• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ben babaanneyede sinir oluyorum
ben şahsen babaanne olsam ...benim torunum aç gezecek herkesin arkasına takılıp gidecek
oğluma gelinimi karşıma alırım
bir ona. bir öbürüne çekerim zıgıtımı...çocuğuda aldığım gibi getiririm yanıma
kanatlarımın altına alırım
iş işten geçmiş ...dövünüyor
gitti giden.
eyvahlar olsun

arkadaşlar katil..........bence
şu dilbere 20 lira 40 lira veren hayır sever adam varya o olabilir
o adam çıkacak......içime doğuyor
hani adamın kız kardeşi proğrama bağlanmıştı
annemize bakamıyor ....başkalarına paramı veriyor demiştiya
içime öyle doğuyor........adıda ....KEMAL

Ya evet esmer gözlüklü bi adamdı dimi o beyaz arabanın sahibiydi dimi evet olabilir valla herkezden şüpe duyar olduk kafamçokkarıştı

giden gitti melek oldu o yavrucak
katilleRin allah bin belasını versiiin
bnm sadece düşüncem şu ve bağıra bağıra sölemk istiyoruum
BU KONULARDA BU SUÇU ıŞLEYENLER KESıNLıKLE VE KESıNLıKLE ıDAM EDıLMELı
EN BAŞTA ıMRALIDAKı YATAN YILAN ONDAN SONRA KÜÇÜCÜK YAVRULARIMZN CANINA NAMUSUNUNA GÖZ DıKENLER HAPıSE ATIPTA
BESLEMEYııN ŞU ADıleri (ıNSAN DEMıYORUUM ONLARLA AYNI SIFATTA OLAMAYIZ) VARLIKLARII DAHA KAÇ KıŞıNıN KAÇ ANA BABANIN YÜREĞı YANACAK
bu ana babaya ümit ve dilberi koymuyoruum
allahım onlarıda bildiği gibi etsiin

dilber bu olayın baş kahramanı pislik neden ağlasın soğuk kanlılığı koruyo zaten çocuğun öldüğünü en başından beri biliyodu çocuk ortadan kaybolduktan sonra 15 gün sonra geldiler programa rahat uyuya bilecekler mi nasıl bi vicdan nasıl bi rahatlık var bu insanlarda benim kanım dondu
inş. katiller yarın açıklanır merakla bekliyorum

benim yaşadığım yerde böyle bi çocuk vardı...konu komşu besliyodu çocuğu...sonra uğraştılar ettiler ve devlete verdiler çocuğu...şu an devlet okutuyo ama nereye kadar...onsekize gelince yine sokaktalar ne yazık ki...anne baba olmak o kadar kolay diil...bunu öğretsinler önce millete...

idam cezası istiyoruz kampanyasına başlayalım bi an evvel...elimizin altında internet gibi bi imkan var...

çok yazıkki o minik melek şu dünyada ne bebekliğini yaşayabilmiş ne çocukluğunu.senağlama

allahım niye bebek bebek diye yalvaran insanlara vermezsinde bu tip insanları dünyanın en güzel duygusu olan anneliği babalığı layık görürsün:a015:( tövbe yarabbim)

bu dünyada gün görmedin minik kuş inşallah isminin büyük şerefini taşıyan büyük zaatın yanında kanat çırparsın ahiret hayatı boyunca:çok üzgünüm:

insan kendi canını kaybederya sanki canımın yarısını aldılar.:çok üzgünüm:
bizler elken bu kadar üzldük bunlar nasıl anne baba yaaaakötükedihüso

ne kötü bi resmi yok bulunduğunda kemikleri ve kıyafetleri varmış hiçmi aramamışlar tarlayı muhammed gitti gemez kardeşine sahip çıkan olsa bari nasıl bir vahşet ya

inanmıyorum gerçekten kemiklerimi çıkmışsenağlama
Allahım ne kötüsenağlama
ne kötü bir acı bu o rezil anne baba bir damla göz yaşı döküyomu acaba
nelet olsunya nelet olsun..
böğle katiller idam edilmeli idam asıv-caksın meydanda bunları..kötükedihüso

Müge hanım dedı röportajda göremedım ıkı ısım var onlarda sorguda mı dıye,bence Yaşar ve Kemal den şüphelendıler ama ben Yaşar dıyorum...

arkadaşlar iş sadece katilin bulunmasıyla bitmeyecek
görün bakın bu dilberle ....ümit pisliğinin altından daha neler çıkacak
neler...

benim yaşadığım yerde böyle bi çocuk vardı...konu komşu besliyodu çocuğu...sonra uğraştılar ettiler ve devlete verdiler çocuğu...şu an devlet okutuyo ama nereye kadar...onsekize gelince yine sokaktalar ne yazık ki...anne baba olmak o kadar kolay diil...bunu öğretsinler önce millete...

idam cezası istiyoruz kampanyasına başlayalım bi an evvel...elimizin altında internet gibi bi imkan var...

böyle suç işleyeni toplum gözü önünde asacaksın.
tecavüz edenlerin............. keseceksin.
hırsızlık edenlerin ellerini keseceksin görün bakalım o zaman suç oranı nasıl azalıp hatta bitme saffasına geliyor.kötükedihüso

çocuklarımızı sokağa değil bakkala gönderemez olduk bu ne yaaaakötükedihüso

çok yazıkki o minik melek şu dünyada ne bebekliğini yaşayabilmiş ne çocukluğunu.senağlama

allahım niye bebek bebek diye yalvaran insanlara vermezsinde bu tip insanları dünyanın en güzel duygusu olan anneliği babalığı layık görürsün:a015:( tövbe yarabbim)

bu dünyada gün görmedin minik kuş inşallah isminin büyük şerefini taşıyan büyük zaatın yanında kanat çırparsın ahiret hayatı boyunca:çok üzgünüm:

Çok haklısın canım nasıl insan bu kadar soguk kanlı olabilir aklım almıyo :1no2:

Müge hanım dedı röportajda göremedım ıkı ısım var onlarda sorguda mı dıye,bence Yaşar ve Kemal den şüphelendıler ama ben Yaşar dıyorum...
evet canım ya bende o iki kişiyi düşündüm...
neler...
sonuna kadar katılıyorum 45 gün konuşmadıklarını şimdi mecburen bir bir ötecekler...

ben babaanneyede sinir oluyorum
ben şahsen babaanne olsam ...benim torunum aç gezecek herkesin arkasına takılıp gidecek
oğluma gelinimi karşıma alırım
bir ona. bir öbürüne çekerim zıgıtımı...çocuğuda aldığım gibi getiririm yanıma
kanatlarımın altına alırım
iş işten geçmiş ...dövünüyor
gitti giden.
eyvahlar olsun

şimdide mezarını istiyormuş karşısına her hafta gidip çiçek ekecek sulayacakmış
be kadın sağlığında gideydinya torununun yanınakötükedihüso geline oğluna bakmazsan bakma mezarına su götüreceğine eline bir çikolata ekmek vereydinkötükedihüso
ayy sinirleniyorum yaaakötükedihüso

Dilber Cuma gününden beri Ümit'i kötülüyor..Ben ondan şüpheleniyorum satmış olabilir bile dedi pişkin rezil..Birden bire dili çözüldü..röpörtajdaki çocukta 3 gün önce filan tarlanın olduğu muhitte dilber ablayı gördüm arabayla geldiler birileriyle demişti..Bu dilberin kesin parmağı var..o öldürmedi ama öldürttü bence ..planlı yaptılar..bişeye şahit oldu çocuk yada onun gibi bişey..du bakalım ne çıkıcak..emniyet öttürür onları..bir bir çözülür hepsi..

şimdide mezarını istiyormuş karşısına her hafta gidip çiçek ekecek sulayacakmış
be kadın sağlığında gideydinya torununun yanınakötükedihüso geline oğluna bakmazsan bakma mezarına su götüreceğine eline bir çikolata ekmek vereydinkötükedihüso
ayy sinirleniyorum yaaakötükedihüso

kör ölür badem gözlü olur misali
hepsi ofsayttttttttt

KIZLAR BASIMIZ SAGOLSUN
bence muhammet kurban oldu kardesı rahat yasayacak ıns devlet sahıp cıkacak yoksa bu annenın evladı kız cocugu daha 14 unde yoldan cıkardı
banada katıl enştesi gıbı gelıyo ılgınç dıyceksınız
son anlarında arıf hoca hep halayla konustu hıc suphelenmedınmı falan dıye
bılmıyorum kızlarda yazık ya havanları kısırlastıracaklarına beledıyler boylelerını kısırlastırmalı
melek oldu muhammet allahın sevgılı kuluymus bu anne babayla ya katıl olurdu ya baska bısı ..
(sert olduysa kusura bakmayın neolur dayanamadım)

Son düzenleme:

bu dünyada gün görmedin minik kuş inşallah isminin büyük şerefini taşıyan büyük zaatın yanında kanat çırparsın ahiret hayatı boyunca:çok üzgünüm:amiiiiin
allah onlara layık görmedi o bebeği .isminin güzel sahibinin yanındadır..ama inşallah kötü şartlar gelmemiştir başın

ne diyorsun yaaaa 2 gündür ağlıyorumsenağlama
çocuğumun yanında ağlamak istemiyordum ama kendime hakim olamadım
yavrum göz yaşlarımı siliyor
nasıl kıyılır dedim o an nasıl kıyılır bebeğim o görüntülerdede oturmuş sandalyeye senağlamasenağlama

neler...

Zaten Muhammet'in sonunu hazırlayan onlar değil mi :çok üzgünüm:

Öyle bir zemin hazırlanmış ki bir tek öldürmedikleri kalmış, onu da yapmadılarsa tabi...

sabahtan beri kendimde degilim ne dir bu ya küçük yavrularrr ölmesinn ne istiyorlar küçück meleklerden anlamıyorumm o masumu öldüde eline ne geçti i ah babanne ah nerydein simdiye kadar mezarını istanbulda istionda neden ilgilenmedin torunlaaa cocugun anne basına dicek hiç bişi bulamıyorummm

Back