• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

orada oturan akrabalar hic konusmasin.gec kaldilar.dilberi,ümiti kim yetiştirdi gene ordakiler

herşey bize emanet verilir... alınır.. zamanı belli değil.. elimizdeyken kiymetini bilelim..

Zatenn dılberın ılkgısızlıgı en cok komsular akrabalr gorurr cocuguna karsı ılgısız ortalıkta bıraktıgını bakmıslarkı kacırsakkk kımse zaten anlamazz ustunede dusmezzzz

sardunya dün deşifrede izledim şok oldum münevver olayınada
tır şöförü yurt dışına kaçtığını itiraf etmiş
umarım oda en kısa zamanda yakalanır

son dakika programa konuk olan kişi öldürmüşe dilber değil ozaman
ya hurdacı ya kader ismet kim kaldı geriye kızlar bir sürü şüpheli var

Ben yasar Beyden hıc haz almamıstım ama öldü ıhtımalını düşünmedıgım ıcın o kacırmamıstır dedım ama nedense adamın hal ve hareketlerı panikti hep,sorulara alakasız cevaplar verıyordu...

Cok sınırlendım elıme gecırselr o dılberınn ılk bas saclarını sonra kaslarını sonrada yuzunu yolacammm pıs gıcıkk cocuk katılı senı ılgısız bakamıycaksan nıye doguruyosun ya

programa katılanlar hurdacı,yan komşu,ev sahibi,bir adam daha vardı dilberi arabaya binerken gören başka....

Dediğim gibi 2 şüphelendiğim kişi var Hurdacı ve o yan komşu

yan komşu sürekli para veriyormuş felan kendini aklamaya çalışıyor gibime gelmişti

münevverde bir kötü olayda
ikierkeğin sperminin üstünde bulunması
tecavüz yok ama taciz var allah cezalarını versin

30d74e63-0088-496d-8cae-114d15715abb.jpg

şu meleğin gözlerine bakın nasıl mahsun ve kederli bakıyor ya
minicik yavru..
benim bildiğim o yaşlardaki bebek hep guler.. tek fotoğrafında yavucuğun gözleri huzun dolu..

Back