• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

inanın hala şoktayım bugün evdeydim ve tv geç açtım altta muhammed ölü bulunduz yazısını görünce
nasıl bağırmışım eşime muhammet ölmüşş diye
hala şoktayım çok fena üzüldüm
yazık o küçücük melekten ne istediniz ne yaptı o melek size kahrolasıcalr ..

oraya yeni konmus olamaz yani şöyle olamaz farkındaysanız görüntüde yer yapmıs çocugun naası bunun için belirli bir zaman orada durması gerek cocuk zaten cılız ve sırt üstü yatırılmıssa gözükmeyebilir,bugdayın boyu bi 20 gündür epey uzadı evimden görünen bi bugday tarlası var ve artık görmek istemiyorum bile orayı çok üzüldüm ya...senağlama

bebekler yetişkinlere göre daha çabuk çürür canım
şaşırtcı olanda babanne bunda birkaç zaman önce ev için kokuyor demişti

tmm da çocuk öleli kac gün olmus yer orası olmasa bile yeri çok belli 2 3 günde okadar belli olamaz bence:(

ben kesinlikle hurdacının oğlu oldugunu sanmıyorum,o cocuk zaten bazı seyleri yapmaya yetersiz,cesedin bulundugu yerdeki bugday otlarından anlıyoruzki cocuk orada 45 gündür yatmıyor,cesedin altındaki otlar ayaktaki otların boyuna yakın,belli ki ceset oraya sonradan getirilip bırakılmış.
hem programa gelen hem de gözalında olan birisiymiş şok gelişme dedikleri, bence iki şarta da uyan kişi ev sahibi ismet.onunda dilberle başbaşa ümit denen dangalak psikopatın alacaklarını tahsile gittikleri ve bu konuda karısına yalan söylediği sonradan cıktı ortaya.15 ay kirasız oturtmasının nedeni karşılığını başka sekilde almasıymıs demek ki.
bir de anlamadığım dilber denen manyak daha dün kocasını sucluyordu,birbirlerine girmişlerdi yayında noldu da corluya gül oynaya gidebildiler,ben kocamı tv.de böyle suclasam suratıma bakmaz birdaha.ne dengesiz yaratıklar bunlar böyle.

hıım haklısınız ben böyle düşünmedim... ben 3 yıllık evliyim ve çocugum yok benim çocugum olsa heralde kendime baglardım bırakkı yanlız sokakta dolasabilecek...ben evde odadan odaya yanlız bırakamam o nerde ben orda dururum... aglamaktan gözlerim şişti ya yazık ya ...

ya çok üzüldüm şok oldumsenağlamasenağlamasenağlama
kıyamam yaa ne istiyorlar ki minicik çocuktansenağlama
hergün bulunacak umuduyla bakıyodum programasenağlama
inşallah hemen bulunur bunu yapan ve cezasını çekersenağlama

insallah o katil yada katiller anne yada baba çıkmaz insallah işin içinde yoklardır.insan nasıl kıyar ben daha böcek öldüremiyorum oof off acaba onlar bizim kadar üzüldümü...

mügenin verdiği isimler arasında o komşuları makarna olayındaki eve gelip giden, çocuğun para ver diye peşinden koştuğu adam var sanırım benim ilk aklıma o geldi
programada katılmıştı..
çocuğun cesedini teşhisde ilk gördüklerinde dilber yine aynı rahtlıktaymış ümitinde çok minik bir göz yaşı gelmiş müge öyle dedi..

Program bitti kızlar ..
Annemle dikkat li bi şekilde hep izledik hiç kaçırmadık çok üzüldüm Muhammed'in öldüğüne hep bulunur sakladıkları yerden sağ salim çıkar diye hep bekliyoduk ..:çok üzgünüm::1no2:
İnşallah bu olayın arkasında Ümit'le Dilber yoktur inşallah ..:uhm:
Mekanı Cennet Olsun Küçük Meleğin ..senağlama

o kadar karıştıki kafam herkesden şüphe eder oldum..

acaba yan komşu yaptıda evindemi sakladı baktıki herkes dilberden şüpheleniyor suç onun üstüne kalır diye götürdü tarlaya bıraktı cesedi...
yoksa muhammed dilberi biriyle uygunsuz şeklide gördüde ondan mı öldürdüler..
yoksa hurdacının oğlu mu...
yada dilber mi ..
yada ümit mi..

üff bulsunlar şunu muhammede ne yaptıysa aynını ona yapsınlar...

benimde aklıma hurdacının oğlu geldi.madde bağımlısı çünkü

allahım bize evladı çok zor verdin böylelerine veriyorsun kadrini kıymetini bilmiyor.yinede isyan etmeyeyim.allah o çocuğun mekanını cennet etsin.bu dünyada çekmiş öbür dünyada rahat etsin.

babannenin bankada 40 bin lirasi varmis dilbere cocugun yerini soyle sana vericem bu parayi demis.senin torunlarin accc be kadin.elektriksiz susuz bir ortamda yasiyorlar.sen torunlarin bu durumda iken parami biriktirdin. simdi istersen muhammedin mezarindan hic ayrilma .istersen ciceklerle beze topragini.geri getirebilecekmisin o cucugu. suncacik yasinda yasamadigi sey kalmamis yavrumun.offff offfffffff ne cileli ne sanssiz bir cocukmus zavallim.sabahtan beri aglamaktan helak oldum. annesine babasina ne soylesem bos zaten......

arkadaşlar katil..........bence
şu dilbere 20 lira 40 lira veren hayır sever adam varya o olabilir
o adam çıkacak......içime doğuyor
hani adamın kız kardeşi proğrama bağlanmıştı
annemize bakamıyor ....başkalarına paramı veriyor demiştiya
içime öyle doğuyor........adıda ....KEMAL

kuçuk melegım mekanın cennet olsun hepımızın başı sagolsun bu ınsanlık degıl inş katıller cezalarını en agır bıçımde çekerler bu dunyadada ötekı dunyadada

ne kötü bi resmi yok bulunduğunda kemikleri ve kıyafetleri varmış hiçmi aramamışlar tarlayı muhammed gitti gemez kardeşine sahip çıkan olsa bari nasıl bir vahşet ya

Arif hocanın daha öncede şüpelendiği biri vardı
katilde o olmasından şüpe ediliyo
babanne okadar dövünüyodu hani kayıpken dizine vurup duruyodu
şimdi bakıyorumda hiçte öğle üzüntülü değiller
inşallah dilberle kocası karakolda bunca zaman bizi kandırdıkları için
çok kötü sorgya alınmalarını umuyorum
eğer ana -babadan biri katil çıkmassa en az o katil kadar ana babada suçlu
bu soğuk kanlılık ve yalan dolan pisliklerinden ötürü ...
o masum yavru yok şimdi ya içim acıyo bi anne olarak ikidebir olmaz diyorum
biz hep onu bulunacak diye bekliyorduk
ama masum yavrumuz öldürülmüş
yazık çok yazık taaa yüreğimin derinlikleri yanıyor ..

hurdacının oğlu olmasının imkanı yok gibi çünki programa katılmadı..
kemal yada bu eve gelip giden muhammetle ilgilenen makarnacı adam..

arkadaşlar katil..........bence
şu dilbere 20 lira 40 lira veren hayır sever adam varya o olabilir
o adam çıkacak......içime doğuyor
hani adamın kız kardeşi proğrama bağlanmıştı
annemize bakamıyor ....başkalarına paramı veriyor demiştiya
içime öyle doğuyor........adıda ....KEMAL
benımde aklıma ılk gelen o oldu ama muhammet tecevuze ugramıs olabılır oyle bır suphede var ortada ınş oyle bırsey olmamıstır

Back