• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

erkek delisi aşşagılık kadın, içimde tutamıyorum bu lanet sinirimi. yazık yazıkkk.muge ona bır tane çarpmadı ya içimde kaldı.

arkadaşlar ben mügeyi kaçirdım anlatın ne dedi,çatlıyacam meraktan:çok üzgünüm:

adi pislik olmaz olasıca,geberesice aayy diyecek söz bulamıyorum...bir insan uçkuru hesabına nasıl evladına kıyar,nasıl o kadar soğukkanlı olur.pesssssssssss

kemal denen şerefsizde "ben bir iyilikseverim madde bağımlısı cocugu (kadir yani suc ortağı) yanıma aldım maddedn kurtulsun diye" diyordu meğer cocuk içip içip konusmasın diye gözünün önüne almış,ne istediniz yavrucaktan geberesiceler....

arkadaşlar dilber sinanın evinde kemalle ilişkiye girerken muhammet gördü diye öldürmüşler...kader ve kadir atmış tarlaya çocuğu........

yazıklar olsun................

bakkk ALLAHIM yaaa... ınsan evladına nasıl kıyar nasıl o mınıcık ellerıne acımaz, mınıcık kalbıne acımaz. gözyaşlarımı tutamıyorum. 35 gun domuz gıbı baktı ekrandan yuzume. mılletın altına gırmek ıçın evladına kıyan bır kadının bu dunyada yerı olmamalı. assınlar bu kadını. mahkeme onunde pankart asacagım...gerbertmelerı için.

kadere ne demeli inanmiyom oda konustu dilberi suclamisti bu nasil bir vicdansizlik,kaderin kardeside konusmustu elim ayagim tutriyor gazetede yaziyor itiraf etmisler ......

yapılacak işler 1..idam cezası olsun böylelerine..
2..bunlar gibileri kısırlaştırsınlar..[/QUOTE]
katılıyorum!!!!

zaten kimden saklıyosunuz pisliğinizide öldürdüğünüz yavrucağı.zaten ayak bastıgı her yer kadının ne mal oldugunu biliyormuş...şu son zamanlarda cok şey gördük ama bu kadar aşağılıgını ilk kez gördük, kadının nasıl hormonları varsa 15 yasından beri onla bunla adı cıkmış eee ateş olmayan yerden duman cıkmaz...

bence ümit denen dangalakta tutuklanmalı en az o da dilber kadar suclu...

arkadaslar ben dilber isminden korkar oldum benim öz anneanneminde adı aynı,başka bi adamla evliyken dedeme kacmıs,dedem trafik kazasında ölünce en küçüğü1,5 yasında olmak üzere 4 cocugunu bırakıp başka bir adama gitmiş.

köylerde ki ilişkiler dallası aratmıyor..

Dilber bu senekı tum oscar odullerını almalı ya..
Oyle saf gorunup her gun bır yalan her gun bır senaryoo..

yok boyle bır kadın..
Rabbım hepımızı boyle ınsanlardan korusun

nasıl bir annedir ya ...........rahat rahat televizyona çıktı istanbulu fethediyo....çocuğunuda kurtlar kuşlar yiyor allahım sen koru bizi böylelerinden helal süt emmişlerle karşılaştır ya rabbim.......

Bu Kader'in pr' da pis pis gulmesinin altinda demek ki birseyler varmis!
Peki o telefona baglanip otobuse bindi ekmek verdik yemek verdik diyen kadina ne demeli, otobus soforu, muavin filan bunlar neyin nesi, adres sasirtmak icin mahsus yapilmis sanki bunlara da ulasilmali, sorgulanmali kimdi bunlar -CADIARZU-

Arkadaşlar çok üzgünüm, ama bu dilber ne profesyonel bir oyuncu inanamıyorum. Bu korkunç bişey, 35 gün sıfır tepki ile programa katılması takdire şayan bir durum. Zavallı Ümit , ben hep onu suçlamıştım halbuki. Allah kahretsin bu kadını :((((((

bence dilberi halka vermeli,halk onu param parça ayırır,vicdansız,cani...sözümün bitti yer...:kızgın:

herseyı anlamaya calısıyorum kızlar ama aglamaktan kac saattuır kendıme gelemeyen gozlerımle sadece sunu ssoruyorum senın evladını kedıler kopekler cekelerken kuslar bocekler yerken nasıl gozune o surmeyı cekebılden be kadınnn maden yaptın bu pıslıgı bu ıgrenclıgı barı topraga gom o masumu yaaa delırıcem nasıl bı ınsan ıdam cezası hala cıkmasın dıyenler neyı beklıyosunuz sımdı anladınızmı neden kuranda sucların cezası cok agır boylelerıne bu lazım ıste arıf hoca bıle anlamdı ya bunu bısey dıyemıyorum

ya çocuk uçkur davasına gitti
madem oynaşamadan duramıyorsun bari çocuk yapmasaydın..ne halt edersen ederdin..en azından cana kıymazdın

ümit neler dicek yarın çok merak ediyorum
dilber kemalden para aldığında ümitin borcu için almıştım dediğinde nasıl sesini çıkaramaz hiç öyle pasif biri gibi değil halbuki onunda yaptıklarını düşününce

yaa bide şu enerji içeceği esprisi aklıma geliyo deli oluyorum dilber nasıl da güldü pis pis
nasılda dükkan harç borç muhabbeti yaptı
belki ümitte dilberden korkuyodu
dilber zaten benim kimseden korkum yok diyodu kendi evladı bile gözünde olmamışta kocası mı olcak

Back