber aynen şöyle;

Genç kadın ifadesinde komşuları Sinan G.'nin evinde sevgilisi Kemal E ile ilişkiye girdikleri sırada Muhammed'in kendilerini gördüğünü söyledi. Küçük çocuğu gördüklerini anlatmaması için korkutmak istediklerini ve dövdüklerini anlatan anne Yıldırım Muhammed'in düşerek başını yere çarptığını ve bu sırada öldüğünü ileri sürdü. Daha sonra cesedi Sinan G.'nin imam nikahlı eşi Fadime S.'nin çocukları Kader ve Kadir ile birlikte boş araziye attıklarını itiraf etti. Bunun üzerine polis müteahhit Kemal E. ile televizyon programlarına da katılıp Muhammed'in kaybolması ile ilgili konuşan Sinan G. (34), Fadime S. (38) Kader S. (18) ve Kadir S.'yi (16) gözaltına aldı. Zanlıların sorgusu sürüyor.

Nereden okudun canım..atv den biraz önce dinledim sadece sorguda dendi ayrıntı vermedi..buı kadar ayrıntıyı nereden okudun???

Kesinlikle dava sonunda gidiceği cezaevini öğrenmem lazım benim..ordaki koğuşa mektup yollıycam çünkü..taktım bunu kafaya!!!!! çorbada benimde tuzum olsun....!!!

haber aynen şöyle;

Hapishanede onu iyice korkuturlar ama yavruma bi yararı olmaz artık..En acı şekilde hayatın sonlansın dilber...kötükedihüso sen artık bizim havamızı kirletme dilber...Allah kahretsin seni..Kahrol..pislik!

Back