Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

olayı okuduğumdan beri o kadınla adama söylemediğim laf kalmadı. kadın ve adam diyorum çünkü anne baba sıfatlarını hakketmiyorlar. herkesi yalanlarıyla oyaladılar. ya insan taş olsa bile kayıp çocuğu için bir damla diyorum bir damla bile dökmez mi? ilk başta emniyet güçlerini yalanlarla oyalamasalardı belki şuan çocuk yaşıyor olacaktı. lanet olsun şu çocuğu sadece doğurmakla anne baba olacağını sanan insanlara.

tatlım gör bak işin içinden ümitle dilber çıkacak...

ikisinden biri öldürdü çocuğu sonra birlikte gömdüler diye ilk günden beri diyorum hatırlarsan...

nedense çok kuvvetli düşünüyorum bunu...

hala tüylerim diken diken, nasıl üzüldüm anlatamam yaaa...
ama bana kalırsa o adamla o kadınıın bir parmağı var bu işte

ağlamaz o şıllık:mymeka:
inanmıyoruum yaasenağlama
yavrum bnm bu dünyaya seni getrn ama maalesef sözde annen baban sığdıramadılar hep dayak yedin hor görüldüün
dileirm şuan melekleriin kucağında kuştüyü yataklardasındır uçuyosundur emninm öylesindiir kuzum bnm
çook üzüldüümsenağlama
melek oldu yavruum bnm
senağlama

Ya önce buz gibi kaldım şimdi de krize girdim ..zaten kızım hasta moralim bozuktu..Tutamıyorum kendi mi yaa...Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın sizi...rezillerr...

ben hurdacının oğlundan şüphelenmiştim daha önce.hani madde bağımlısı delikanlı bir defamı ne çıktı röportajlarda.delikanlı madde bağımlısı,ve şöyle demişti kısa röportajda"Muhammed arada benim peşime takılır gelirdi"işte benimde kafama bu takılı kaldı o günden beri.siz nedersiniz.

Valla babası düne kadar gayet rahat pazarda yufka satıyormuş.Çorlunun yerel gazatesinden okudum şimdi.Babasının pazarda rahat tavırları dikkat çekiyor annesi ise televizyon programlarından başka bir girişimde bulunmadı diye yazıyor...Ne bileyim ben çocucuğumu bir ay göremesem ne durumda olduğunu bilmesem(aslında birkaç dakika da yeterli benimiçin) işe gidemem zaten kafamçalışmaz.Elimi kaldıracak halim olmaz ...Anca oraya buraya koşarım deli gibi...ne bileyim...

rahatlıkları evlatlık verildiğine yoğrulmuştu...bende öldürdüler ve bulunamayacak bir şekilde cesedi yok ettikleri için çok rahat olduklarını düşündüm...

günah almaksa bu kadar acımasız anne baba nın günahını vebalini bizlere yükleyeceğini sanmam Rabbimin....insan evladına işkence yapan ısıran üstünde sigara söndüren dişini kıran anne baba için her türlü şeyi düşünür...

müge anlıyıda programınıda hiç sevmiyorum
kanal değiştirirken bile görmeye tahammülüm yok o derece yani

açıkçası ben bile rahattım..bunlar kesin sattılar çocuğu çocuk şimdi zengin bir ailede rahat bunlarda rol kesiyor diye seyrettim hep.Kendi kendime masal uydurmuşum garibim evladım tarladaymış ya o an..ah yavrum ya içim yandı valla...:a015:

Ah yavrucagiz demek ki o ana-baba musveddesinin olayi ort bas etmesinin ardinda bu varmis!
Allah kahretsin sizin gibi ana-babayi!

[--inş yalan haberdir inansenağlamamak istemiyorummm--------senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama çok kötüyüm bennnn her tarafım ağrıdııı senağlamasenağlama offfffffffffff çok kötüyümmm ben ya ben hep diyordum gelecek muhammett yavrum benim çilekeş yavrummm
arkadaşlar muhammet için yasin okuyalım o bi melekti zaten uçtu gittiii
allah mekenın cennet bahcelerinde yapsın aminn

bende bşka bir yerde kesin değil diye okudumda
neyse..oçocuk veya değil..sonuçta o birilerinin çocuğu...yazık

Evet sonucta cocuk ama Muhammed'in yasadigina dair hala umit beslemek istiyor gonlum.
Bu haberi nerde okudun bide ben bakiyimbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…