• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

yan komşunun arabası varmıydı bilmiyorum..ama aklıma şu geldi bu çocuğu oraya götüren kişi arabayla gitmiş olmalı kimse görmediğine göre muhammedi oraya başka nasıl götürebilir..
o para veren kişinin arabası varsa şüpheli bir durum..

arkadaşlar katil
kemal denen adam bencede
pis bir görüntüsü vardı
ve dilber herşeyi biliyordu

günahınıda almak istemiyorum günahı kendini boğasıca adamın ama bende tipini hiç sevmedim o adamın.
hatta bir tel gelmişti dilberle kemali bir çay kahvesinde gördüklerine dairkötükedihüso
zaten orda doğru dürüst bir tipte yoktu ama neysekötükedihüso
sanki seçilmiş bir insanlardı mübarekler :kötükedihüso:

inş. yavrucağa cinsel istismarda bulunulmamıştır
eğer öyle bişey varsa bunu yapanlar taksim meydanında asılsınlar ibret olsun herkese
yazıklar olsun kansız imansız ALLAH korkusu içinde olmayan böyle pisliklere lanet olsun

inş. yavrucağa cinsel istismarda bulunulmamıştır
eğer öyle bişey varsa bunu yapanlar taksim meydanında asılsınlar ibret olsun herkese
yazıklar olsun kansız imansız ALLAH korkusu içinde olmayan böyle pisliklere lanet olsun

birde hapse atıp bizim vergilerle besliyorlar bu adileriya kötükedihüso bırakın açlıktan gebersin gebermzlerse bir birlerini yesinler kötükedihüso

Son düzenleme:
arkadaşlar konuşmalarınızı izliyorum bikaç gündür ama dayanamadım yazmam lazım..sizin de dikkatinizi çekmedi mi Arif Hoca bugün halaya çok yüklendi çok tepkiliydi ona..onun kocası yapmış olabilir günahı boynuna..

kemal dediginiz hani para vermisti kiz kardesi aramisti yardim etmeye cok meraklisin anneme neden bakmiyorsun demisti o mu ya valla o adamin konusmasi gicikti zatende peki dilber neden kayboldugu yeri hep yanlis dedi evlerine yakin bi yermis neden oralara bakilmadi zaten 15 günlük kayipken geldiler programa o zamana kadar oralara hic mi bakilmadi ya nereleri aramislar bunlar merak ettim

kemal dediginiz hani para vermisti kiz kardesi aramisti yardim etmeye cok meraklisin anneme neden bakmiyorsun demisti o mu ya valla o adamin konusmasi gicikti zatende peki dilber neden kayboldugu yeri hep yanlis dedi evlerine yakin bi yermis neden oralara bakilmadi zaten 15 günlük kayipken geldiler programa o zamana kadar oralara hic mi bakilmadi ya nereleri aramislar bunlar merak ettim

bilinmeyen ve yalanlarla dolu bir durum kötükedihüsokötükedihüso

bütün gece uyumadım,gözlerim şişmiş,başim çatlıyacak gibi,çok üzgünüm çok, senağlamaarkadaşlar ,,yardım,,seven adamın adını unuttum,kemalmı?hani o yayındayken o adamın ablası tel bağlanmış ve mügeye tepki göstermiş,demişki o zaman :siz bu adamı programına çikarmadan bi geçmişi araştırsaydınız,hiç te yardım sever değil benim abim,çok sinirlenmişti o bayan,:1no2:bana da o tip hiç yardım sever gibi gelmedi :kızgın:,sapık tipi var bence,gerçekten keşke evlatlık verselerdisenağlama,çocuk yaşiyor olacaktı,senağlama

benim yaşadığım yerde böyle bi çocuk vardı...konu komşu besliyodu çocuğu...sonra uğraştılar ettiler ve devlete verdiler çocuğu...şu an devlet okutuyo ama nereye kadar...onsekize gelince yine sokaktalar ne yazık ki...anne baba olmak o kadar kolay diil...bunu öğretsinler önce millete...

idam cezası istiyoruz kampanyasına başlayalım bi an evvel...elimizin altında internet gibi bi imkan var...

cocuk katillerine idam ceza uygulanmali kesinlikle katiliyorum.

bütün gece uyumadım,gözlerim şişmiş,başim çatlıyacak gibi,çok üzgünüm çok, senağlamaarkadaşlar ,,yardım,,seven adamın adını unuttum,kemalmı?hani o yayındayken o adamın ablası tel bağlanmış ve mügeye tepki göstermiş,demişki o zaman :siz bu adamı programına çikarmadan bi geçmişi araştırsaydınız,hiç te yardım sever değil benim abim,çok sinirlenmişti o bayan,:1no2:bana da o tip hiç yardım sever gibi gelmedi :kızgın:,sapık tipi var bence,gerçekten keşke evlatlık verselerdisenağlama,çocuk yaşiyor olacaktı,senağlama

bncede
keşke evlattlık olmuş olsaydıısenağlama

kizlar gunahi boynuna , bana oyle geliyorki dilberin bu adamlardan biri ile iliskisi vardi ve cocuk buna tanik oldu. ve olduruldu...

birde hapse atıp bizim vergilerle besliyorlar bu adileriya kötükedihüso bırakın açlıktan gebersin gebermzlerse bir birlerini yesinler kötükedihüso

onlar böyle ortalıkta dolaştıkça daha çok böyle konular işlenir daha çok muhammetler canından olur onları hasipte de benzetirler bi güzel sen merak etme verdiğimiz vergiler helalı hoş olsun bizim hıncımızı alsınlarda içerde onlardann başka bişey istemem

bende sabah proğramda öğrendim ,şok oldum,ağladım ya,çok üzüldüm ,inanamadım,,,
arkadaşlar birde nasıl hedef şaşırtılar ,bağlananlar ,yok otobüste görmüşler ,yok adını söylemiş ,,yok drağana gitmiş çocuk ,,insanlar böyle oyalanırken,,yavrum daha o ğün öldürülmüş,,
insan değil hayvan bile olamaz ,cani ,aşağılık,,allah belasını versin,,,

minik yavrum benim...
bu dünyada...kimse seni kanatlarının altına almayı beceremedi ama
öbür dünyada o güzel isminin sahibi güzel insanın kanatları altında bir melek olursun

Muhammet melek oldu, kısa süren yaşamında, anlatılanlara bakılırsa hiç gün yüzü görmeden, sevilmeden gitti yavrucak...
Ben katilin hurdacının, tiner bağımlısı oğlu var demişlerdi, hani muhammet onun peşine takıldığınıda söylemişlerdi, bence katil o çocuk olabilir...Önce tecavüz edip daha sonrada öldürmüş olabilir..
Çok üzlüdüm muhammet için, tek umudumuz katilin biran önce bulunması...

Son zamanlarda akıl almaz olaylar var gündemde,
kesik baş, sandıkta ceset, çocuklara cinsel istismar, Allahım ne günlere kaldık, hayat git gide zorlaşıyor,
Evlatlarımız için çok endişeleniyorum, Allaha emanet olsunlar hepside...

Muhammet melek oldu, kısa süren yaşamında, anlatılanlara bakılırsa hiç gün yüzü görmeden, sevilmeden gitti yavrucak...
Ben katilin hurdacının, tiner bağımlısı oğlu var demişlerdi, hani muhammet onun peşine takıldığınıda söylemişlerdi, bence katil o çocuk olabilir...Önce tecavüz edip daha sonrada öldürmüş olabilir..
Çok üzlüdüm muhammet için, tek umudumuz katilin biran önce bulunması...

bence dilberin saptırmaları bunlar...günlerce oyaladı bizi..kadın ruh hastası...ümit te az diil tabi...bi baba oğluna nasıl p.ç der...dengesiz ruh hastası herikisi de... Çok üzgünüm çoook

Back