Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar katil
kemal denen adam bencede
pis bir görüntüsü vardı
ve dilber herşeyi biliyordu
inş. yavrucağa cinsel istismarda bulunulmamıştır
eğer öyle bişey varsa bunu yapanlar taksim meydanında asılsınlar ibret olsun herkese
yazıklar olsun kansız imansız ALLAH korkusu içinde olmayan böyle pisliklere lanet olsun
kemal dediginiz hani para vermisti kiz kardesi aramisti yardim etmeye cok meraklisin anneme neden bakmiyorsun demisti o mu ya valla o adamin konusmasi gicikti zatende peki dilber neden kayboldugu yeri hep yanlis dedi evlerine yakin bi yermis neden oralara bakilmadi zaten 15 günlük kayipken geldiler programa o zamana kadar oralara hic mi bakilmadi ya nereleri aramislar bunlar merak ettim
benim yaşadığım yerde böyle bi çocuk vardı...konu komşu besliyodu çocuğu...sonra uğraştılar ettiler ve devlete verdiler çocuğu...şu an devlet okutuyo ama nereye kadar...onsekize gelince yine sokaktalar ne yazık ki...anne baba olmak o kadar kolay diil...bunu öğretsinler önce millete...
idam cezası istiyoruz kampanyasına başlayalım bi an evvel...elimizin altında internet gibi bi imkan var...
bütün gece uyumadım,gözlerim şişmiş,başim çatlıyacak gibi,çok üzgünüm çok, senağlamaarkadaşlar ,,yardım,,seven adamın adını unuttum,kemalmı?hani o yayındayken o adamın ablası tel bağlanmış ve mügeye tepki göstermiş,demişki o zaman :siz bu adamı programına çikarmadan bi geçmişi araştırsaydınız,hiç te yardım sever değil benim abim,çok sinirlenmişti o bayan,:1no2:bana da o tip hiç yardım sever gibi gelmedi ,sapık tipi var bence,gerçekten keşke evlatlık verselerdisenağlama,çocuk yaşiyor olacaktı,senağlama
birde hapse atıp bizim vergilerle besliyorlar bu adileriya kötükedihüso bırakın açlıktan gebersin gebermzlerse bir birlerini yesinler kötükedihüso
Muhammet melek oldu, kısa süren yaşamında, anlatılanlara bakılırsa hiç gün yüzü görmeden, sevilmeden gitti yavrucak...
Ben katilin hurdacının, tiner bağımlısı oğlu var demişlerdi, hani muhammet onun peşine takıldığınıda söylemişlerdi, bence katil o çocuk olabilir...Önce tecavüz edip daha sonrada öldürmüş olabilir..
Çok üzlüdüm muhammet için, tek umudumuz katilin biran önce bulunması...