Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

gökhanda işin içinde demek ki nasıl sinsice gülüyor Allahım sen sabır ver ailesine inanamıyorum hakkatennn....
ne utanmaz bu gökhan ya bide ekrana çıktı pislikk...burda yazamıyorum ama söyleniyorum valla

Bu okandaki sırıtış nedir gerçekten ya..sanki gurur duyulacak birşey yaptı..pes yani..

ya kızlar acaba gökhanda bu işin içinde mi
ne biliyim öğlen hiç ses duymadım falan diyordu
acaba cinayet saatini saptırmaya mı çalışıyordu..13,30 da değil de daha erken işlendi aslında havasımı vermeye çalışıyordu
bir de telefon geldi bende çıktım falan dedi..yani 13,30 dan önce olmuşsa ben duymadım sonra olmuşsa ben işlemedim falan mı demek istedi
bence işin içinde olabilir..bana öyle geldi

ya farkettiniz mi yüzünde sinsi bir ifade var...bir sırıtma var...zaten kafasını eğmemesinden belli nasıl bir insan olduğu..
ya bu mu 18 yaşında..ne biçim bu kişi bu..hiç de 18 yaşında gibi değil gibi geldi bana...ne biliyim...
ama o surat ifadesi iğrençti...
deminde yazdığım gibi bence gökhan işin içinde

kanım dondu kızlar.okdar kötüyüm ki.eşimin mesleğinden dolayı hep yalnızım.eşim asker.kimseye güvenemiyorum..

allahın belasıı yaa sırıtıyo bıdee..
allah o abısınınde belasını versınn yaa resmen konuyu baska kısılere saptırdıı...
ne kadar zor bı durum aılesıne sabır versın allahımm...

ya farkettiniz mi yüzünde sinsi bir ifade var...bir sırıtma var...zaten kafasını eğmemesinden belli nasıl bir insan olduğu..
ya bu mu 18 yaşında..ne biçim bu kişi bu..hiç de 18 yaşında gibi değil gibi geldi bana...ne biliyim...
ama o surat ifadesi iğrençti...
deminde yazdığım gibi bence gökhan işin içinde

2 si yapmıştır bi kişi yapamaz deliiileri yok etmiş baksanasenağlama

gokhan basından berı bılıyodu tabıkıde belkıde beraber oldurdulerr.. yada okan oldurdu hemen gokhana ınıp tum delıllerıı kaybettırdıı

allahım bu nasıl acı ya.yaşatmasınlar gerçekten bunları ve bunun gibileri.

Sanki benim başıma geldi..bu nasıl insan bu nasıll varlık nasıl canlıı Hiç pişman da görünmüor 2 suçsuz bebeği katleden varlık bunun adı nedir ya?

Tahsini tebrik ediyorum, 70 milyona içindede bizlere kendisinden şüphelenen herkese hakkını helal ediyor.

allahım ya kapıının önünde sigara içen de buymuş....insan hiç mi rahatsız olmaz öldürmüş ve kapıda onlar kaldırılırken de oymuşşşşşşşş

Kızlar ali beyi takip etmiş bu çocuk..cinayetten sonrada daire kapısının önünde gördükleri sigara içen kişide okan mışş

Pess!! gerçekten pes bu kadar da olmaz! Cinayeti işleyip bide sigara içio o acılı babanın karşısında.o bebeklerin cansız bedeninin yanında.inanamıorum şok oldum

Polis,konuşmayın bu durumu demiş..ne yüzsüz ya.bir de sigara içiyor oralarda..gökhanı da tutuklasınlar bir an evvel..

kızlar yenı duydum tahsın bey çocuklarının cınayetını bıle görmuş ne buyuk acı ya ogluma sımsıkı sarıldım bırakamıyorum

evet takip etmiş te aklıma bişi takıldı 18 yaşında birine biz kadınlar müdahele edemez miyiz bir an kendimi koydum da bence gökhan da var işin içinde.elinde bıçak olan biriyle tabii savaşamayız ama.ne bileyim akafama takıldı

X