Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hurdacının evinde dilbere para veren adam olabilir mi hatta ikisini bir çay bahçesinde gören bir vatandaş telefonla canlı yayına bağlanıp söylemişti,tabi onlarda inkar etmişlerdi her zamanki gibi CADIARZU
yaa kızlar ben daha önce sormuştum ama cevap veren olmadı
programda kimler var şimdi?
emniyet kalabalık diyorsunuz ya herkes sorguda mı?
bence dilber yapmamıştır çünkü ümit zaten dilberin kırıklarını biliyor,ümiti boynuzlamasından etkilenmiyor,umursamıyor da..hatta para gelior diye rahat..
ama ümit yapmış olabilir çünkü çocuğa karşı sevgisi ve ilgisi yoktu..kimbilir tokadı patlattı ve boynu kırıldı..
en kuvvetli ihtimal komşular..umarım öyle değildir ama taciz ve cinayet olduğunu düşünüyorum..
bence dilber yapmamıştır çünkü ümit zaten dilberin kırıklarını biliyor,ümiti boynuzlamasından etkilenmiyor,umursamıyor da..hatta para gelior diye rahat..
ama ümit yapmış olabilir çünkü çocuğa karşı sevgisi ve ilgisi yoktu..kimbilir tokadı patlattı ve boynu kırıldı..
en kuvvetli ihtimal komşular..umarım öyle değildir ama taciz ve cinayet olduğunu düşünüyorum..
Bencede o gibi...Adinida hatirlamayadim...
babaanne, anneanne, hala, rahmı bey ve doktorun ısmını unutum onlar varyaa kızlar ben daha önce sormuştum ama cevap veren olmadı
kızlar telefonla arayan kişi bence..orda burda otobüste görüdüm diyen kişi bence..hedef saptırdı çünkü..
kemal jnmcımm adıBencede o gibi...Adinida hatirlamayadim...
ozebus ve bengisu sağolun cevabınız için..
babaanneden şüphelenmiştim birara..ama o aklandı galiba programda olduğuna göre..