• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

aynen canım FBI ın öyle çok belgesellerini izledim ki...seri katilleri ve katilleri 20 yıl önce ilerde teknoloji gelişir bu işi o zaman çözeriz diye sakladıkları delillerle şimdi yakalıyorlar

bende izliyorum o programları
adamlarda ne teknik var ya
20 yıl saklıyorlar dna ları biz niye yapamıyoruz .
bence bunun içinde devlet ödenek ayırmalı diye düşünüyorum adalet açısından
bir sıvıyla veya ışıkla kanı teşhis ediyorlar bence evlerini kontrol etmeliler

bızımde adlı tıpta ılerlemeler olur...
Kımse demesın kı benım başıma gelmez..

Bu ulkede herşey herkesın basına gelır..
Bana dokunmayan yılan bın yıl yaşasın devrı yok artık..
Herkes etrafında olan bıtenle ılgılenmelı..

aynen canım FBI ın öyle çok belgesellerini izledim ki...seri katilleri ve katilleri 20 yıl önce ilerde teknoloji gelişir bu işi o zaman çözeriz diye sakladıkları delillerle şimdi yakalıyorlar

evet bende bu tür kanalı birara sürekli izliyordum ve hatta bu şekilde sadece kemikleri bulunan bir cesetin kime ait olduğunu ne zaman öldüğünü ,tarihini bulup katiline ulaşmışlardı. inşallah muhammetin katilide en yakın zamanda bulunur....

mesela en çok dikkatimi çeken dilber tel
tuvalete düşürmüş düşürsün bu kadını kimler aramış
kimi aramış mutlaka kayıtlardan çıkması gerekir .
nasıl kayıtlar çıkarılmadı şaştım

arkadaşlar ben bişeye acayip taktım.
bence bu çocuğun cesedi sonradan kondu.
buğday 45 gün önce baya kısa boydadır. orda o cesedin görünmemesi imkansız.
hatırladığım kadarıyla buğdayın birden boyu uzuyor.

merhaba ben yeni üye oldum günlerdir bu konuyu takip ediyorum ve bu forumda bukadar seviyeli konusmalarla konunun irdelenmesi çok hoş toplum ancak paylasımlarla aydınlanır zaten konusmayarak tabularla bu duruma gelinmedimi o sandıkta bulunan çocuga cok üzüldüm bide onlar melek ne istiyorlar minnacık çocuklardan bence kesinlikle çocuk ehliyeti olmalı...devlet istese bunu yapabilir sosyal hizmetler bunu yapabilir...senağlama:çok üzgünüm:

ayy şok oldum yaa çocuk ölmuşş kaç gundur takp edemıodum programı bugun öğrendm..
annesi rahat etsin şimdii senağlama

oraya yeni konmus olamaz yani şöyle olamaz farkındaysanız görüntüde yer yapmıs çocugun naası bunun için belirli bir zaman orada durması gerek cocuk zaten cılız ve sırt üstü yatırılmıssa gözükmeyebilir,bugdayın boyu bi 20 gündür epey uzadı evimden görünen bi bugday tarlası var ve artık görmek istemiyorum bile orayı çok üzüldüm ya...senağlama

Vah ki gidene muhammed cennet kokulu yavrum huzur içinde uyu senağlama

Sana kıyanlar hem bu dünyada hemde ahirette cezalarını mutlaka çekecekler

arkadaşlar ben bişeye acayip taktım.
bence bu çocuğun cesedi sonradan kondu.
buğday 45 gün önce baya kısa boydadır. orda o cesedin görünmemesi imkansız.
hatırladığım kadarıyla buğdayın birden boyu uzuyor.

mutlaka sonradan atıldı oraya
olay yeri orası değil bence

Back