• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

yarın tum soruların cevabını anlıyacagızz
kemal zengın bır adam herkese para verıyor muşş

Evet yarın Müge'den öğrenicez herşeyi inşallah ..
ßu Kemal beyaz arabanın sahibi dimi hani kardesi aramıstı yayını senin annen hasta ona bakmıyosun demişti başkalarına neden bakıyosun gibi laflar sölemişti yanlışım yok dimi kızlar bu Kemal o dimi :uhm:

bu arada vatanın sitesinde hepsinin tek tek fotoğrafları var.
resim eklemeyi bilmediğim için ekleyemiyorum.

bu arada bu olayın tüm çorlululara mal edilmesi çok şaşırtıcı. komşuları denmek istendi sanırm.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence muhammed düşmemiştir kazayla olunca suçları hafifler diye öyle söylemiştir bunlar..

bir düşmeyle ölüneceğini hiç sanmıyorum
bence başka şeylerde yaptılar.
çocuk düştü öldü komik ya daha hala adam kandırmaya çalışıyorlar.
bir çocuk öle hemen düştü diye ölmez.
nasıl vurdularda çocuk öldü kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Pıs kadın hemı bedenını satıyor hemıde ÇocuĞunu aÇ sefıl bırakıyor madem gÜnaha Ğırdın adı kÖpek barı ÇocuĞuna ıyı bak ama senın amcın yoksulluktan deĞıl pıs nefıslı kadın olduĞun ıÇın o....... Yapıyorsun

bu kadında vicdan olsa çocuğunu öldürmez vicdan var mı ki azabı olsun

haklısın vıcdan olsa o kucuuk melek gıbı olan kucuk bır cana fecı davranmaz ve cınayet ıslemesdııı bıde hıcbırsey olmamıs gıbı tv ye cıkıpp hepımızı uyuttugunu snaıyodu asaglıkk kadın bu kelımerımın bıle daha fecılerını hak edeıyorr o kadınnnn ama burda tutuyorum kendımııı

tühh... yazıklar olsun... bu nasıl bir kadın yaaa... nasıl bir anne.... allah cezasını versin....gün yüzü görmesin... akşam akşam beddua ettirdi bana yaaa...

Evet yarın Müge'den öğrenicez herşeyi inşallah ..
ßu Kemal beyaz arabanın sahibi dimi hani kardesi aramıstı yayını senin annen hasta ona bakmıyosun demişti başkalarına neden bakıyosun gibi laflar sölemişti yanlışım yok dimi kızlar bu Kemal o dimi :uhm:

evet canım o adam bu adam bu arada yarını beklememize gerek yok müge anlı birazdan atv habere çıkıcak herşeyi anlatıcakmış

şimdi burada öğreniyorum demek o dilber pisliği öldürmüş.o kadar çelişkili konuşmalarından belliydi.vicdansız kadın ruh hastası resmen.

ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzgünüm.neydi o masumun suçusenağlamasenağlama

Back