Aaaaa ınanmıyorummm cok üzüldümm..
Kendımı ınandırmak ıstemıyordum böyle bırseye,hep aldı bırı cocugu dıyordum...
Allah bıldıgı gıbı yapsın bu anne babayı...
Demek ılk kayboldugu zamanlarda ölmüş yavrucakkk...
Kım neden yapar böle bırseyı ya,biri öldürüp tarlayamı attı organ mafyası falan of ya ınsanın aklına hersey gelıyo
Bakalım dılber hanım yıne aglayamayacak mı????????
ağlamaz o şıllık:mymeka:Aaaaa ınanmıyorummm cok üzüldümm..
Kendımı ınandırmak ıstemıyordum böyle bırseye,hep aldı bırı cocugu dıyordum...
Allah bıldıgı gıbı yapsın bu anne babayı...
Demek ılk kayboldugu zamanlarda ölmüş yavrucakkk...
Kım neden yapar böle bırseyı ya,biri öldürüp tarlayamı attı organ mafyası falan of ya ınsanın aklına hersey gelıyo
Bakalım dılber hanım yıne aglayamayacak mı????????
Valla babası düne kadar gayet rahat pazarda yufka satıyormuş.Çorlunun yerel gazatesinden okudum şimdi.Babasının pazarda rahat tavırları dikkat çekiyor annesi ise televizyon programlarından başka bir girişimde bulunmadı diye yazıyor...Ne bileyim ben çocucuğumu bir ay göremesem ne durumda olduğunu bilmesem(aslında birkaç dakika da yeterli benimiçin) işe gidemem zaten kafamçalışmaz.Elimi kaldıracak halim olmaz ...Anca oraya buraya koşarım deli gibi...ne bileyim...
rahatlıkları evlatlık verildiğine yoğrulmuştu...bende öldürdüler ve bulunamayacak bir şekilde cesedi yok ettikleri için çok rahat olduklarını düşündüm...
günah almaksa bu kadar acımasız anne baba nın günahını vebalini bizlere yükleyeceğini sanmam Rabbimin....insan evladına işkence yapan ısıran üstünde sigara söndüren dişini kıran anne baba için her türlü şeyi düşünür...
kesin değil sanırım o çocuk olduğu
ama kızlar niye atv haberlerinde böyle bir haber yok. acaba o değilmiyki
Olay yerine gelen cift giysilerin Muhammed e aitoldugunu belirledi diyor, nasil kesin degil?
bende bşka bir yerde kesin değil diye okudumda
neyse..oçocuk veya değil..sonuçta o birilerinin çocuğu...yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?